Bir yardımcı olabilir misiniz acaba :)

seda1345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2025
91
8
1
Kızlar merhaba, öncelikle bilgim olmadığı için yazıyorum lütfen ön yargılı olmayalım :) öncelikle 6 7 aydır gebelik düşünüyorum ama olmadı. fakat doktora gitmeyede pek cesaret edemedim korktum bişey çıkar diye, cesaretimi toplayıp doktora gittim çatala yatırdı rahmime bakıldı yumurtalığa bakıldı çok şükür sorun çıkmadı. Ama benden kan alındı bişeylere bakılcağını söyledi ama ismini pek anlayamadım :) adet günündede gelmemi istedi ve kan vermemi istedi. İlk kan neden alındı benim gibi bu durumdan geçen arkadaşlarım bana bu süreci anlatabilir mi lütfen çünkü etrafımda sorabileceğim hiç kşmse yok :)

Canım hormonlarına yumurtlamana amh değerlerine bakılıyor bende ilk giderken bi çekindim ama şimdi açıldım :)

Canım hormonlarına yumurtlamana amh değerlerine bakılıyor bende ilk giderken bi çekindim ama şimdi açıldım :)
Ama hormonlara adetliyken bakılmıyomuydu. Çünkü ben şuanda adetli değilim direk kan aldılar :) bende baya çekiniyorum korkuyorumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…