- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Bazi hatlarda *123# tusundangun icinde kiminle kac dakika gorustugu onun dokumani liste halinde tlf ye gelebiliyor.
Indirdim programi silinenler geldi aldatmis beni hemde bir hayat kadiniyla ilskiye girdikleri otel odasinin da resimlerini cekmis itiraf etti kovdum evden kafam allak bullak hic birsey dusunemiyorumParanoyak etti bu bdv bizi kocam uyuyor ben aldım elime telefonu didikliyorum oda masum masum uyuyor adamların suçu yoksa gühahını alıyoruz
Konu sahibi sizin şüphelendiğiniz bişey mi var?
Aldatilmisim hemde bir hayat kadiniyla ilskiye girdikleri otel odasinin da resmni cekmis arkadslarna atmak icin cekti galiba kovdum evden bosanicagmAkıllı telefonlar hayatı kolaylaştırmak için üretilmişti galiba ama bazılarımızın en büyük zorluğu..
Biseyler hissediyorsun ki araştırma gereği duydun.Umarim ummadığın şeylerle karşılaşmazsın.
Odanın fotoğrafını niye çekmiş tiyniyetsz hatıra kalsın diye mi:/Indirdim programi silinenler geldi aldatmis beni hemde bir hayat kadiniyla ilskiye girdikleri otel odasinin da resimlerini cekmis itiraf etti kovdum evden kafam allak bullak hic birsey dusunemiyorum
Indirdim programi silinenler geldi aldatmis beni hemde bir hayat kadiniyla ilskiye girdikleri otel odasinin da resimlerini cekmis itiraf etti kovdum evden kafam allak bullak hic birsey dusunemiyorum
Kafam cok karisik ama tek bildigim sey pazartesi gunu bosanma davasini acacgm artik ona karsi saygim da sevgim de herseyim bitti utanmadan gelip hicbirsey olmamis gbi nasil davranabildi nasil yuzu kizarmadi kizimin yuzune nasil bakti hic aklina gelmedik mi vicdani nasil kabul etti bunuKadın gerçekten hissediyor demek ki
Evden kovmakla iyi etmişsiniz. O yokken ne yapacağınızı rahat rahat düşünürsünüz. Boşanmanız gerektiğini siz de söylemişsiniz zaten. Bu affedilecek bir durum değil. Geri adım atmayın sakın.
Off yaa... Gece gece hem moralim hem sinirlerim bozuldu lanet olsun böyle erkeklere! Fotoğraf çekmiş ya bu adamdaki nasıl bir midesizliktir.
Buyuk bir ihtimal arkadslarina gostermek icin guzel bsey yapmis gbi yuzu kizarmadan resim cekebilmis ben bunu kabul edemem benim icin bitti o hayatimdan cikardim bosanma davasni da acacgmOdanın fotoğrafını niye çekmiş tiyniyetsz hatıra kalsın diye mi:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?