- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi mortaldance
-
Kardeşim yirmi yaşında 18 yaşında sevgili oldular çocuk 28 yaşındayken güzel giden bir ilişki var ben kardeşimin okul yüzünden değiştiğini düşünüyorum abartıyor bazı şeyleri karşı taraf hak etmiyor çünkü
Artı kız büyümüş ve artık bambaşka bir insan olmuş olacak..beklentileri değişmiş olacak.İyi ihtimalle 6 yılda okul bitse 2 yılda tus kazansa 8 yıl Ada'm 38 kardeşin 28 yaşında olacak evlilik "düşünmeye" başladıklarında o Zaman sa çevre baskısı gelmeye başlayacak doktorla memur olmaz su bu. zaten o iş yaş bırakın ayrılsın karışmayın
Ama 20 yaşında zaten evlenmek için çok genç kardeşiniz, onu geçtim bu yaşlarda bir kız bir adamı ne kadar iyi tanıyabilir. Eee bir de doktorluk gibi bir kariyeri hedef etmiş, o yolda ilerliyor zaten.Ya bana göre ilgisiz değil Cidden işleri yoğun ve kardeşim aşırı ilgi istiyor diğe yönden iyi bir insan evlenirler beklemelerine de gerek yok yanı ben böyle düşünüyorum
Bence çocuk korksun artık!Merhaba herkese günaydın kız kardeşim bu sene tıp fakültesini kazandı iki yıllık ta bir ilişkisi vardı çocuk çalışıyor kamu görevlisi çok iyi bir insan Ama aşırı işkolik yani işleride yoğun ve son aylarda kız kardeşimle iyice aralarında sorun çıkmaya başladı yaş farkıda var 10 yaş kadar ee çocuk görmüş geçirmiş bazı şeyleri Kız kardeşim de aşırı ilgi alaka bekliyor fazlasıyla ee istediği gibi olmuyor herşey şimdi üniversite ye başlayacak şehir değiştirecek bu iyice korkuyor ilişkimiz yıpranacak diye ve ayrılmaya karar verdi sırf çocuk aramıyor istediği şekilde ilgilenmiyor diye ben istemiyorum ayrılmalarını ama 20 yaşında kız birşeyde diyemiyorum şimdi bana diyor ki kafam çok karışık net bir şekilde bitirdiğimi mesaj yönüyle söylemeliyim E bende bu konuda becerik sizim siz ler bana yardımcı olur musunuz
sizin düşünceniz biraz saçma ayrılsınlar tabikii bu kadar ilgisizlikte normal değil.30 yaşında biri evlilik için bile baskı yapabilirdiMerhaba herkese günaydın kız kardeşim bu sene tıp fakültesini kazandı iki yıllık ta bir ilişkisi vardı çocuk çalışıyor kamu görevlisi çok iyi bir insan Ama aşırı işkolik yani işleride yoğun ve son aylarda kız kardeşimle iyice aralarında sorun çıkmaya başladı yaş farkıda var 10 yaş kadar ee çocuk görmüş geçirmiş bazı şeyleri Kız kardeşim de aşırı ilgi alaka bekliyor fazlasıyla ee istediği gibi olmuyor herşey şimdi üniversite ye başlayacak şehir değiştirecek bu iyice korkuyor ilişkimiz yıpranacak diye ve ayrılmaya karar verdi sırf çocuk aramıyor istediği şekilde ilgilenmiyor diye ben istemiyorum ayrılmalarını ama 20 yaşında kız birşeyde diyemiyorum şimdi bana diyor ki kafam çok karışık net bir şekilde bitirdiğimi mesaj yönüyle söylemeliyim E bende bu konuda becerik sizim siz ler bana yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?