• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yardımınız gerekiyor. Saçmaladım galiba.

Orman perisi olsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
1.569
2.865
133
38
Herkese merhaba.
Bu akşam annemle uzun yıllardır gittiğimiz bir restoran vardı. Oraya gittik.
Ben instagrm resmi çekeceğim diye terasa çıktım. Uzun süredir orda çalışan birisi vardı. Orada ki garsonu müdürü falan yıllardır gittiğimiz için bizi bilir zaten. Göre göre tanıdılar.
Bu adam benden hoşlandığını anlatmaya çalıştı. Bişeyler söyledi. “ Bu fırsatı birdaha bulamam yıllardır bekliyorum “ dedi. Annem hep yanımda oluyor o yüzden gelip söyleyememiş.
Boş bulundum. Çok şaşırdım. Şaşkınlıktan saçamladım. Annem içerde zaten. Dedim “telefonunuz verin ben bir düşüneyim kusura bakmayın. “ kırmadan hayır demek için istedim telefonunu çünkü bilemiyorum. Eve gider sakin kafayla cümleleri toplayarak hayır dedim diye düşündüm.
Ama hata ettim sanırım. Çünkü sonradan beynim yandı adamı tanımıyorum bile evli falan olabilir mi diye bile düşündüm.
Yani değildir heralde. O kadar yüzsüzleşti mi insanlar.
Sizden istediğim yardım ise ; tecrübelerinizden yardım istiyorum.
Mesaj yazsam ve kesinlikle olmayacağını söylesem. Kırılmasın diye (kibar davrandım. Yanlış anlamış olabilir )
Bir de evli falan olan insanlar böyle rahat konuşmazlar gibime geliyor. Ay öyleyse ne ayıp ne saygısızlık.
Bir de acaba hiç mesaj falan yazmasam mı. Öylecene konu kapansın.
Keşke direk hayır deseydim. kibarlık edeyim derken salaklık ettim heralde.
Yaşlar 30 küsür. Çocuk değiliz yani.

Son düzenleme:
o anda benım bır ılıskım var deseydınız bıle olurdu red etmek ıcın telefonunu ısteyerek sankı pesınızden kosturmak ıstemıssınız gıbı anlayabılır hanı sızı ıkna etmesı ıcın ıletısım kurmak ıstemıssınız gıbı red edecegımız bır adama numaranı ver denmez cunku :)

bence hıc yazmayın unutun oraya yıne gıttıgınızde yanınıza gelırse yazmadın bekledım derse kusura bakmayın bunun ıcın bır ılıskı dusunmuyorum ıyı gunler deyıp ayrılın oradan sorun cozulur

Evli adamlar neler neler yapıyor hangi çağda yaşıyorsunuz acaba? 😄

Bence mesaj atmayın. Nasıl tip olduğunu bilmiyorsunuz rahatsız edebilir o yüzden restorana gidin ve o gün aniden öyle dedim kusura bakmayın ama hayır deyip geçin.

Kız istemeye ailesini götüren evli adam okudu bu gözler:eek:artık sadece erkekler değil aileleri de bir acaip

Herkese merhaba.
Ben instagrm resmi çekeceğim diye terasa çıktım. Uzun süredir orda çalışan birisi vardı. Orada ki garsonu müdürü falan yıllardır gittiğimiz için bizi bilir zaten. Göre göre tanıdılar.
Bu adam benden hoşlandığını anlatmaya çalıştı. Bişeyler söyledi. “ Bu fırsatı birdaha bulamam yıllardır bekliyorum “ dedi. Annem hep yanımda oluyor o yüzden gelip söyleyememiş.
Boş bulundum. Çok şaşırdım. Şaşkınlıktan saçamladım. Annem içerde zaten. Dedim “telefonunuz verin ben bir düşüneyim kusura bakmayın. “ kırmadan hayır demek için istedim telefonunu çünkü bilemiyorum. Eve gider sakin kafayla cümleleri toplayarak hayır dedim diye düşündüm.
Ama hata ettim sanırım. Çünkü sonradan beynim yandı adamı tanımıyorum bile evli falan olabilir mi diye bile düşündüm.
Mesaj yazsam ve kesinlikle olmayacağını söylesem. Kırılmasın diye (kibar davrandım. Yanlış anlamış olabilir )
Bir de evli falan olan insanlar böyle rahat konuşmazlar gibime geliyor. Ay öyleyse ne ayıp ne saygısızlık.
30 küsür mü?🤣🤣🤣 instagram resmi çekmek için üşenmeden terasa çıkanların ergenler olduğunu sanıyordum

hayır diyorum ama ısrar edersen evet diyebilirim... gibi mi :))
Yok öyle değil. Orada uygun bir ortam değildi. Bir de ben birşeye şaşırınca saçmalıyorum. Huyumu bildiğim için daha sakin kafayla cevap yazayım dedim. Direk hayır demedin. Bir düşüneyim dedim telefonun istedim. Eve gidince uygun bir şekilde kırmadan hayır derim diye.

Herkese merhaba.
Unutun ,olmamış gibi davranın

Adama mesaj atarsanız telefon numaranızı öğrenecek. Ve belki sürekli ısrar edecek.
Ben müşteri olarak gittiğim restaurantta hiç bir ışık vermediğim halde peşimden terasa gelen bir erkeği iş yerine şikayet ederdim. Direk işten atarlar.
Ne münasebet, ne hadsizlik.

Adama mesaj atarsanız telefon numaranızı öğrenecek. Ve belki sürekli ısrar edecek.
Ben müşteri olarak gittiğim restaurantta hiç bir ışık vermediğim halde peşimden terasa gelen bir erkeği iş yerine şikayet ederdim. Direk işten atarlar.
Ne münasebet, ne hadsizlik.
Bizim kız restoran çalışanının telefonun numarasını isteyen müşteri konumunda şu an🙈

Back
X