• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yardımınız gerekiyor. Saçmaladım galiba.

Herkese merhaba.
Bu akşam annemle uzun yıllardır gittiğimiz bir restoran vardı. Oraya gittik.
Ben instagrm resmi çekeceğim diye terasa çıktım. Uzun süredir orda çalışan birisi vardı. Orada ki garsonu müdürü falan yıllardır gittiğimiz için bizi bilir zaten. Göre göre tanıdılar.
Bu adam benden hoşlandığını anlatmaya çalıştı. Bişeyler söyledi. “ Bu fırsatı birdaha bulamam yıllardır bekliyorum “ dedi. Annem hep yanımda oluyor o yüzden gelip söyleyememiş.
Boş bulundum. Çok şaşırdım. Şaşkınlıktan saçamladım. Annem içerde zaten. Dedim “telefonunuz verin ben bir düşüneyim kusura bakmayın. “ kırmadan hayır demek için istedim telefonunu çünkü bilemiyorum. Eve gider sakin kafayla cümleleri toplayarak hayır dedim diye düşündüm.
Ama hata ettim sanırım. Çünkü sonradan beynim yandı adamı tanımıyorum bile evli falan olabilir mi diye bile düşündüm.
Yani değildir heralde. O kadar yüzsüzleşti mi insanlar.
Sizden istediğim yardım ise ; tecrübelerinizden yardım istiyorum.
Mesaj yazsam ve kesinlikle olmayacağını söylesem. Kırılmasın diye (kibar davrandım. Yanlış anlamış olabilir )
Bir de evli falan olan insanlar böyle rahat konuşmazlar gibime geliyor. Ay öyleyse ne ayıp ne saygısızlık.
Bir de acaba hiç mesaj falan yazmasam mı. Öylecene konu kapansın.
Keşke direk hayır deseydim. kibarlık edeyim derken salaklık ettim heralde.
Yaşlar 30 küsür. Çocuk değiliz yani.
Boşverin.. Mesaj yazarak numaranızı öğrenmesini sağlarsanız kurtulamayabilirsiniz..

Bu tarz durumlarda kibar veya kaba olmanıza gerek yok .. O tarz konuşmalara fırsat vermeseniz daha iyi..

Yok şikayet etmem. Niye yapayım. Normal bişey saygılı olduğu sürece insanlar duygularını açabilirler.
İstekli değilde sanırım düşünüyor değerlendiriyor gibi göründüm.
Bence de adamı niye şikayet edeceksiniz ki...kibarca duygusunu açmış...dersiniz kusura bakmayın tel.inizi aldım çünkü kirmadan aciklamak istedim ince duygulariniz için teşekkür ederim ama erkek arkadaşım var. Bu kadar. Medeni olmak çok zor değil.

Herkese merhaba.
Bu akşam annemle uzun yıllardır gittiğimiz bir restoran vardı. Oraya gittik.
Ben instagrm resmi çekeceğim diye terasa çıktım. Uzun süredir orda çalışan birisi vardı. Orada ki garsonu müdürü falan yıllardır gittiğimiz için bizi bilir zaten. Göre göre tanıdılar.
Bu adam benden hoşlandığını anlatmaya çalıştı. Bişeyler söyledi. “ Bu fırsatı birdaha bulamam yıllardır bekliyorum “ dedi. Annem hep yanımda oluyor o yüzden gelip söyleyememiş.
Boş bulundum. Çok şaşırdım. Şaşkınlıktan saçamladım. Annem içerde zaten. Dedim “telefonunuz verin ben bir düşüneyim kusura bakmayın. “ kırmadan hayır demek için istedim telefonunu çünkü bilemiyorum. Eve gider sakin kafayla cümleleri toplayarak hayır dedim diye düşündüm.
Ama hata ettim sanırım. Çünkü sonradan beynim yandı adamı tanımıyorum bile evli falan olabilir mi diye bile düşündüm.
Yani değildir heralde. O kadar yüzsüzleşti mi insanlar.
Sizden istediğim yardım ise ; tecrübelerinizden yardım istiyorum.
Mesaj yazsam ve kesinlikle olmayacağını söylesem. Kırılmasın diye (kibar davrandım. Yanlış anlamış olabilir )
Bir de evli falan olan insanlar böyle rahat konuşmazlar gibime geliyor. Ay öyleyse ne ayıp ne saygısızlık.
Bir de acaba hiç mesaj falan yazmasam mı. Öylecene konu kapansın.
Keşke direk hayır deseydim. kibarlık edeyim derken salaklık ettim heralde.
Yaşlar 30 küsür. Çocuk değiliz yani.
çok değişik bir durum siz bence hiçbir şey yazmayın ve mümkünse oraya da hiç gitmeyin kendinize kızmayın en nihayetinde insanız bazen asla yapmam dediğimiz hataları yapıyoruz istemeden önemli olan aynı hataya tekrar düşmemek

Adamın şikayet edicek neyi var anladim ben sapiklık mı yapmış napmış belki konu sahibinin bi bakışını yanlıs anladı hoşlandı sandı olabilir yani

Kibarca sormuş ve yillardır aynı yerde calışıyormuş. Umitle bekliyordur, yazık bence bir an once söyleyin. Ben olsam yuzyuze rdddedilmek istemezdim.

Back
X