Bir yas konusu da benden

"Bu şekilde sokağa çıkman bile başarı" lafından sonra ben o kadınla hiç muhattap olmazdım şahsen. Sırf ırkçı olduğu için senin moralini bozmak adına bu yorumları yapıyor da olabilir. Insanlarla hiç anlaşamayan birinin evden çalışma seçeneği olmasına rağmen ofise gelmesi de tuhaf. Millet senin pisliğini çekmek zorunda mı?

Heee, beğenmedimimi geri alayım o zaman:) konuyu bence düzenle çünkü sen öyle demişsin demissin de sana cevap vermiş gibi anlaşılıyor.
O zaman yeni yorumum; kadın zaten hem ırkçı hem sosyopat. Bunu sen de biliyorsun. Böyle birinin lafını niye ciddiye alıyorsun ki? Sizin orada kaç emeklilik yaşı? 60mis zaten,daha ne kadar çalışabilir ki sizinle? Ayrılacağı günlerin hayalini Kur o böyle boş boş konuşunca:))

Gunaydin dese bile kafami ceviriyordum su son zamana kadar. Gelip dogum gunu kutlayinca bi tik yaklastim ama huylu huyundan vazgecmiyor. Mesafeyi korumam gerekiyor.

Farkettim, duzelttim. :)

Bi sinirimi bozdu inkar edemem. Kendi kendime diyorum senin iki katin yasinda kadin, dedigine ne bakiyorsun diye.

Bu ara terapi de aliyorum ya bu gibi durumlarda narsistik kirilma yasiyormusum ben. Boyle hissedince gelip size icimi dokmek istedim.

Mezar yeri de çok ağır olmuş, peşini bırakmaz bu kadın söyliyim

Bir sus iki sus nereye kadar dedim

Tum kisisel tercihlere saygim var, isteyen evlenir isteyen yalniz kalir ama sunu bile demek istedim:

Kadinlar 30 yasinda degil ama senin yasina gelip senin durumunda olurlarsa komplekse girerler ancak.

Cildirtirsa artik oraya dogru gidiyoruz

Cevap harika gerisini boşver

Size tavsiyem laf sokacaksanız direk onun üzerinden değil genel olarak söyleyin. Örneğin; sizin yaşınız değil de 60 lı yaşlarda komplekse girmeyi düşünüyorum deyip gülün hatta. Aksi takdirde taktığınızı hissederse işi ileri boyutlara taşıyacak belli ki.

Size o kadının cevap verdiğini duyunca ırkçı mi diye şüphelenmiştim, çünkü kadın olarak şunları demesi çok saçma.

60 yaşındaki ablaya bak sen
Ben olsam takmazdım. Çünkü kadının neden böyle yaptığı içinde bulunduğu ruh halinden belli. Sen ona uyarsan daha çok malzeme bulursun. Zararlı o çıkar Ama var böyle insanlar maalesef. Hiç sevmem ben bu tarzı fakat bir arkadaşım bu tip boş boğazlıklar yapardı, kim gelirse önüne yerli yersiz konuşurdu. İnsanların canını sıkardı sözde geyik yapıyorum diye. Baktım olacak gibi değil onu kendi silahıyla vurdum Gerçekten tarzım değil ama bazıları o dilden anlıyor. Ondan sonra bir daha konuşamadı benimle o şekilde. Takma ama canını çok sıkarsa anladığı dilden konuş bence.

Ne kadar güzel terapiye gitmen. Gereksiz eleştirileri ustlenmemeyi terapiler sayesinde yakın zamanda başarırsın umarım.
Ben bugün bir story gordum instagramda, çok hoşuma gitti ben de yıllardır buna benzer bir düşünce yapısını icsellestirdim. Hak etmediğim eleştirileri hiç üstüme bile almıyorum, özellikle iş hayatında

Gercekten koca sirkette bir bu var numunelik diger insanlar oyle kibar ki kalkip odama kadar gelip tebrik ediyorlar, pasta icin tesekkur ediyorlar. Bu kalkmis salak salak konusuyor. Hayir bir de yoneticiye yasli diyorsun sen 10 yas buyuksun ondan. dama cikmis saksagan gel bize bazi bazi?

Zaten buz gibiydim ona karsi. Sonra boyle bir adim atip, dogum gunumy kutlayinca biraz ilimli yaklastim. Ama yine mesafeyi ayarlamam gerekicek

Almanya sizi kıskanıyaaaaaaa Şaka bir yana 30'lu yaşları 20'lerden daha çok sevdim...Artık daha olgun düşünen ve adımlarını daha sağlam atan genç bir kadınım,kadınız...He deyin geçin uzatın elinizi öpsün 18'lik hatun bizde böyle deyin

Yolumuz uzun ve mesakkatli ama 7 ay oldu bile :)

Onceden bilmedigim seylerin farkina variyorum, bana gore somut bir adimim yok henuz ama terapistimle bulusmak bile bana iyi geliyor :) yakin zamanda basaririm insallah

Çok güzel kapak yapmışsınız. Şimdi o düşünsün. Üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…