- 29 Mart 2012
- 1.784
- 1.839
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Merhaba, anladığım tek şey gençliğinizi kıskanıp sizi dibe çekmek istemiş. Klasik ruh emici. Heeer yaşın bir güzelliği var, çok doğru bir söz ve 30 yaş çok mükemmel bir zaman
"Bu şekilde sokağa çıkman bile başarı" lafından sonra ben o kadınla hiç muhattap olmazdım şahsen. Sırf ırkçı olduğu için senin moralini bozmak adına bu yorumları yapıyor da olabilir. Insanlarla hiç anlaşamayan birinin evden çalışma seçeneği olmasına rağmen ofise gelmesi de tuhaf. Millet senin pisliğini çekmek zorunda mı?Aynen ben de ikiye bolunmus durumdayim. Bu kadin aslinda irkci, asagilayici, kotu kalpli bir kadin.
Ilk ise basladigimda din uzerinden yuklendi. Sonra iste ne kadar kisasin, bu sekilde sokaga cikman bile basari vs dedi. Soguk ruzgarlar esti, selam bile vermiyodum sonra bi sekilde daha ilimli oldu.
Bugun bizle yemege geldi mesela, digerleri gelmesini istemedi mesela. Evden calismak istemiyor kimsesi olmadigi icin. Bunlar elbette buruk seyler.
Heee, beğenmedimimi geri alayım o zaman:) konuyu bence düzenle çünkü sen öyle demişsin demissin de sana cevap vermiş gibi anlaşılıyor.Yok ben demedim tabii ki. Bu kadin geldi adama yaslisin dedim diye bize anlatti. Ardina da bunu ekledi iste. Ona yaslisin dedim, 50 yasinda erkekler 30 yasinda kadinlar komplekse girerler minvalinde seyler soyledi. Camille kusura bakma sen de 30 oldun ya dedi.
"Bu şekilde sokağa çıkman bile başarı" lafından sonra ben o kadınla hiç muhattap olmazdım şahsen. Sırf ırkçı olduğu için senin moralini bozmak adına bu yorumları yapıyor da olabilir. Insanlarla hiç anlaşamayan birinin evden çalışma seçeneği olmasına rağmen ofise gelmesi de tuhaf. Millet senin pisliğini çekmek zorunda mı?
Mezar yeri de çok ağır olmuş, peşini bırakmaz bu kadın söyliyimBaslatan kisi o. Ben karsilik verdim ama o satastiktan sonra.
30 oldun, artik yaslisin, komplekse girmelisin diye ima edince bende mezar yeri bakmasini soyledim
Heee, beğenmedimimi geri alayım o zaman:) konuyu bence düzenle çünkü sen öyle demişsin demissin de sana cevap vermiş gibi anlaşılıyor.
O zaman yeni yorumum; kadın zaten hem ırkçı hem sosyopat. Bunu sen de biliyorsun. Böyle birinin lafını niye ciddiye alıyorsun ki? Sizin orada kaç emeklilik yaşı? 60mis zaten,daha ne kadar çalışabilir ki sizinle? Ayrılacağı günlerin hayalini Kur o böyle boş boş konuşunca:))
Mezar yeri de çok ağır olmuş, peşini bırakmaz bu kadın söyliyim
Cevap harika gerisini boşverIyi aksamlar arkadaslar,
Gectigimiz gunlerde 30 yasima girdim. Teyzemin vefati dolayisiyla kutlayacak halimiz yoktu. Sagolsun is arkadaslarim ofiste masami suslemisler, kucuk bir parti yapip kutlamis olduk.
Bugun de yine buyuk yoneticimizin 50. Yasini kutladik. Buraya kadar sorun yok.
Daha onceki konularimda da bahsettigim tuhaf bir calisma arkadasimiz var. Kendisi insanlara kulp takmayi cok sevdigi gibi benden de hic hazetmiyor. Ise basladigim hafta din konusundan girip abuk sabuk konusmustu. Bunu takiben boyun ne kadar kisa vs diyince sert yapip mesafemi koymustum. Simdi maalesef gecici bir sure birlikte ayni odayi paylasiyoruz ve bugun yine canimi sikti.
Soylediklerini aynen yaziyorum: “ (buyuk yoneticimize ithafen) artik yaslandin, sana yasli diye hitap edelim” , erkekler 50 yasinda yas kompleksine giriyorlar, kadinlar da 30 yasinda, camille kusura bakma ama bu boyle” dedi.
Aynen bunlari soyledi. Bunlari almanca soyledigi icin tam ceviremiyorum ama girmeliler gibi bir sey sacmaladi. Oyle olmasi gerekiyor gibi.
Ben de ona : 30 yasindaki kadinlar komplekse giriyorlarsa, sen 60 yasinda biri olarak mezar yerini ayarlayip, vasiyetini yazdin mi? Dedim.
Cevabini verdim ama durduk yere komplekse soktu beni manyak kadin ya.
Ben kendimi hic yasli gibi hissetmiyordum taa ki bu boyle sinirimi ziplatana kadar. Size gelip icimi dokmek istedim.
Size tavsiyem laf sokacaksanız direk onun üzerinden değil genel olarak söyleyin. Örneğin; sizin yaşınız değil de 60 lı yaşlarda komplekse girmeyi düşünüyorum deyip gülün hatta. Aksi takdirde taktığınızı hissederse işi ileri boyutlara taşıyacak belli ki.Bir sus iki sus nereye kadar dedim
Tum kisisel tercihlere saygim var, isteyen evlenir isteyen yalniz kalir ama sunu bile demek istedim:
Kadinlar 30 yasinda degil ama senin yasina gelip senin durumunda olurlarsa komplekse girerler ancak.
Cildirtirsa artik oraya dogru gidiyoruz
Hadi ordan hanım teyze"mi demek bui?Hadi ordan Arschloch deseydin
Onun gibi biseyHadi ordan hanım teyze"mi demek bui?
Size o kadının cevap verdiğini duyunca ırkçı mi diye şüphelenmiştim, çünkü kadın olarak şunları demesi çok saçma.Aynen ben de ikiye bolunmus durumdayim. Bu kadin aslinda irkci, asagilayici, kotu kalpli bir kadin.
Ilk ise basladigimda din uzerinden yuklendi. Sonra iste ne kadar kisasin, bu sekilde sokaga cikman bile basari vs dedi. Soguk ruzgarlar esti, selam bile vermiyodum sonra bi sekilde daha ilimli oldu.
Bugun bizle yemege geldi mesela, digerleri gelmesini istemedi mesela. Evden calismak istemiyor kimsesi olmadigi icin. Bunlar elbette buruk seyler.
Ne kadar güzel terapiye gitmen. Gereksiz eleştirileri ustlenmemeyi terapiler sayesinde yakın zamanda başarırsın umarım.Farkettim, duzelttim. :)
Bi sinirimi bozdu inkar edemem. Kendi kendime diyorum senin iki katin yasinda kadin, dedigine ne bakiyorsun diye.
Bu ara terapi de aliyorum ya bu gibi durumlarda narsistik kirilma yasiyormusum ben. Boyle hissedince gelip size icimi dokmek istedim.
60 yaşındaki ablaya bak sen
Ben olsam takmazdım. Çünkü kadının neden böyle yaptığı içinde bulunduğu ruh halinden belli. Sen ona uyarsan daha çok malzeme bulursun. Zararlı o çıkarAma var böyle insanlar maalesef. Hiç sevmem ben bu tarzı fakat bir arkadaşım bu tip boş boğazlıklar yapardı, kim gelirse önüne yerli yersiz konuşurdu. İnsanların canını sıkardı sözde geyik yapıyorum diye. Baktım olacak gibi değil onu kendi silahıyla vurdum Gerçekten tarzım değil ama bazıları o dilden anlıyor. Ondan sonra bir daha konuşamadı benimle o şekilde. Takma ama canını çok sıkarsa anladığı dilden konuş bence.
Ne kadar güzel terapiye gitmen. Gereksiz eleştirileri ustlenmemeyi terapiler sayesinde yakın zamanda başarırsın umarım.
Ben bugün bir story gordum instagramda, çok hoşuma gitti Eki Görüntüle 3115239 ben de yıllardır buna benzer bir düşünce yapısını icsellestirdim. Hak etmediğim eleştirileri hiç üstüme bile almıyorum, özellikle iş hayatında
Çok güzel kapak yapmışsınız. Şimdi o düşünsün. ÜzülmeyinIyi aksamlar arkadaslar,
Gectigimiz gunlerde 30 yasima girdim. Teyzemin vefati dolayisiyla kutlayacak halimiz yoktu. Sagolsun is arkadaslarim ofiste masami suslemisler, kucuk bir parti yapip kutlamis olduk.
Bugun de yine buyuk yoneticimizin 50. Yasini kutladik. Buraya kadar sorun yok.
Daha onceki konularimda da bahsettigim tuhaf bir calisma arkadasimiz var. Kendisi insanlara kulp takmayi cok sevdigi gibi benden de hic hazetmiyor. Ise basladigim hafta din konusundan girip abuk sabuk konusmustu. Bunu takiben boyun ne kadar kisa vs diyince sert yapip mesafemi koymustum. Simdi maalesef gecici bir sure birlikte ayni odayi paylasiyoruz ve bugun yine canimi sikti.
Soylediklerini aynen yaziyorum: “ (buyuk yoneticimize ithafen) artik yaslandin, sana yasli diye hitap edelim” , erkekler 50 yasinda yas kompleksine giriyorlar, kadinlar da 30 yasinda, camille kusura bakma ama bu boyle” dedi.
Aynen bunlari soyledi. Bunlari almanca soyledigi icin tam ceviremiyorum ama girmeliler gibi bir sey sacmaladi. Oyle olmasi gerekiyor gibi.
Ben de ona : 30 yasindaki kadinlar komplekse giriyorlarsa, sen 60 yasinda biri olarak mezar yerini ayarlayip, vasiyetini yazdin mi? Dedim.
Cevabini verdim ama durduk yere komplekse soktu beni manyak kadin ya.
Ben kendimi hic yasli gibi hissetmiyordum taa ki bu boyle sinirimi ziplatana kadar. Size gelip icimi dokmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?