- 29 Mart 2012
- 1.781
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Ekim'e 30 yaşıma giriyorum, kendimi hiç bu kadar genç ve feminen hissetmemiştim valla. 30 yaşta sorun yok, kadında sorun var. Her dediğine cevabını verin. Kompleksli bir şey belli ki. Deli mi ne ayol.
Elbette, Allah hepimize akil, beden sagligi verip, sevdiklerimizle birlikte yaslanmayi nasip etsin.Ben yaşlanmayı insan psikolojisi olarak değerlendiriyorum.Türkiyedeki hayat şartlarına hiç girmeyeceğim.Enerjiniz yüksek olsun yaş geriden gelir.
Manyak yahubazılarının kafa böyle gidik oluyor. belli ki yaşıyla sorunu var, kompleksli. sizi bu kadar aşağı çekmesine izin vermeyin. ben ortaokulda lisede falanken 30lu yaşlarındaki insanlar yaşlı gelirdi. şimdi 33 olmak üzereyim. gülüyorum bu düşüncelerime
30 şahane bir yaştır.Bir kadının en güzel dönemidir bence.Çalışma arkadaşınızın kendiyle ilgili sorunları var sanırım.Haddizliği sinir bozucu ama oturup lafıyla moral bozulmaz . Gerektiğinde haddini bildirin.Iyi aksamlar arkadaslar,
Gectigimiz gunlerde 30 yasima girdim. Teyzemin vefati dolayisiyla kutlayacak halimiz yoktu. Sagolsun is arkadaslarim ofiste masami suslemisler, kucuk bir parti yapip kutlamis olduk.
Bugun de yine buyuk yoneticimizin 50. Yasini kutladik. Buraya kadar sorun yok.
Daha onceki konularimda da bahsettigim tuhaf bir calisma arkadasimiz var. Kendisi insanlara kulp takmayi cok sevdigi gibi benden de hic hazetmiyor. Ise basladigim hafta din konusundan girip abuk sabuk konusmustu. Bunu takiben boyun ne kadar kisa vs diyince sert yapip mesafemi koymustum. Simdi maalesef gecici bir sure birlikte ayni odayi paylasiyoruz ve bugun yine canimi sikti.
Soylediklerini aynen yaziyorum: “ (buyuk yoneticimize ithafen) artik yaslandin, sana yasli diye hitap edelim” , erkekler 50 yasinda yas kompleksine giriyorlar, kadinlar da 30 yasinda, camille kusura bakma ama bu boyle” dedi.
Aynen bunlari soyledi. Bunlari almanca soyledigi icin tam ceviremiyorum ama girmeliler gibi bir sey sacmaladi. Oyle olmasi gerekiyor gibi.
Ben de ona : 30 yasindaki kadinlar komplekse giriyorlarsa, sen 60 yasinda biri olarak mezar yerini ayarlayip, vasiyetini yazdin mi? Dedim.
Cevabini verdim ama durduk yere komplekse soktu beni manyak kadin ya.
Ben kendimi hic yasli gibi hissetmiyordum taa ki bu boyle sinirimi ziplatana kadar. Size gelip icimi dokmek istedim.
Kendini de yaşlı görüyormuş. Ben sivri dilliyim açıkçası. Çok canımı yakmaya kalkarsa patavatsız bunaksın kızın bırakmış gitmiş biz zoraki çekiyoruz çok zorlama şansını derdim. Sonra şaka şaka diyip gülerdim.
Öncelikle teyzeye verdiğin cevap için tebrikler, bayıldım. Ağzının payını almıştır umarımIyi aksamlar arkadaslar,
Gectigimiz gunlerde 30 yasima girdim. Teyzemin vefati dolayisiyla kutlayacak halimiz yoktu. Sagolsun is arkadaslarim ofiste masami suslemisler, kucuk bir parti yapip kutlamis olduk.
Daha onceki konularimda da bahsettigim tuhaf bir calisma arkadasimiz var. Kendisi insanlara kulp takmayi cok sevdigi gibi benden de hic hazetmiyor. Ise basladigim hafta din konusundan girip abuk sabuk konusmustu. Bunu takiben boyun ne kadar kisa vs diyince sert yapip mesafemi koymustum. Simdi maalesef gecici bir sure birlikte ayni odayi paylasiyoruz ve bugun yine canimi sikti.
Soylediklerini aynen yaziyorum: “ (buyuk yoneticimize ithafen) artik yaslandin, sana yasli diye hitap edelim” , erkekler 50 yasinda yas kompleksine giriyorlar, kadinlar da 30 yasinda, camille kusura bakma ama bu boyle” dedi.
Aynen bunlari soyledi. Bunlari almanca soyledigi icin tam ceviremiyorum ama girmeliler gibi bir sey sacmaladi. Oyle olmasi gerekiyor gibi.
Ben de ona : 30 yasindaki kadinlar komplekse giriyorlarsa, sen 60 yasinda biri olarak mezar yerini ayarlayip, vasiyetini yazdin mi? Dedim.
Ben kendimi hic yasli gibi hissetmiyordum taa ki bu boyle sinirimi ziplatana kadar. Size gelip icimi dokmek istedim.
Öncelikle teyzeye verdiğin cevap için tebrikler, bayıldım. Ağzının payını almıştır umarım
30 yaşa gelince: 39dan bildiriyorum. 30 kesinlikle bunalıma girilecek bir yaş değil hatta genç ve olgun bir yaş, aklınızın başınızda ve güzelliğinizin gayet zirvede olduğu bir yaş. Ben 39 yaşında hala gayet dinç ve genç hissediyorum. 45ten önce de yaşlanıyorum hissi yaşayacağımı hiç sanmıyorum. Teyze kendi komplekslerini etrafına bulaştırma derdinde sadece
Yaşım 25, patron dün beni 32 yaşındaki çalışandan daha yaşlı gördüğünü söyledi. Halbuki fotoğrafımı görseniz genç olduğum belli. 2 ayrı kişiye sordum kaö gösteriyorum diye biri 23 biri 26 dedi. Çok takılmamak lazım.Iyi aksamlar arkadaslar,
Bunlar nasil insanlar ya?Yaşım 25, patron dün beni 32 yaşındaki çalışandan daha yaşlı gördüğünü söyledi. Halbuki fotoğrafımı görseniz genç olduğum belli. 2 ayrı kişiye sordum kaö gösteriyorum diye biri 23 biri 26 dedi. Çok takılmamak lazım.
Babaannesi ile bile kıyasladı siz düşünün gerisiniBunlar nasil insanlar ya?herhalde surekli bizi suzup laf sokuyorlar. Hic mi isiniz yok hic mi mesgaleniz yok degil mi? Ayyy.
Valla ben de 31 yaşıma girdim yeni hiç de kendimi yaşlı hissetmiyorum, hatta bana sorsan hala 20lerin başındayım, Allah nasip ederse bikaç haftaya bebeğimi kucağıma alacağım ve hayat benim için onunla yeniden doğmuş gibi baştan başlayacakBen de ona : 30 yasindaki kadinlar komplekse giriyorlarsa, sen 60 yasinda biri olarak mezar yerini ayarlayip, vasiyetini yazdin mi? Dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?