- 23 Ağustos 2020
- 4.501
- 8.449
- 108
- 34
- Konu Sahibi Deltavealfa
Ee hani sokağa çıkma yasağı anladık tebrikler Beşiktaş’a ama ee herkes sokakta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha değilim cidden takımsızımGalatasaraylı mısınız? Şampiyonluk kutlamasına gelene kadar günlerdir insanlar dışarıda zaten![]()
Yasak yok kiHaha değilim cidden takımsızım
ama bu saçma yasak silsilesinden bıktım
Yarından sonra zaten bisey değişmeyecek ha birgün önce ha birgün sonra artik takılmıyorum. Bizden baska eve tıkınıp kalan yok . Yazida biz böyle geçiririz ama kışın sar başa.2 haftadır evdeyiz. Bunca sabrı emeği bir gecede heba edecekler yine.
bir de onun maç izlemek için evde toplanmaca versiyonu varEe hani sokağa çıkma yasağı anladık tebrikler Beşiktaş’a ama ee herkes sokakta
Devlet kasasina iyi para girecek bugun
Valla gunlerce insanlar sokakta fink atiyor sahsen artik takilmiyorum turizm acilacak yarin bi gun dahada iflah olmayiz.
Asilanip kulagimiza asilandi kupesi takilana kadar dewamke![]()
Kessinler ceza da o paralarla isi gücü bozulan iflas eden gecinemeyenlere nakdi yardım olarak verilsin .Devlet kasasina iyi para girecek bugun
Valla gunlerce insanlar sokakta fink atiyor sahsen artik takilmiyorum turizm acilacak yarin bi gun dahada iflah olmayiz.
Asilanip kulagimiza asilandi kupesi takilana kadar dewamke![]()
Keske oyle yapilsa ulkede sistemsel skinti var bi virus darma duman etti kac aileyi devlet kasasinda bu tarz acil durumlarda ihtiyac sahiplerine dagitilmasi gereken paralar olmali belki vardir ama kac ihtiyac sahibi gorsem pandemi destek parasi verlmedi diyor cok uzucu bi durumKessinler ceza da o paralarla isi gücü bozulan iflas eden gecinemeyenlere nakdi yardım olarak verilsin .