- 19 Aralık 2014
- 6.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.249
- 748
- Konu Sahibi Deltavealfa
şu kapanma bitse de herkes evine dönse artık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahı korona olsamda sokaga cıksam anında polısler benı goturur yıldızım dusuk galıba:)))Bizim karşı yeşillik mahşer yeri gibi. Kaç kere polisi aradım ama sonuç yok.
Yanlış anlamayın merak ettiğim için bir şey soracağım.
Size bulaştığına göre otomatikman siz de yeterince önlem almamış olmuyor musunuz?
Bu tarz yazıları çok görüyorum ama herkes bulaştıran kişiye suç buluyor, bunun sebebini merak ediyorum.
yalvarmadım ama şöyle bir hikayem var, kapanmadan önce alınmış dr randevusu vardı. acil bir meselenin kontrolü olduğu için 15 gün ötelemedim. randevu kağıdını göstererek gittim. evden hastaneye 8 km mesafe var, giderken 4, dönerken 3 kez polis kontrolünden geçtim.
ha o polisler maç sonu kutlamasında neredeler onu ben de merak ediyorum.
gerçekten öyle. evimin yanında büyük bir zincir market var. 1 yıldır en lüks aktivitem balkondan sokağı gözetlemek olduğu için marketin yoğunluk oranlarına hakimimşu kapanma bitse de herkes evine dönse artık![]()
Ama ben bu kadını uzun zamandır takip ediyorum, o da her yere maskeyle giderdi birkaç ay önce. Bu, ekran görüntüsü aldığım video için de 'yoğun aşılama sonrası hayat nihayet normale döndü' gibi bir şeyler yazmış...
Yok yaa, ben cidden tünelin sonundaki ışığı görüyorum (ay burcum yay,iflah olmaz bir optimistim)
Sonuçta;
80 milyon ülkeyiz.
Kabaca 20 milyonu çocuk nüfus (TÜİK 2020 verisine göre)
5 milyon hastalığı geçiren kişi sayisi (worldmeters sitesine göre)
25 milyon aşılanan kişi sayisi (Resmi siteye göre)
Yani 50 milyonu aşılı, çocuk ya da hastalığı geçirmiş kişi sayısı.
Geriye kaldık 30 milyon riskli insan![]()
bizi de sonbahara kadar aşilarlar heralde, o kadar da değil.
muaf muaf, yani gündüzler iş zamanları kontrol var, hafta sonu, gecenin köründe falan kontrol nerede demek istedim aslında. size muhalefet etmek değil, destek gibisinden yazdımDr randevusu zaten muaf değil miydi? Bu durumda sizde kaçak göçek bir şey yok ki.
Bu ülkede sigortasız çalışan binlerce kişi işine devam etti.
Marketler parklar yasağın başından beri doluydu sonra herkes bayramlik giyip şıkır şıkır gezdi bu kutlamaya şaşırmıyorum. Bende ailemi telefonla arayarak bayramlasip olanları balkonumdan izledim. He bide aile büyüklerinin gitmediğim için tribini yedim.Ee hani sokağa çıkma yasağı anladık tebrikler Beşiktaş’a ama ee herkes sokakta
Ama ben bu kadını uzun zamandır takip ediyorum, o da her yere maskeyle giderdi birkaç ay önce. Bu, ekran görüntüsü aldığım video için de 'yoğun aşılama sonrası hayat nihayet normale döndü' gibi bir şeyler yazmış...
Yok yaa, ben cidden tünelin sonundaki ışığı görüyorum (ay burcum yay,iflah olmaz bir optimistim)
Sonuçta;
80 milyon ülkeyiz.
Kabaca 20 milyonu çocuk nüfus (TÜİK 2020 verisine göre)
5 milyon hastalığı geçiren kişi sayisi (worldmeters sitesine göre)
25 milyon aşılanan kişi sayisi (Resmi siteye göre)
Yani 50 milyonu aşılı, çocuk ya da hastalığı geçirmiş kişi sayısı.
Geriye kaldık 30 milyon riskli insan![]()
bizi de sonbahara kadar aşilarlar heralde, o kadar da değil.
Almanyada baska bir evden en fazla 1 kisi ile bulusabilirsiniz. Bizim aile kendi arasinda söyle anlasmisti: Herkes asisini olana kadar aile disindan kimse ile görüsülmeyecek. Hususi önlem alindi yani. Aile büyüklerinden bir tanesi asi oldu ve asidan bir gün sonra fenalasti evde. Esim doktor oldugu icin bakmasini rica ettiler. Hastanede/Doktorlarda corona var diye gitmek istemediler. Esim gidip ilk müdaheleyi felan yapti geldi. Normal maske ve eldiven vardi. Is yerinde ama daha cok önlem aliyorlar. Simdi bunlarda kimseyle görüsmüyor alisverislerini bile biz yapiyoruz. Ama gel gör ki Corona oldugu ortaya cikti. Üstüne sonra komsulari ile gizlice görüstügünü ögrendik. Ordan bulasti. Is yerindeki önlemleri gectim, ben bir corona krizi basladigindan iki sokak ötede oturan dayisini görmeyen insanim. Kac aydir evden alisveris haric ciktigimiz yok, basimiza bu geldi. Is yerinde bulassa bu kadar zoruma gitmezdi inanin.![]()
Yanlış anlamayın merak ettiğim için bir şey soracağım.
Size bulaştığına göre otomatikman siz de yeterince önlem almamış olmuyor musunuz?
Bu tarz yazıları çok görüyorum ama herkes bulaştıran kişiye suç buluyor, bunun sebebini merak ediyorum.
Aynen evlerine girseler market parkta yasmak zor olsa gerekşu kapanma bitse de herkes evine dönse artık![]()
bızım koronalı komsu bıze oturmaya gel falan dıyodu oglum koronadan korkuyo bıtsın bu mevzular gelırız dedım..gecende korona olduklarını ogrendık..demekkı hatır ıcın kırmamak ıcın hareket etmıycezAlmanyada baska bir evden en fazla 1 kisi ile bulusabilirsiniz. Bizim aile kendi arasinda söyle anlasmisti: Herkes asisini olana kadar aile disindan kimse ile görüsülmeyecek. Hususi önlem alindi yani. Aile büyüklerinden bir tanesi asi oldu ve asidan bir gün sonra fenalasti evde. Esim doktor oldugu icin bakmasini rica ettiler. Hastanede/Doktorlarda corona var diye gitmek istemediler. Esim gidip ilk müdaheleyi felan yapti geldi. Normal maske ve eldiven vardi. Is yerinde ama daha cok önlem aliyorlar. Simdi bunlarda kimseyle görüsmüyor alisverislerini bile biz yapiyoruz. Ama gel gör ki Corona oldugu ortaya cikti. Üstüne sonra komsulari ile gizlice görüstügünü ögrendik. Ordan bulasti. Is yerindeki önlemleri gectim, ben bir corona krizi basladigindan iki sokak ötede oturan dayisini görmeyen insanim. Kac aydir evden alisveris haric ciktigimiz yok, basimiza bu geldi. Is yerinde bulassa bu kadar zoruma gitmezdi inanin.![]()
yasaklar insanı cezbediyor diye bir söz vardı ya, gerçekten ispatlandı.gerçekten öyle. evimin yanında büyük bir zincir market var. 1 yıldır en lüks aktivitem balkondan sokağı gözetlemek olduğu için marketin yoğunluk oranlarına hakimimgerçekten kapanma olduğunda bir yığılma oluyor. her cuma dolup taşıyor market. sanırsınız 1 yıl kapalı olacak her yer.
Sakin olun ben de GalatasaraylıyımGalatasaraylı mısınız? Şampiyonluk kutlamasına gelene kadar günlerdir insanlar dışarıda zaten![]()
vallahı bana bayaga bayaga kal gelmıs..konvoy gecıyo kornalar falan dugun vardır oglum dıyorum:))Sakin olun ben de Galatasaraylıyım![]()
![]()
Ya onlar nasil basardi biz niye bu haldeyiz ingilterede de durum bu.bizim sucumuz neEki Görüntüle 2850100
Yaaa bu arada takip ettiğim bir kadın , Amerika'dan bugün bu storiyi atmış.
Bizim de maskeleri atıp böyle dipdibe turistik arabalara bileceğimiz günler yakın mı???
Tünelin ucunda ışık var sanki...
(Yazan,bir polyanna)
Bizde aşılanması biten kesimi hususi tekrar eve kapattılar <3
Sizin kural da bayağı saçmaymış yalnız.
İyi haber, saçmalıklar bize has değilmiş.
Geçmiş olsun.