Bir yengeç burcu olarak aldığım bazı kararlar

Doğru diyorsunuz ben bazen annemle falan konuşurken bir olayı anlatıyorum . O da bana nasıl bu kadar ayrıntılı anlatıyorsun her detayını hatırlıyorsun diyor .Ben unutmuştum diyor

Siz ikinizde lider burçsunuz . Yengeç su burcu koç ateş zıt burç olduğunuz için problem yaşıyor olabilirsiniz .

Burçlara bu kadar takıntılı olmak da nasil desem gereksiz geliyor bana. Her insan ayri bir kişilik, nasil gruplara ayrılmış bilemiyorum. Astrolojiyi severim aslinda. Ilgiliyim de. Ama burçlari sevemedim gitti balıgin özelliklerini yansitmadigimdan olsa gerek

ben yengecın koc kadar lıder olabılcegnın sanmıyorum olmaz ben daha baskındım o sadece daha baskn gorunmeye calısrdı.bır kere iş olsun sorumluluk olsun elıne gecen fırsat olsun usenen tembellık eden vurdumduymazz hemen pes eden ve cok gırısken olamayan yengec nasıl lider olabılır.bence degıller.

Konsomatris, anne ve psikolog üçlüsünü aynı kategoride ele almanız...

nasıl desem bir yay burcu olarak burçları saçma bulmak. bilime inanmak.

Burcu ve yükseleni yay olan bir kk sever olarak destekliyorum seni. Anı yaşa mutlu ol. geçmişe dönemezsin.

Tebessüm ettim vallah konu basligi okuyunca.
Yengec burcusun diye butun özelliklerine tasiyamassin ki
bunun yükseleni var ay burcu var bilmem neleri var..

Neyse yinede daha uyumlu olma karari alman güzel birsey.
Konuda eskiymis baya..

istediğin kadar kararlar al
o kararlar bır anlık düşüncelerın eseri. yengecler böyledır, kararlar alır ve sonra ya unutur
ya da yapmaz. bi anlık gazdır :)

Bende gecmisten sıyrılamam erkek arkadaşımdan çok çektim onun yaptığı hataları hergün hatırlar soğurum sonra emek verdim o kadar der unutmaya çalışırım ama unutamam

Ben de koç burcu kadını olarak, burcumu değiştirmeye karar verdim geçen hafta.

bende bi yengec olarak gecmise cok takıntılıyım bana haksızlık yapıldımı asla unutmam ve onu yüzüne vururum

dısardan cok guclu görünüp icimde ufacık bi kız cocugu barındırmak cok zor güclü görünmek her zmaan insanı cok yoruyor

Burca çok takılma: )))
Fazla takılmışsın burca.
İnsanın yapısı değişmez ama kendini geliştirir, tebrik ederim seni.
İnsanı insan yapan burç değil içindeki ahlak bence.
Sevgiler...

Kız dışardan da çok güçlü gorunuyosun ama, yani ben öyle gördüm seni.
Her burcun bir artısı bir eksisi vardır, hiç bir burç eksisiz değildir yada artısız...

Resmen kendimi gördüm. :)
2 yıldır hala sevgili olmadan önce olsun sonra olsun tüm kötülükleri gündeme getirip tartışıyordum. İçimde kalmasın diye bağırıp çağırıyodum, o da hep özür diliyordu. Ve kendime inanamıyorum ama bunları zamanla aştım.
İlişkiler konusundaki görüşüne de tamamen katılıyorum.

Kızlar bu arada başlık açmak istemiyorum ama yengeçler adına toplaşın bir sorunum var sizinle konuşmak istiyorum. Ufak bi şey...

Tipik bir yengeç 'im...Asla unutmam yeri geldiğinde kıskaçlarımı çıkarmasını bilirim.Ama iyiliği de unutmam,kötülüğü de yani kötülüğü de ısıtıp ısıtıp sürerim,iyiliğe de sürekli Allah bin defa razı olsun derim.O takıntılarımız yüzünden aslında kendimizi üzüyoruz...

ooo 22 Haziran-22 Temmuz arası bayaaaa verimliymiş KK da çok yengeç var

bende yengecim. hatta "zavallı yengeç" geçmişi unutamam. unutmuş gibi yapabilirim ama unutamam. beklerim beklerim sabrederim sonra karşımdaki kişinin aklına hayaline gelmeyecek çoktan unuttuğu şeyleri pıtır pıtır önüne koyuveririm. hoş bi özellik mi? değil. düzelteceğim kendimi. buda benim aldığım karar

noldu noldu anlat hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…