Onu seviyorsun ama bu hareketleri artık sevginin önüne geçti sanırım artık anladığım kadarıyla =( Sürünceme durumda devam etmeleri gerçekten çok ilginç bunların, bir sonuca bağlanmaması onu rahatsız etmiyor herhalde. Sen adım atmazsan hiç sanmıyorum onun olumlu adım atacağını, ancak bitirme konusunda da adım atmaz sanki. Cidden çekilecek dert değil yengeçle uğraşmak. Okuduklarım hep aynısını gösteriyor. Bence sen de adım atma bu sefer aranızın düzelmesi için, ancak ayrılık kararını verip gidersen o da sana yük olur. Bir müddet bekle diyorum, uzuuun süre herhangi bir adımda bulunmazsa baktın devam edemeyeceksin bitirirsin.
Gördüğün üzere benimki de benzer durum, onu cidden çok sevdim, hani ciddi bi bağlılık değildi belki. Ancak onu her görüşümde hala ilk seferki gibi heyecanlanmam, her elimi tutuşunun ilk heyecanı yaşatması. Bana "Ok" diye cevap atınca bile nasıl bir heyecanla sevinir mutluluktan ölürdüm. Yaşamak istediğim duygu da buydu zaten. Şu an bu duygularımı özlüyorum sadece. Bizimkinin nasıl başladığı bile belli değil iken, bir anda hiç bir sebebi yok iken bitti, ki bu bile hala muallakta. Beni geren şey, bitiş şekli. Hani insanlar çıkarlar ayrılırlar bu doğaldır, ya da artık benden hoşlanmıyordur söyler ve bitirir. Bir anda ortadan kaybolmak ne demek, nasıl bir saygısızlık bu. Yani aşık olmasa bile insanın karşısındaki insana bi saygısı olur dimi. Çok kızdım ama çok da özledim. Bana da bi süre sonra dönecek gibi geliyor, hiç bir şey olmamış gibi mesaj atar belki. Ancak şu an için bitirdi kafasında. 2 hafta oldu ses vermeyeli. Bir de meraktan öleceğim, NEDEN? Yani bir anda ne oldu ki acaba, başka bir kız varsa diyelim, bu zamana kadar nerdeydi ki aklı. En son çok mutlu görüştük ayrıldık, gidiş o gidiş.