- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
Kelebekcim noldu aramadı mı seninki? Sen de adım atmadın herhalde? Benimki aramadı, ya nasıl bir rahatlık bir karaktersizlik örneği bu =( Ortada bitmiş bir şey varsa bile insan açıklama nezaketini göstermez mi. Çok kırıldım ben. Senin durumu merak ettim
yok canım aramadı. ben de aramadım. çoktan yedim sanırım boynuzu. bu hafta okula gidecem ders kaydı için. karşılaşma ihtimalimiz yüksek suratına bakmıyacağım. bitti bizim ilişkimiz anlıyorum ve aynı şekilde bitti deme zahmetini bile göstermedi. bir kabahatim olsa da böyle yapsa anlarım. ama suç onda başından beri iki yüzlü olan oydu. ben üzülmedim de, kırılmadım da alıştım böylesi daha iyi. böyle diyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor kimle ne yapıyor, eski mi yeni mi diye. yemek yerken bile aklıma geliyor şimdi kimle yemek yiyor diye.iyice paranoyaya bağladım.
bizim problemlerimiz büyük aramaz normalde. senin kine ne oluyor anlamadım. ben arar diye tahmin ediyodum. ortada öyle aramayacak sormayacak bir problem yok. madem başlamıyacak seni neden oyaladı. tek kelimeyle her soruda dengesiz oldukları anlamı çıkıyor. dengesiz bencil insanlar. kendilerinden başkasını düşünmüyorlar malesef. bir daha yengeç burcu mu aman aman uzak kalsın.
Son düzenleyen: Moderatör: