yengeç erkeği evine bağlıdır, evde vakit geçirmeyi çok sever.. yalnız kalmadan yalnız olmak ister

yani evde birileri olsun, onlar normal yaşantılarına devam etsinler ama yengeç erkeğini o an uğraştığı şeyden uzaklaştıracak bişey yapmasınlar..
evet asla özür dilemez, kabullenmelisin.. fakat hatalı olduğu durumlarda özür dilemek yerine telafi etme yoluna gider.. örneğin küçük bi hediye ya da soslu bi makarnayla gönlünü almaya çalışır.. şahsen ben bunu tercih ederdim (

yengeç erkeği gezmeyi, eğlenmeyi, alternatif sporları da sever.. partnerinin ona uyum sağlayabileceğini düşünüyosa bunları onunla birlikte yapmaya bayılır .. tutumludur ama sevdiği insanlar için döküp saçabilir.. özellikle sevip güvendiği biri onun canı yakarsa yıllar geçse de unutmaz, kin tutmakta üstüne yoktur ve intikamını almak için oldukça kirli yollara da başvurabilir..
yengeç erkeği heyecanını çabuk yitirir.. onun ilgi odağı olmaya devam etmek için yerinde sayan biri olmamalısın.. araştıran, öğrenen, ona henüz haberi olmayan şeylerden haberdar eden biri olmalısın ayrıca güzel yemek yaparsan da süper olur..
bence bulmuşsun yengeç erkeğini orasını burasını kurcalama.. zor bulunur böylesi.. sana güveniyosa nereye gittin kaçta geldin sormaz bile, kıskançlık yapıp seni üzmez.. bence çok mutlu olabilirsiniz.. ama ben başak burcunun özelliklerini de bildiğimden mütevellit; illa ki memnun olunmayacak bişeyini bulur çıkarırsın yani eminim

p