- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
1 buçuk aydır falan takılıyoruz işte, hani aşkından ölmüyordur ama azıcık da olsa değer veriyor herhalde diye düşünüyorum. Evet kesinlikle gizli kapaklılar, yani iki sözcüğü de geçtim azıcık daha net olsa yeticek bana. Ben de açılmayı düşünüyorum canım. Aslında böyle takılmayı da seviyordum, en azından haftada bir falan görüşmek bana yetiyordu, çok ciddi düşünmüyordum. Ama baktım ki çok bağlanmaya başladım, arayacak mı aramayacak mı çok takmaya başladım. Şimdi nasıl olsa çok da görüşmüyoruz beyefendi işinden taviz veremiyor. E açıldığımda terslerde üzülürüm tabi ama hani bir şey kaybetmiş olmam. Sürekli takılıyor zaman geçiriyor olsak benden uzaklaştı diye üzülürdüm de, yani artık o da yok. En azından netlik olsun. Şu an daha cesaretim yok ama ilerleyen zamanlarda açılmayı düşünüyorum.
bence de açıl canım cesaretini topladığında. ben de nefret ederim sürüncemede kalınca takılıp kalıyorsun. öyle mi böyle mi. zaman kaybı olmayacaksa da ona göre davranırsın hiç değilse iyice bağlanmadan. ama iki ihtimalide düşün ona göre hazırla kendini. işin ucunda hayal kırıklığına uğramak da var iyice kendini hazır hissettiğinde söylersin. umarım senden önce açılır. :)