Ben de aynen öyle, olayları takip ederek böyle tam "beni seviyor" diyecekken böyle ters bi tepkide bulunuyor, kalakalıyorum öylece

Cevap atsan ölür müsün yani, "evet güzeldi" dese yetecek. Ki dediğim gibi genelde buluşalım diye mesajlaşınca bile cevap atmaz sonrasında, alıştım ona takılmamaya çalışıyorum. Artık gizemli olmaya mı çalışıyor bilemicem ama 3 aydır hani mesaj üzerinden gitmediğimiz için sanırım o da takmıyodur mesajı falan.
Aslında mesajlaşma ve konuşma şansımız benim açımdan kısıtlı değil ama o çalışıyor, sürekli sürekli meşgul, nete bile çok nadir giriyor. Zaten o müsait olduğunda görüştüğümüz için hiç mesajlaşma trafiğimiz olmadı. Hatta bahsetmişimdir belki, mesajlaşmayı falan sevmiyormuş daha doğrusu hiç kullanmıyormuş. Ben aramaya çok çekiniyorum ya, nasılsın demek için arasam şok olur herhalde. Aynı şekilde o arasa ben de şaşırırım. Dediğim gibi biz yüzyüzeyken çok iyiyiz cidden. Ama mesajlaşmalar aynen şöyle, abartısız yazıyorum. o: akşam müsait misin? ben: evet müsaitim o: ok. veee sonra akşam arar buluşuruz. Bu kadar yani 3 aydır daha ileri gidemedi mesajlar

Çevre gördüğüm kadarıyla söyleyim, bi çift arasında böyle bir mesajlaşma gecse ya tripleşilir ya da "niye böyle kötü davranıyosun da yüzyüzeyken iyi davranıyosun" gibi konuşmalar yaşanır. Bizde öyle bir şey yok mesajları yok sayıyoruz ilginç bir şekilde.
O orda 1 ay ama onun da birkaç haftadır ailesi varmış ve zaten o yüzden çok görüşemiyomuş benimle. Ay zaten ailesi yokken de işten güçten haftada 1 ancak vakit ayırabiliyor yani ben bunu bi türlü anlayamıyorum işte. 1 hafta erken gitsem hadi 1 defa görüşürüz de, sonrasında sap gibi evde beklerim. Görüşceğimizi bilsem koşarak gidicem de

Ailesinin ne zaman gidiceği de sorulmaz ki öyle pat diye. Neyse onu ilerleyen zamanlarda düşünürüm, eğer mesajlaşırsak duruma göre yoklarım bi ağzını, gel derse koşucam kollarına