- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
biraz oluruna boıraksanız . aceleci bir yapınız var sanırım . bi tatile çıkın kafa dağıtın .
Kurtulmuşsunuz. Şükredin. Çalışıyorsunuz, paranız var. Şükredin. Niye mi yaşıyorsunuz? Hayattasınız. Sağlıklısınız. Şükredin. Yaşayın! Allah aşkına.. Bir erkeğin kadını olmak için yaşamayın! Hatalara gelince.. herkes yapar. N'olmuş yani? Mühim olan ders çıkarabilmek. Ve son olarak çok şey istemek kötü bir şey değil. İnsanız elbette isteyeceğiz. İsteklerinizi dua olarak dile getirin ve asla ümidi kesmeyin!Daha ne kadar sürecek bu belirsiz süreç, ne yapıyorum, niye yaşıyorum ben? Nerede hata yaptım ya da çok mu şey istiyorum?
Bunu bir surec olarak dusun canim. Ben kismettir derim bir baskasi akis der, bir digeri herkes kendi sansini kendi yaratir der. Liste uzar gider yani :) fazlalik eksiklik meselesi hic degil sadece dogru insan canim. Umarim en kisa surede karsina cikar ❤
Erkeksiz hayatin keyfini cikartin derim
vakti zamanı gelince oda olur . evlenmiş olmak için evlenmeyin gerçekten mutlu olabileceğinizi düşündüğünüz zaman evlenin . zaten kötü bir evlilik yaşadınız o yüzden daha temkinli olunHayatımda her şey çok hızlı ve acele oldu hep. Bir tatil değil kaç tanesine çıktım, benim ihtiyacım bu değil. Önümde planladığım yurtdışı tatili de var. Ben hayatta bir çok şeyi çok şükür yaşadım ve doydum, yaşamadığım şey aile hayatı anne olmak, bir de yurtdışına çıkmak :)
Kurtulmuşsunuz. Şükredin. Çalışıyorsunuz, paranız var. Şükredin. Niye mi yaşıyorsunuz? Hayattasınız. Sağlıklısınız. Şükredin. Yaşayın! Allah aşkına.. Bir erkeğin kadını olmak için yaşamayın! Hatalara gelince.. herkes yapar. N'olmuş yani? Mühim olan ders çıkarabilmek. Ve son olarak çok şey istemek kötü bir şey değil. İnsanız elbette isteyeceğiz. İsteklerinizi dua olarak dile getirin ve asla ümidi kesmeyin!
canım sen biliyorsun beni, bir çok şeyi çok çalışarak elde ettim , iş hayatında vs çok çalıştım yükseldim. Ama bazı şeyler çalışarak, emek vererek , isteyerek olmuyor demek ki. Yaş olacak 32 ne ara oturtacağım bu özel hayatı ben.
Yeterince bekledi mi... zaten evli değil miydiBiloyorum canim bu yuzden sana hak da veriyorum. O yuzden sana hobi edin, sukret, tatil yap diyemeyecegim kusura bakma
Herkes hayatinda sevdigi ve sevildigi birini ister bundan dogal bir sey de yok. Bekle de demiyorum sana yeterince bekledin. Mutlu olmak herkesin hakki.
vakti zamanı gelince oda olur . evlenmiş olmak için evlenmeyin gerçekten mutlu olabileceğinizi düşündüğünüz zaman evlenin . zaten kötü bir evlilik yaşadınız o yüzden daha temkinli olun
Yeterince bekledi mi... zaten evli değil miydi
sizi mutlu eden insanları hayatınıza alın . sonrası birşekilde gelir zatenAynen zaten kriterler dağları aştı bazen diyorum abartıyor muyum:)
Maddi manevi denklik olacak, iyi insan olacak şu olacak bu olacak...amannn
Yaş kaç?Kızlar merhaba, eski konularımı bilenler var eşimle ve ailesiyle yaşadığım sorunlar ve sonrasında boşanmam. Bu süreç sonrasında kendimi çok sorguladım, nerede hatalarım var niye kendimi ezdirdim geçmişimde bilinçaltımda neler var bunlarla ilgili sorgulama bilgilenme teşhis tedavi vs böyle bir süreçteyim.
Çok yoğun çalışıyorum her zamanki gibi (adeta eşek gibi , hayatım boyunca hep çok çalışmak zorunda oldum zaten niyeyse), onun dışında normal bir insan hayatı sürüyorum ama bakıyorum ortada ne var?
Sosyal medyam yok, bana yaramayan herkesle bağlantımı kestim. Erkekler konusunu rafa kaldırdım, bir kaç kişi çıktı önüme zaten olmayacak tiplerdi, es geçtim. Biriyle denemeye kalktım adam kıskancın dibi bir akrep burcu çıktı, bitirdim.
Daha ne kadar sürecek bu belirsiz süreç, ne yapıyorum, niye yaşıyorum ben? Nerede hata yaptım ya da çok mu şey istiyorum?
Yetişkin bir kadınım benim de istek ve ihtiyaçlarım var nereye kadar erkeklerden uzak duracağım, ya da cidden bu işler kısmet mi ya da benim ne eksiğim var ay çıldırcam yazın işte ortaya karışık :)
Biloyorum canim bu yuzden sana hak da veriyorum. O yuzden sana hobi edin, sukret, tatil yap diyemeyecegim kusura bakma
Herkes hayatinda sevdigi ve sevildigi birini ister bundan dogal bir sey de yok. Bekle de demiyorum sana yeterince bekledin. Mutlu olmak herkesin hakki.
Yok hiç sevgi yaşamamış birinden bahsediliyor gibi algıladım da. Şahsi olarak acele işten hoşlanmam zaten. Temkinli yürümeyi tercih ederim. Zaman değil nitelik önemliBosandi diye inzivaya mi cekilmeli? Bu bekleme suresine kim karar veriyor? Biz mi yoksa ruh halini ve kalbini bilen konu sahibi mi? Kime gore neye gore beklesin mesela?
Yeterince bekledi mi... zaten evli değil miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?