bir yerde hata mı yaptım acaba diye sorguluyorum kendimi

Anneniz kaç yaşında menopoza girmiş . Çok stres yapıyorsanız yumurta dondurma işlemini yaptırabilirsiniz .

Bence de ayrı eve çıkın.

Ben boşanalı bir buçuk yıl oldu. Henüz kimseyle flörtüm bile olmadı. Hiç hazır hissetmiyorum çünkü, istemiyorum da, ışık hızıyla kaçıyorum benimle ilgilenen biri olduğunda da.

Ama ben annemin evine dönmedim. 1+1 ufacık bir ev aldım, kredisini ödüyorum şimdi, e kredi ödediğim için bir yere de kımıldayamıyorum. İşten çıkıyorum altı buçuk gibi evdeyim, yalnızım. Ama o kadar kafam rahat ve mutluyum ki. Kedim var bir tane. Beraber takılıyoruz işte. Kitap, dizi, film böyle geçiyor zaman. Geçen kış örgü öğrenmiştim. Sağımdaki solumdaki herkese bere ördüm. Ne bileyim sokak hayvanları için bir şeyler yapıyorum buradaki dernekle ama tatil için filan hiç param yok, o da beni bunaltıyor. Benim yaş da 30, çevredekiler hep evli, çocuklu, her zaman görüşemiyorsun tabii.

Ben sizin eski konularınızı da biliyorum. Her okuduğumda keşke boşansa bu adamdan diye düşünürdüm çünkü çok özür dilerim ama katlanılmaz biri gibiydi. Demişsiniz ya herkesi mutlu etme ihtiyacı güdüyorum diye, bence problemli evliliğiniz de bu yüzden haddinden uzun süre devam etti, çünkü o adam ne yapsanız kusur bulur, mutlu olmazdı.

Şimdi de annenizin torun lafları, fallar vs. O yüzden sürekli bir bombardıman altındasınız. Kendi evinize çıkarsanız daha rahat edersiniz ve bence gerçek düşüncenizin de ancak o zaman farkına varabilirsiniz. Biraz daha akışına bırakın, kendinizi dinlemeyi azaltın biraz. Her şey bir şekilde yoluna giriyor ama suyun başında dikilince o suyun asla kaynamaması gibi biraz mahremiyet istiyor sanırım olacak şeyler de :)

Ah çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız durumumu nokta analiz adeta.

Eş kişisi için de özür dilemenize gerek yok tam da böyle biriydi, kendisi ve ailesi evet. Ben onları sevmemeye başladıkça bana eziyet etmeye başladılar psikolojik olarak. Yaptıklarını asla unutmuyorum, unutmam da.

Boşanalı 3.5 yıl oldu. Bu süre içinde flört dahi etmedim kimseyle, ki ex ile tanışana kadar genelde birileri olurdu çevremde. Artık cinsiyetsiz olduğuma inanmaya başladım :) eli yüzü düzgün insanım, depresif falan da değilim, mutlu huzurluyum, birileriyle tanışmayı o kadar kafaya takıyor değilim (ara ara bana da elbette geliyor acaba biri olacak mı düşüncesi ama normal yani bu da), imkanım ölçüsünde tatil gezme tozma da yaptım. Yani burada tavsiye edilen şeyleri yapınca birden beklenmedik anda o kişinin karşına çıkacağı söyleniyor ya (bunu diyen arkadaşların iyi niyetinden şüphem yok), benim karşıma o kişi çıkmıyor mesela. Bu işler nasip yani, kimin karşısına ne çıkacağı belli olmuyor ve bu kontrol edebileceğimiz bir durum değil.

Hikayenizi boşanma evresine geldiğiniz süreçten itibaren okudum öncesi Hakkında pek bilgim yok.Ama anladığım kadarıyla yeni boşamışsınız ne kadar olduğunu bilmiyorum.Ben de boşanma aşamasındayım şu an ilk duruşmam Aralık sonunda.Ama neredeyse 1 yıldır ayrı yaşıyoruz.Ben de kendimi bazen çok yalnız hissediyorum en çok üzüldüğüm konu da çocuğumun olamayacağını düşünüyor olmam.Akıl vermek gibi bir niyetim yok yanlış anlamayın ama bazı şeyleri zamana bırakmak en güzeli sanırım.Diğer türlüsü sizi gereksiz yıpratıyor.Bana çevremdekilerin bu süreçte söylediği şey ” senin çok mutlu olacağına inanıyorum“ oluyor hep.Umarım öyle olur.Siz de çok büyük zorluklar çekmişsiniz ve çok şükür ki atlatmışsınız(darısı bana inşallah)belli ki çok güçlü bi kadınsınız.Bundan sonra çok mutlu olacağınıza inanıyorum.Çünkü hayat size bunu borçlu.Sadece alacağınız zamanın gelmesi gerek.

yorumunuzu kaçırmışım şimdi gördüm özür. nasil güzel bir dilek Yarabbim bayıldım yazdıklarınıza

Ayy G greengirll madem ayrıldın bekarlığın tadını çıkar hersey için çok yeni bulursun illa ki birini kariyerine odaklan , yeni yeni projelere katıl kurs seminer vs kendine uygun hobiler bul yeni insanlarla tanış olur elbet biri :)
Daha dün bir bugün iki önce bir soluklan olur çıkar ummadığın anda biri ama hep biri gelsin odaklı yaşarsan mutsuz olursun min beklenti Max mutluluk seviyesinde yaşa :)
Hersey gönlünce olsun :)))

Yaaa sana yemin ederim durumun tam da bu. Bütün arkadaşlarım kariyer sahibi ben de ev hanımıyım.
Bende ikiside var, ama bunlarin olmasi insani cok mutlu etmiyor her zaman:) herseyin hayirlisi diye dua edelim.. yani bunlar birer etiket sadece, olay icimizde ve bulundugumuz yeri ne kadar guzellestirdigimizle alakali bence.. ama sunu biliyorumki: herkes elinde olmayanin pesinde:))

Buarada ilk firsatta kurslara gitnek istiyorum bende.. dans kursuna icim gidiyor mesela.. vakti imkani olanda bu tarz seylere gitsin.. bence yeni seyler ogrenmek harika birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…