bir yerde yanlış yapıyorum ama nerdeeee

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
akşam komşularımla görüştüm yok neymiş ben karanlıkta oturuyormuşum ışığımı açmıyormuşum,pintilikten doğalgazı bile açmıyormuşum , onların doğalgaz metreküpü kaçken benim ki bilmem kaçmış,bu arada kendi doğalgaz saatimi kendim bilmem...keza işyerimdede öyle eşim neden beni herakşam almaya geliyormuş duraktan alıyo bu ara, ben yemek yapmasını bilmiyormuşum(işyerinde kahvaltı yapıyorum), geçen annem yengeme dilek bilezik yaptı demiş,yengemde yapar tabi harcamıyor ki demiş,o kadar sıkmışımki kıyafet almıyormuşum kendime vs vs geçen gezmeye gittim akrabamız bütün aile içinde erkekli buarada neden çocuk yapmıyormuşum onu diyor bana, burda yanımdaki iş arkadaşımda farketti,sen kimse ile meşgul değilsin ama insanlar çok uğraşıyor senle , sen cevap vermiyors un ama sessiz kaldığın için sorularbitmiyor sana karşı diyor,kimseyi kırmak istemiyorum cevap vermiyorum gerçekten işkoliğimdir hep iş düşünürüm ders düşünürüm nasıl yapsam çok kazanırım hep bunları araştırırım, ben kendi işimde gücümde iken insanlar neden bu kadar sorguluyorlar

o kadar ev değiştirdim,hiç bir komşumdan bana ya da başkasına böyle şeyler duymadım.Nasıl insanlarmış onlar öyle.Yaktığınızdan,aldığınızdan onlara neymiş.Kendileri kıyafet alınca,ışıkları sürekli açınca iyi mi yapıyorlarmış ? Herkes kendi işine baksın.Görüşmeyin böyle meraklı,patavatsız tiplerle.

Gerçekten insanların dikkatini çekecek kadar cimri misin? Hee öyle olsa bile kimseyi ilgilendirmez o ayrı bir konu.
Fakat gençsindir.Hayat hep iş iş iş ve öok kazanmak değil.Heveslerini erteleme.

Gerçekten insanların dikkatini çekecek kadar cimri misin? Hee öyle olsa bile kimseyi ilgilendirmez o ayrı bir konu.
Fakat gençsindir.Hayat hep iş iş iş ve öok kazanmak değil.Heveslerini erteleme.

canım çok fazlası ile seyahat ediyorum 4 yıldızlı 5 yıldızlı otellere giderim yani durumu belirtmek için yazdım tarihi yerler değişikyerler severim... tutumluyumdur ama komşularımda çocuk yokken açmıyordu doğalgaz ben lafını yapmadım..

Kısıyosan bile kendinden kısıyosun kime ne
Hele çocuk sorulaırnı hiç anlamam, size ne milletin özel hayatından doğursan onlar mı bakacakmış
Sessiz kalırsan daha çok konuşur millet, hazır cevap ol

İnsanların doğası bu kendileri bi poh yapamaz bütün gün evde günde dedikodu malzemesi arıyorlar işte
Bu dönemde çalışan kadın hep kötü oluyo nedense
Sen boşver onları işe devam
Unutma işleyen demir ışıldar
Hem bende küçük bir ışıkta dahi uyuyamıyorum
Saçmalık işte yaptıklar

Aaaaaa ne ayıp, insan karşısındakinin öyle parasını hesaplar mı? Lokmalarını sayar gibi.

Rahatsız olmakta haklısın, bir daha lafını eden olursa ağzının payını ver bence. Sen sıkılacağına, onlar sıkılsın.

Tabiki komşularınız haksız ama acaba çok dikkat çekici ölçüde mi tutumlusunuz :26:

onlarda bilir her özel günde seyahat ederiz oteller dışarda yemekler falan hatta,durumu belirtmek istedim..ama ona rağmen konuşuyorlar,,bir ay doğalgaz yakmam ama gider gecede 250 300 otele veririm öyle bir tutumluluk

milletin hakkında konuşmasına izin vererek yapıyorsun hatayı

tersleyemiyorum kimseyi bende o huyuma kzıyıorum sadece komsular değilki iştede aynı sorunları yaşıyorum sürekli hayatım gündemde sırf bununiçin işi bırakmak istiyorum

onlarda bilir her özel günde seyahat ederiz oteller dışarda yemekler falan hatta,durumu belirtmek istedim..ama ona rağmen konuşuyorlar,,bir ay doğalgaz yakmam ama gider gecede 250 300 otele veririm öyle bir tutumluluk

Bu da değişikmiş ya ama olsun eğlenceye gidiyor para sonuçta

İnsanlar kendi yapamadıkları şeyler hakkında böyle konuşurlar, dert etme hiç.
Benim de çevremde vardı beni beceriksiz, bi şeyden anlamayan biri olarak görenler. Hep sessiz kalmıştım, en sonunda patladım ve rahatladım

Hiç takma kafana, ama hep iş hep iş de olmaz, birazcık da hayatını yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…