bir yerden başlamak lazımdı... zamanı geldi

susuz yaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
32
23
3
41
öncelikle kendime ucundan dokunmayı görev sayıyorum size. 32 yaşında evli bir çocuk annesiyim. toplum içinde saygın bi işim istediğim şeyleri alabilecek kadar maddiyatım evim ve arabam.en önemlisi sağlığım. daha ne olsun dediğinizi duyar gibiyim. işte en acımasızi da bu yaaa. sürekli eleştiren beni seviyesi,ne çekmeye çalışan ailesi içi,n yaşayan bi eşim , sürekli can yakan bi geçmişim, sorunlu bi ailem. bu zaana kadar idare ettim. aman herkes mutlu olsun aman yetişeyim derken bi döndümki kendimi bitirmişim. sonuç mu hergün mide ağrısı kalpte ritim bozukluğu yüzde geçmeyen lekeler. başkalarını ağlayıp düşünmekten sigara üzerine sigara yakmaktan hastanelerde tek başına serumlar almaktan bıktım. bu kadarmış buraya kadarmış. simdi yaşama sırası bende.
sıraladım planlarımı. en önemlisi bu kafayı atıp kurtulmak.
var mı benm durumumda olan kurtulan berabner ilerlesek. nerde kim olursak olalım bu yolda yalnız kalmasak

Eşin enerjini tüketir. Asla düzeleceğine inanmıyorum. Ne istediğinize karar verin ona göre hayatınızı düzenleyin.

Aynen daha ne olsun dedim okurken. Ama insanin huzuru yerinde olmayinca her sey boş. Bence artık birileri degiscek de mutlu olucam diye beklemeyin kimse degismez. Kendiniz ve kiziniz icin yasayin sizi o aileye o eşe baglayan ne daha fazla.

Ahh ahh keske suanki yaptiginiz seyi iliskinin basinda yapsaydiniz da ne siz neden evliliginiz bu duruma dusmeseydi. Keske taa bastan resti cekip taviz vermeyi red etseydiniz. Cogumuzun yaptigi bir yanlistir bu ama idare edeyim ama tartisma cikmasin aman soyle aman boyle diyerekten basliyoruz sonlar insanlar tavizlere alttan almalara alisyorlar vede bir bakiyorsunuz gecen zaman hem bizden hem evlilkten hemde omurden yemis yemis neredeyse bitirmis.
Ne diyelim hayirlisi olsun hakkinizda su saatten sonra duzelecek birsey varsada insallah duzeltebilirsiniz. Ben hep sunu savunurum her ne kadar orf adet ve bazilarimizin inanislarina uymasada kisiye ve aile saadetine zarari dokunan veya ozelini huzurunu baltalayan kim olursa olsun iletisimi gerekirse kokten kesmekten cekinmemeli.
Cunku insanlar degismez insanlari duzelteyim degitirmeye calisayim derken bir bakmissin omur bitmis, o zaman ne yapacaksin kesebiliyorsan iliskini keseceksin yok kesemiyorsan da iliskiyi minimuma indireceksin.

Güzel şeylere olan inancımızdır bizi ayakta tutan.

Bende üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Başarıya inanıyorum. Başarmak için çabalıyorum. Sağlık olsun,her şey hayırlısı ile olsun.
Yeteri kadar sebebimiz varsa başarmak ve mutlu olmak için, olabiliriz.
Bu raddeye gelene kadar didindim, didindik Annemle.
Sizinleyim. Destekliyorum kalben. Artık her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Kimsenin senden muhim olmadigini koy listenin basina. Ben öyle yapiyorum. Umarim hersey guzel olur senin icin..

Harika yazmissin. Seni gönülden destekliyorum. Önce can, sonra canan demis atalarımız. Bir bildikleri vardir herhalde;-)

Aynı ben çok şaşırdım beraber yürüyebiliriz isterseniz

En onemli sizsiniz, bunu unutmayin. Ve yine unutmayin elestirilmeniz hatali veya eksik oldugunuz degil, elestirenin sizi haketmedigini gosterir.

Eşin enerjini tüketir. Asla düzeleceğine inanmıyorum. Ne istediğinize karar verin ona göre hayatınızı düzenleyin.

çok denedim kesip atmayı. üç yıl önce mahkemeden döndüm. hatta bi özür bile dilemeden döndüm. çok ilginç demi. mecburdum kimsem yoktu gidecek ve o beni işte yeni hayatımda çevremde öyle perişan bi duruma soktuki mecbur kaldı. en azından bundan sonra kendim için yaşamalıyı

internetten minimal yaşamayı okumanızı tavsiye ederim. tüm gereksizliklerden tüm fazlalıklardan kurtulun. fazla kilo, fazla eşya, fazla arkadaş, fazla ilaç... fazla olan her ne varsa

sevindim desem ayıp etmiş olur muyum... çabalarım artk kendime olacak. planlar yapıyorum ben. kilo işi (7 kilo) , imaj ve sigara ilk isteğim. varsa bu yolda adımlarınız beraber atalım ne dersiniz
Yok hiç ayıp olmazsınız dertler aşağı yukarı aynı okuyunca işte ben dedim muhtemelen evliliğinin 2. Yılında acaba kurtulur mu bu evlilik demişsindir
Ben de kilo vermek ve kendime bakmakla işe başladım başlamak deyim de gücü toplamaya çalışmak diyim birde psikiyatriste gitmek istiyorum maddi sıkıntım var psikoloğa para yetmicek bir yerden başlamak lazım dimi
Soracak çok sorum var size

Yapman gereken şeyi öğrenmiş olmalısın
Kendin için yaşa dostum, kendini mutlu et gerisi yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…