Aynen daha ne olsun dedim okurken. Ama insanin huzuru yerinde olmayinca her sey boş. Bence artık birileri degiscek de mutlu olucam diye beklemeyin kimse degismez. Kendiniz ve cocugunuz icin yasayin sizi o aileye o eşe baglayan ne daha fazla.
öncelikle kendime ucundan dokunmayı görev sayıyorum size. 32 yaşında evli bir çocuk annesiyim. toplum içinde saygın bi işim istediğim şeyleri alabilecek kadar maddiyatım evim ve arabam.en önemlisi sağlığım. daha ne olsun dediğinizi duyar gibiyim. işte en acımasızi da bu yaaa. sürekli eleştiren beni seviyesi,ne çekmeye çalışan ailesi içi,n yaşayan bi eşim , sürekli can yakan bi geçmişim, sorunlu bi ailem. bu zaana kadar idare ettim. aman herkes mutlu olsun aman yetişeyim derken bi döndümki kendimi bitirmişim. sonuç mu hergün mide ağrısı kalpte ritim bozukluğu yüzde geçmeyen lekeler. başkalarını ağlayıp düşünmekten sigara üzerine sigara yakmaktan hastanelerde tek başına serumlar almaktan bıktım. bu kadarmış buraya kadarmış. simdi yaşama sırası bende.
sıraladım planlarımı. en önemlisi bu kafayı atıp kurtulmak.
var mı benm durumumda olan kurtulan berabner ilerlesek. nerde kim olursak olalım bu yolda yalnız kalmasak
Aynı ben çok şaşırdım beraber yürüyebiliriz istersenizöncelikle kendime ucundan dokunmayı görev sayıyorum size. 32 yaşında evli bir çocuk annesiyim. toplum içinde saygın bi işim istediğim şeyleri alabilecek kadar maddiyatım evim ve arabam.en önemlisi sağlığım. daha ne olsun dediğinizi duyar gibiyim. işte en acımasızi da bu yaaa. sürekli eleştiren beni seviyesi,ne çekmeye çalışan ailesi içi,n yaşayan bi eşim , sürekli can yakan bi geçmişim, sorunlu bi ailem. bu zaana kadar idare ettim. aman herkes mutlu olsun aman yetişeyim derken bi döndümki kendimi bitirmişim. sonuç mu hergün mide ağrısı kalpte ritim bozukluğu yüzde geçmeyen lekeler. başkalarını ağlayıp düşünmekten sigara üzerine sigara yakmaktan hastanelerde tek başına serumlar almaktan bıktım. bu kadarmış buraya kadarmış. simdi yaşama sırası bende.
sıraladım planlarımı. en önemlisi bu kafayı atıp kurtulmak.
var mı benm durumumda olan kurtulan berabner ilerlesek. nerde kim olursak olalım bu yolda yalnız kalmasak
Eşin enerjini tüketir. Asla düzeleceğine inanmıyorum. Ne istediğinize karar verin ona göre hayatınızı düzenleyin.
Ahh ahh keske suanki yaptiginiz seyi iliskinin basinda yapsaydiniz da ne siz neden evliliginiz bu duruma dusmeseydi. Keske taa bastan resti cekip taviz vermeyi red etseydiniz. Cogumuzun yaptigi bir yanlistir bu ama idare edeyim ama tartisma cikmasin aman soyle aman boyle diyerekten basliyoruz sonlar insanlar tavizlere alttan almalara alisyorlar vede bir bakiyorsunuz gecen zaman hem bizden hem evlilkten hemde omurden yemis yemis neredeyse bitirmis.
Ne diyelim hayirlisi olsun hakkinizda su saatten sonra duzelecek birsey varsada insallah duzeltebilirsiniz. Ben hep sunu savunurum her ne kadar orf adet ve bazilarimizin inanislarina uymasada kisiye ve aile saadetine zarari dokunan veya ozelini huzurunu baltalayan kim olursa olsun iletisimi gerekirse kokten kesmekten cekinmemeli.
Cunku insanlar degismez insanlari duzelteyim degitirmeye calisayim derken bir bakmissin omur bitmis, o zaman ne yapacaksin kesebiliyorsan iliskini keseceksin yok kesemiyorsan da iliskiyi minimuma indireceksin.
sevindim desem ayıp etmiş olur muyum... çabalarım artk kendime olacak. planlar yapıyorum ben. kilo işi (7 kilo) , imaj ve sigara ilk isteğim. varsa bu yolda adımlarınız beraber atalım ne dersinizAynı ben çok şaşırdım beraber yürüyebiliriz isterseniz
sizde yaralısınız anlaşılanSeni dibe çeken birilerinden kurtulma çabanı anlıyorum ve yürekten katılıyorum.
Ahh ahh keske suanki yaptiginiz seyi iliskinin basinda yapsaydiniz da ne siz neden evliliginiz bu duruma dusmeseydi. Keske taa bastan resti cekip taviz vermeyi red etseydiniz. Cogumuzun yaptigi bir yanlistir bu ama idare edeyim ama tartisma cikmasin aman soyle aman boyle diyerekten basliyoruz sonlar insanlar tavizlere alttan almalara alisyorlar vede bir bakiyorsunuz gecen zaman hem bizden hem evlilkten hemde omurden yemis yemis neredeyse bitirmis.
Ne diyelim hayirlisi olsun hakkinizda su saatten sonra duzelecek birsey varsada insallah duzeltebilirsiniz. Ben hep sunu savunurum her ne kadar orf adet ve bazilarimizin inanislarina uymasada kisiye ve aile saadetine zarari dokunan veya ozelini huzurunu baltalayan kim olursa olsun iletisimi gerekirse kokten kesmekten cekinmemeli.
Cunku insanlar degismez insanlari duzelteyim degitirmeye calisayim derken bir bakmissin omur bitmis, o zaman ne yapacaksin kesebiliyorsan iliskini keseceksin yok kesemiyorsan da iliskiyi minimuma indireceksin.
Yok hiç ayıp olmazsınız dertler aşağı yukarı aynı okuyunca işte ben dedim muhtemelen evliliğinin 2. Yılında acaba kurtulur mu bu evlilik demişsindirsevindim desem ayıp etmiş olur muyum... çabalarım artk kendime olacak. planlar yapıyorum ben. kilo işi (7 kilo) , imaj ve sigara ilk isteğim. varsa bu yolda adımlarınız beraber atalım ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?