Bir yere dokunmaya korkuyorum

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Cidden artık dert haline geldi. Arabanın kapısını açmaya, kapıya dokunmaya, yada herhangi metal plan bir yere dokunamiyorum elektrik çarpıyor resmen, koluma ağrı giriyor bazen okadar şiddetli oluyor. Çat diye bir ses gelir mi kapıya dokunduğumda neden olur bu sizlerde olan varmı. Ya toprakta yürü iyi gelir dediler isim zaten topraklarla fırsat buldugum an ayakkabılarımi çıkartıp yürüyorum ama yok hiç bir faydası olmadı. ((

Yünlü kıyafet giymekten oluyor o genelde. Üstünüzde hırka gibi şeyler oluyorsa bu zamanlarda odur sebebi.

ayağını sürüyerek yürüyen, ya da iç gerilimi fazla olan insanlarda oluyo.
ben de de çok olur.
her gün nerdeyse.
biraz sakin olmaya bakın.

Ablamda da aynı sorun var malesef sadece toprakta yurumek ile olmaz bazen çok fazla bioenerji yuklu olur insan vücudu bunu atmak için de sürtünme olması gerekiyor bence birine masaj yap sonrasında ayaklarını toprağa bas cok yararlı olur ablam fizyoterapist ve bu işin altından bu şekilde kalkıyor..

Duşa gir bol bol, su alır birazını, duştan çıktıktan sonra saçlarını makine ile kurutma.

kayafetlerde veya ayakkabilarda sentetik tercih ediyorsan ondanda olur

evliysen alyansini metala dokundurabilirsin baska bi yere dokunmadan, mesela kapi koluna
veya kalorifere dokunmakda alirmis elektrigi toprak gibi

eşime ve anneme olur, suda elini yikarken cat diye elektriklenme olur,.alisveris arabasi bile çarpıyor
takipteyim konuyu..

çok ilginç geçen gün de burada bu tarz konu açıldı
bana hep tuhaf geliyor benzer konuların art arda açılması

Statik elektriğin fazla. Bazı insanlarda fazla olur. Ben genelde kauçuk tabanlı ayakkabı giymişsem birikir elektriğim. O zaman çok çarparım. Lastik tabanlı ayakkabı giymek iyidir.
Yalnız fazlalığı atma konusunda ne yapılır bilmem. Elleri ayakları sık sık yıkamak elektriği alır diye biliyorum.

koptum o zaman çok çarparım

Bende bu ara aynı korkudayım. Duş almanın suyun faydası oldugunu dusunmuyorum. Duşu geçtim haftada 3 gün havuza gidiyorum . Havuz binasından cıkarken de muntazam her seferinde çarpılıyorum.

Belki psikolojik olabilir
Olabilir aslında bir kaç aydır baya stres altindayim çok gerginim dinlemeye ve tatil yapmaya ihtiyacım var. Bundan dolayı olabilir mi acaba diyorum

Yünlü kıyafet giymekten oluyor o genelde. Üstünüzde hırka gibi şeyler oluyorsa bu zamanlarda odur sebebi.
Hava sıcak hırka giymiyorum artık ondan olmadığını düşünüyorum

çok ilginç geçen gün de burada bu tarz konu açıldı
bana hep tuhaf geliyor benzer konuların art arda açılması
Evet benimde çok ilgincime gitti neden böyle birşey yaptım acaba???
konuyu görmedim çok giremiyorum, görsem açmazdim zaten...

aynen ben :) her yerde kısadevre şeklinde dolaşıyorum :)) çat çut kıvılcımlı bir insanım çarparım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…