Cidden artık dert haline geldi. Arabanın kapısını açmaya, kapıya dokunmaya, yada herhangi metal plan bir yere dokunamiyorum elektrik çarpıyor resmen, koluma ağrı giriyor bazen okadar şiddetli oluyor. Çat diye bir ses gelir mi kapıya dokunduğumda neden olur bu sizlerde olan varmı. Ya toprakta yürü iyi gelir dediler isim zaten topraklarla fırsat buldugum an ayakkabılarımi çıkartıp yürüyorum ama yok hiç bir faydası olmadı.((
Ablamda da aynı sorun var malesef sadece toprakta yurumek ile olmaz bazen çok fazla bioenerji yuklu olur insan vücudu bunu atmak için de sürtünme olması gerekiyor bence birine masaj yap sonrasında ayaklarını toprağa bas cok yararlı olur ablam fizyoterapist ve bu işin altından bu şekilde kalkıyor..Cidden artık dert haline geldi. Arabanın kapısını açmaya, kapıya dokunmaya, yada herhangi metal plan bir yere dokunamiyorum elektrik çarpıyor resmen, koluma ağrı giriyor bazen okadar şiddetli oluyor. Çat diye bir ses gelir mi kapıya dokunduğumda neden olur bu sizlerde olan varmı. Ya toprakta yürü iyi gelir dediler isim zaten topraklarla fırsat buldugum an ayakkabılarımi çıkartıp yürüyorum ama yok hiç bir faydası olmadı.((
Statik elektriğin fazla. Bazı insanlarda fazla olur. Ben genelde kauçuk tabanlı ayakkabı giymişsem birikir elektriğim. O zaman çok çarparım. Lastik tabanlı ayakkabı giymek iyidir.
Yalnız fazlalığı atma konusunda ne yapılır bilmem. Elleri ayakları sık sık yıkamak elektriği alır diye biliyorum.
Olabilir aslında bir kaç aydır baya stres altindayim çok gerginim dinlemeye ve tatil yapmaya ihtiyacım var. Bundan dolayı olabilir mi acaba diyorumBelki psikolojik olabilir
Genelde pamuklu giyiniyorumSentetik kiyafetlerden de olur. Nasil giyiniyosunuz?
Hava sıcak hırka giymiyorum artık ondan olmadığını düşünüyorumYünlü kıyafet giymekten oluyor o genelde. Üstünüzde hırka gibi şeyler oluyorsa bu zamanlarda odur sebebi.
Evet benimde çok ilgincime gitti neden böyle birşey yaptım acaba???çok ilginç geçen gün de burada bu tarz konu açıldı
bana hep tuhaf geliyor benzer konuların art arda açılması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?