Bir YGSzedenin Serzenişi

Masallah diyorum ya
Ama su da var ki lysye de az kaldi
Umarim ben de oyle bi basari gosteririm

Okul puanim fena gelmez diye dusunuyorum ve lys bence daha kolay sadece cok konu var siki calisirsam toparlarim umudundayim
Olmadi seneye infilizce kazanip hazirligi atlarim hem sene de kaybetmemis olurum diye dusunuyorum
Tesekkurler :)

Tesekkur ederim :)
Insallah sen de istedigin yeri kazanirsin
Aynen ben de medipol yuzde elli burslu olsa diye geciriyodum icimden
Hayirlisi
Stresten ne hale geldik su ygsyi bi kac kere yapsaardi keske
Egitim sistemine isyan ediyorum burdan

Sinavda stresten bisey yapamam korkusu var umarim hepimizin sinavi guzel gecer
Tesekkurler insallah

Sayısal öğrencisi iseniz ygs de 100 binde olup ta lys de ilk 20 bine girmek gözünüzü korkutmayayım ama çok zor.
Ha şöyle bir durum var. Eğer ki eşit ağırlık öğrencisi olsaydınız ygs de 100 bin iken lys de ilk 5 bine bile girebilirsiniz böyle örnekler çok fazla.
Çünkü ygs de ilk 100 binde sayısalcıların içerine girebilen eşit ağırlık öğrencisi çok azdır. Onlarda zaten lys de kendi grubunda ki arkadaşlarına büyük fark atıp istedikleri yere girebilirler.
Ama siz sayısalcısınız ve ygs de 100 binde olup da lys de yüksek sıralama da alan (sanırım diş hekimliği demiştiniz) istediğiniz bölüme girmeniz çok çok zor.Bunun için ygs de ilk 30 binde falan olmanız lazım ki ygs ye rahat girin.
Anlatabildim mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Okul puanim fena gelmez diye dusunuyorum ve lys bence daha kolay sadece cok konu var siki calisirsam toparlarim umudundayim
Olmadi seneye infilizce kazanip hazirligi atlarim hem sene de kaybetmemis olurum diye dusunuyorum
Tesekkurler :)

toparlarsın ygs çok sıkıntı yaratmıyo asıl dereceyi lys belirliyo sonuç olarak. ama bence ikinci yılı düşünmek için çok erken, ben ygsden de lysden de çıkınca hüngür hüngür ağlamıştım kötü geçti diye ama sonra ne oldu istediğim yere girdim :)) ki ygs netlerin kötü sayılmaz heyecandan böyle yapıyor olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…