Bir yıl verdiğim emeklere rağmen boşanıyoruz:(

Peki merak ediyorum bu kayınvalidenin kendi kayınvalidesene size yaptırmaya çalıştırdıklarını kendi yapmışmı acaba... Üzülme bir laf gelen gideni aratır diye
Oda kendi kv ile birlikte yasamis yillarca. Ve kocasi tarafindan cok ezilmis bi kadin. Simdi kendisi kv statusune yukselince herkesin burnundan getirmeye hak goruyo kendinde. Ama bilmiyoki zamaninda yasadiklarinij sorumlusu ben degilim benim evliligimin bitmesi ona iyi gelmicek

Yaaa seni cok merak etmistim profilinde gormussundur belki cok uzuldum hicbirseyin degismemesineb... demekki olmuyor sen elinden geleni yaptin Allah yardmcin olsun bosanma karari aldiniz mi ne durumdasnz ilk sayfayi okudum sadece

Yaaa seni cok merak etmistim profilinde gormussundur belki cok uzuldum hicbirseyin degismemesineb... demekki olmuyor sen elinden geleni yaptin Allah yardmcin olsun bosanma karari aldiniz mi ne durumdasnz ilk sayfayi okudum sadece
Canim cok twsekkur ederim. Gordugun gibi durum boule iste. Evet ayri yasiyoruz bosanma karari aldik. Su an basvuramiyoruz virusten dolayi ama bu sefer tamamen koptuk.

Sadaka ver mutlaka bunlardan kurtulunca....

Ama haklarını almadan sakın boşanma. Anlaşmalı boşanma çekişmeli boşan. Altınlarını , esylarını herseyini al. İstemiyorsan da al ihtiyacı olanlara dağıt ama al. Maddi manevi tazminat iste. Böyle insanların canı ancak böyle yanar.

Oda kendi kv ile birlikte yasamis yillarca. Ve kocasi tarafindan cok ezilmis bi kadin. Simdi kendisi kv statusune yukselince herkesin burnundan getirmeye hak goruyo kendinde. Ama bilmiyoki zamaninda yasadiklarinij sorumlusu ben degilim benim evliligimin bitmesi ona iyi gelmicek
Benim kayınvalidem gibi aynı.. onlar arabaya el koymak gbi bir şey teşebbüs ettiler .. aynı gün baltayla arabayı hasat edecektim.. son anda durdurdular o kadarına izin vermedim ama manevi olarak ezilmek daha çok koyuyor

Sadaka ver mutlaka bunlardan kurtulunca....

Ama haklarını almadan sakın boşanma. Anlaşmalı boşanma çekişmeli boşan. Altınlarını , esylarını herseyini al. İstemiyorsan da al ihtiyacı olanlara dağıt ama al. Maddi manevi tazminat iste. Böyle insanların canı ancak böyle yanar.
Tabi canim oyle valla. Sanki ne annesi ne de oglu tuh bizde buna neler yasattik cok pismanizmi dicekler hayir. Maddi acidan bi tokat yesinlerde gorsunler

Benim kayınvalidem gibi aynı.. onlar arabaya el koymak gbi bir şey teşebbüs ettiler .. aynı gün baltayla arabayı hasat edecektim.. son anda durdurdular o kadarına izin vermedim ama manevi olarak ezilmek daha çok koyuyor
Ya ne kadar igrencler ya. Gercekten su erkek ailesi teroru bi bitsin yani

Sorma gercekten kurtulamazdim. Simdi en azindan bi basimi gozumu alip gidiyorum. O zaman cok zor olabilirdi
cocugumuzun yuvasini yiktik derler mi diye dusunuyorum.. yok onu bile idrak edemez bu insanlar. yolun basinda donmussunuz cok iyi yapmissiniz. ömür gecirilebilecek insanlar degillermis.

Mutlu olmadığınız bir evliliğe,size değer vermeyen bir insana harcadığınız bir yıl bile çok.Şimdi üzülüyorsunuz ama iyi ki gitmiş yoksa hırpalanmaya devam edecektiniz.

Sorun eşinde malesef.sonuçta onu yetiştiren annesi tabii onun dediğine okey diyecek.erkekler zamanla olgunlaşıp eşlerini anlamaya başlıyorlar ama oda bir 10 yılı buluyor.sabrederim dersen sabret

Sorun eşinde malesef.sonuçta onu yetiştiren annesi tabii onun dediğine okey diyecek.erkekler zamanla olgunlaşıp eşlerini anlamaya başlıyorlar ama oda bir 10 yılı buluyor.sabrederim dersen sabret
Yani eger uzakta olsaydik sabrederdim belki ama ne tasinmayo kabul ediyo( ayni sitede oturuyoruz) ne de arkamda duruyo. 10 yila kadar beni gomerler sonra da yeni biriyle evlenip onu sinirden oldururler😁

Kurtulmussunuz. Normalde ihtiyacı çocuğu olmayan insanların sürekli nafaka almasina karşıyım ama böyle adamlar deyim yerinde ise donuna kadar alınmayı hak ediyor gitsin annesiyle otursun.

Kurtulmussunuz. Normalde ihtiyacı çocuğu olmayan insanların sürekli nafaka almasina karşıyım ama böyle adamlar deyim yerinde ise donuna kadar alınmayı hak ediyor gitsin annesiyle otursun.
Benimde ihtiyacim yok cok aukur allah olmayanlara versin oncelikle. Ama dediginiz gibi boyleleri herseyi hak edebiliyo su an icin benimde elimden tek bu geliyo😁

Back
X