Bir yıl verdiğim emeklere rağmen boşanıyoruz:(

Gene bir yuva kaynana yüzünden yıkılıyor. Anacı erkekte küreği almış toprak atıyor. Bu saatten sonra en doğrusu kendini kurtarman. Bende kaynana kişisiyle görüşmüyorum. Eşime de boşanırım dedim bu sana ağır gelirse. Kendi psikolojin için önüne bakmak en iyisi

Gene bir yuva kaynana yüzünden yıkılıyor. Anacı erkekte küreği almış toprak atıyor. Bu saatten sonra en doğrusu kendini kurtarman. Bende kaynana kişisiyle görüşmüyorum. Eşime de boşanırım dedim bu sana ağır gelirse. Kendi psikolojin için önüne bakmak en iyisi
Evet bunu yapmak zorundayim cunku ben sagligimdan oluyorum

Canim cok twsekkur ederim. Gordugun gibi durum boule iste. Evet ayri yasiyoruz bosanma karari aldik. Su an basvuramiyoruz virusten dolayi ama bu sefer tamamen koptuk.
Canim cok iyi hatirliyorum senin olaylari iyi bile dayandin kocanda duracagi yeri bilemedi demekki uzgunum ama bu senin jcin dha hayirlisi her daim burdayiz yaz istedgn zaman Allah yardmcin olsunn

Evet hayal kırıklığı olmuş sizin için ama bir sene uzun bir zaman değil. Belki de siz tak edene kadar kaç yıl boşanmaya cesaret edemeyecektiniz. Eşiniz sizi terk ederek iyilik yapmış size. Hiçbir zaman düzelmezdi zaten. Kendi bir birey olamamış, yaptıklarının, aldığı kararların arkasında duramayan insandan hayır gelmez. Şükredin kurtulduğunuza.

Evet hayal kırıklığı olmuş sizin için ama bir sene uzun bir zaman değil. Belki de siz tak edene kadar kaç yıl boşanmaya cesaret edemeyecektiniz. Eşiniz sizi terk ederek iyilik yapmış size. Hiçbir zaman düzelmezdi zaten. Kendi bir birey olamamış, yaptıklarının, aldığı kararların arkasında duramayan insandan hayır gelmez. Şükredin kurtulduğunuza.
Evet bencede bana iyilik yapti belkide ben cesaret edemezdim. En hayirlisi ve dogrusu bu bence

Önceki konularımı görenler az çok eşimi kvyi ve beni hatırlar.hiç değişen birşey olmadı.biliyosunuzki karsilikli apartmanlarda oturuyoruz.ve karismadigi hic birseyimiz yok.esimle ortak karar verip yaptigimiz herseyi elestirip beni sucladi beni azarladi.esimde annesi beni azarlarken hic ses cikarmayip sadece dinledi sanki ben kafama gore karar verip uygulamisim gibi.destek olmadigi gibi bana yapilanlari sadece seyretti.bardagi tasiran son damla, esim askere gittiginde gelip bizde kalcaksin dedi.bende kabul etmedim.o surecte esimi hergun arayip beni kotuledi.yaptigim yapmadigim ne varsa konustu doldurdu.esimle ortak arabimizi kapimizdan caldilar.geri istedim sanane oglumuzun arabasi sen kimsin gibi cevaplar aldim.esim askerden donunce yine ailesine hak verdi.yine arkamda durmadi.ve ben o askere gitmeden bi ruya gormustum.dedemin evindeydik orda annesi ve babasi bana bagiriyodu esimde annem hakli bosaniyoriz diyip gitmisti.uyandim aglya aglaya anlattim.korkma ben senin arkandayim dedi.ama dedemin öldüğü gün o sozleri soyleyip evi terk etti.kvnin bana yaptiklarini cok detayli anlatmadim.cunku midem bulaniyo artik.benim icin en buyuk hayal kirikligi ben bu evlilik icin emek vermistim arkadaslar.cok sustum cok hirpalandim ama devam etmistim.hic bi kabahatim yokken elimde patladi. Ben allaha havale ediyorum
Sana boyle esten hayir gelmez, simdi uzulmen normal ama zaman gectikce gecicek acin. Karsina elbet cikacak seni anlayan, arkanda duran , sana deger veren birisi. Butun hayat uzulmekten boylesi daha iyi olmus. Bende yasadim boyle bir sorun senin gibi.

Canim cok iyi hatirliyorum senin olaylari iyi bile dayandin kocanda duracagi yeri bilemedi demekki uzgunum ama bu senin jcin dha hayirlisi her daim burdayiz yaz istedgn zaman Allah yardmcin olsunn
Cok twsekkur ederim tek pismanligim o zaman bitirmedigim icin. Balik zaten bastan kokmus ben neyi direttimki salak gibi

Sana boyle esten hayir gelmez, simdi uzulmen normal ama zaman gectikce gecicek acin. Karsina elbet cikacak seni anlayan, arkanda duran , sana deger veren birisi. Butun hayat uzulmekten boylesi daha iyi olmus. Bende yasadim boyle bir sorun senin gibi.
Evet butun bi hayatimi dusununce 1 sene cok kucuk bi zaman. Umarim bizim gibi bu haksizligi yasayan herkes sonunda cok guzel seyler yasar da teselli olur

Yani eger uzakta olsaydik sabrederdim belki ama ne tasinmayo kabul ediyo( ayni sitede oturuyoruz) ne de arkamda duruyo. 10 yila kadar beni gomerler sonra da yeni biriyle evlenip onu sinirden oldururler😁
uzakta olunca sıkıntı ortadan kalkıyo zaten.mesele adamı uzaklaştırmak.çevremden gördüğüm kadarıyla 10 yılda ancak ikna edebiliyor kadınlar adamları.

Yazik okurken cok üzüldüm,rüyalariniza girip size bagiricaklari kadar kafanizi mesgul edip hayat kalitenizi düsürmüs ve üzmüsler sizi
Kendinizi azat edin bu deger bilmez insanlardan
ve önünüze bakin yolunuz ve bahtiniz acik olsun insallah.

Evet butun bi hayatimi dusununce 1 sene cok kucuk bi zaman. Umarim bizim gibi bu haksizligi yasayan herkes sonunda cok guzel seyler yasar da teselli olur
Ben evlendim cocugum var 3 yasinda. Eski sevgilim cok pisman oldu bana bunlari yasatigi icin. Ama asla afetmedim onu. Cunku cok uzdu ,asaladi,kucumsedi. Onla evlenmis olsaydim hayatim mutsuz gecicekti.

uzakta olunca sıkıntı ortadan kalkıyo zaten.mesele adamı uzaklaştırmak.çevremden gördüğüm kadarıyla 10 yılda ancak ikna edebiliyor kadınlar adamları.
Uzakta olsaydi yine patlak verirdi bir yerden, annesi yine bulurdu nasil araya girsin. Hersey erkekte bitiyor.

Yazik okurken cok üzüldüm,rüyalariniza girip size bagiricaklari kadar kafanizi mesgul edip hayat kalitenizi düsürmüs ve üzmüsler sizi
Kendinizi azat edin bu deger bilmez insanlardan
ve önünüze bakin yolunuz ve bahtiniz acik olsun insallah.
Ve ben onun ailesini ruyamda bu sekilde cok goruyorum. Ya yanlarina kalmasin bana bu yasattiklari cok agir geliyo. Ama onlar nasil eahat aklim almiyo

Oda dogru eninde aonunda bitecekti bu evlilik cunku esim hic bi zaman evli bi erkek olsugunun farkina varamadi bizim arkamizda durmadi
Cocugunuz yoksa bu cok iyi bisey, yeniden hayatiniza baslayabilirsiniz. Insan bikez geliyor bu dunyaya neden uzuntuyle gecsin ki. Neden mutlu olmak varken her gun stres sinir le gecsin gunleriniz. Sizi kaybeden utansin.

Back
X