evet bir tarafım diyorki şans ver bir tarafım diyorki ezdirme kendini.. evet seviyormuyum evt ama onsuz olamam mı olurum insan herşeye alışıyor... ben görmeseydim nekadar devam ederdi bilmiyorum... bunu düşünüyorum bilemiyorum ... onu affetmek sorun değil onun ilerde herşeyin çook iyi olabileceğini bilemiyorum. Eğer ki ilerde çok iyi olacağına inansam şu an bukadar kafam karışmazdı inan ki... yani affedipte ilerde başka bir sebepten dolayı ayrılmak koyar insana...
birde siz affettim demişsiniz.. affettirmek için ne yaptı ve ayrıca flört zamanında mı yaşadınız? yoksa evliyken mi?
ben de yaşadım çok benzerini. dediğiniz gibi benimki de çok ağladı. o an düşünemiyor insan. inanası gelmiyor. sürekli bi, acaba yanlış mı anlıyorum, hata mı yapıyorum, bu adam beni çok seviyor diye düşünüp affediyorsun ilk. sonra sorular seni tüketmeye başlıyor. allahım ne zor şey. insanın aklı almıyor. bazen hiçbir sorun yokken, o kadar ilgiliyken, ilgiden bunaltırken yapıyorlar bunu. en yapmaz görünenleri bile. allahın cezaları..
bir sans falan verme kesinlikle.
onsuz pekala yapabilirsin sana ihanet etmis bu adam sen hicbisi olmamis gibi affedip devam edebilirmisin?
devam etsende evlensende bu konu yüreginin bi kösesinde hep olucak niye yapti bunu bana diye düsünüp durucaksin kendini yipraticaksin.
yol yakinken dön bence yasinda daha cok genc ne varmis rabbim iyilerle karsilastirsin.sakin o göz yaslarinada kanma derim
Öncelikle geçmiş olsun güzelim.Allah kurtarmış seni demek isterim.Benimde başıma senin yaşlarındayken ( şuan 43 yaşımdayım) böyle bir üzücü durum yaşadım.Benimki genelde telefonunu masada bırakırdı, son zamanlarda baktım ki telefon meydanda yok.şüphelendim.ilk fırsatta telefonu kurcalayabildim.Şok oldum senin gibi yıkıldım gerçekten.seni çok iyi anlıyorum canımcım.bana ağlamalar zırlamalar felan hiç inandırıcı gelmedi hiç bir zamanda gelmez.o yüzden bir şans vermek daha istemedim.Çünkü beni aldatmıştı senin içinde olduğun durum gibi.şimdi beni aldatan ilerde neler yapar evlenipte 1 çocugu başıma atıpta gider diye asla ve asla şans vermedim.sonradan duydumki o beni aldattığı kızla bir ilişki yaşıyolarmış..(allah aldatan erkeklerin belasını versin acizliktir) kendimi kurtardığıma çok sevindim.ileride hem kendimi hemde ailemi çok ciddi bir şekilde hem üzerdim hemde sorumluluk altına sokardım .bende sevmiştim ama sevmek bir yere kadar.böyle güclü olmanı ve senin değil onun ezik büzük olması gerekiyor.üstelik onun peşinde koşması gerekirken hayli rahat.güzelim kusura bakma ama sen bu adamın peşinde daha nie dolanıyorsu ki ben anlamadım.5 dk bile durmaman gerekiyor.üstelik sana 3 ay boyunca yalan söylemiş gözlerine baka baka.o kıza alevimsin diye kaydettiyse arkadaşıma katılıyorum aralarında mutlaka birşey yaşanmış olmalıki bunu yazma isteği hissetmiş.ayrıca sana gerçeği gene söylemiyor yok şöle yok böyle diyip geçiştirmiş,davranışları sürekli değişiyor demişsin evlenmek isteyem adam düşünceleri belli olur kararları kesindir sürekli değişmez bunu sende iyi bilirsin ve hissedersin.benden sana tavsiye onun için birşeyleri göze almaya deymez,çünkü seni ilerde bırakıp gider baksana şimdiden arayış içinde.Ayrıca tatlım burada dikkat ediyorumda bir sürü evlilik hazırlığı yapan kızlardan senin ne farkın var ,yani onlar onca güzel şeyleri yuvalarına alırken sen neden eksik kalasın??? kim için fedakarlık edeceksin onun içinmi aldatsın seni diyemi ,sende öyle güzel eşyalarını alıp burada bizimle paylaşmak istemezmisin?üstelik canımcım sen kendin söylemişin 30 yaşımdayım bunca sene beklemişsin neden seni aldatan biri olsunki daha gençsin elbette allah karşına çıkarır acele etme derim ben.senin değerini bilen kıymet veren,önemseyen,kararlı, ve seni asla aldatmayan birini bulacağından eminim.bende bu olay sonrasında biriyle tanıştım ve benim değerimi bilen biri çıktı ve evlendim 2 tane çocugum var şimdi çok mutluyum.bu benim için bir dönüm noktası oldu senin için öyle olmasını dilerim.Ablan olarak görbeni cicimmm benden sana tavsiye fazla uzatmadan ayrıl en güzeli bu kendinide üzme sevin bence!..
Öncelikle teşekkür ederim ... yazımı okuyupta zaman ayırıp yanımda olduğunuzu ve bana yardımcı olabilmek adına yazmış olduğunuz her kelime için tşk ederim. Veee diğer arkadaşlara da tşk ederim ...
evet aralarında bişey yaşanmadığını biliyorum merak etmeyin kızla konuştum her ikiside aynı şeyleri söylemişti... enson kız buna küfür edip kapatmış bildiğim kadarıyla... evet ben bunu öğrenmesedaydim nekadar daha sürecekti bilmiyorum bunlar sürekli düşündürüyor evet bazı şeyleri göğüsleyebileceğim biriydi ama taaki en son yanlışı yapana kadar .... oysaki ilk altı ay okadar güzeldiki... keşke herşey öyle kalabilseydi.... ben zor bir insanım bazı erkeklere göre yada erkek gibi görünenlere ... kendi tutumsuzlukları yüzünden suçlu hep ben oldum... kendini suçlu hissseden insan bu şekilde davranmamalıydı .... evet zmaan geçmeden görüşmeyi keseceğim bugün kısa bir konuşmamız olmuştu.... devamında konuşulur kapanır gider... hmm üzülürmüyüm evt üzülürüm... zamanla geçecekmi tabiiii... umarım bundan sonra doğru bir insan çıkar karşıma...
evet ben onunla evlenecek olsam en uygun en makul şeyleri almak durumundayız ... ve bunları birlikte yapmak zorundayız ... ve o kim ben kaybetmeyi göze alan biri sadece !!!
Rica ederim güzelimm yanında olabildik ise ve yol gösterebildiysek çok mutlu oluruz.:))Bence zor olman güzel birşey çünkü hiç birşey kolay olmamalı ,çünkü erkelerde şu var kolay olarak ulaştıkları herşeyden çabuk bıkıyolar.bende zor biriyim.beni böyle kabul edene zaten hayatımı verdim.baksana sizde 1 sene içinde neler yaşamısınız canımcım.3 aydır görüşüyorsa demekki 8 'inci aydan itibaren senden vazgeçmiş üstelik bunun önceside varsa ondan sana koca olmaz valla kusura bakma canımcımm.asla üzülmeni istemem çünkü o üzülsün o seni kaybetti.insan sevdiğinden başkasını gözü görmez derler ama bunun gözü çıksın be güzelim.kızın söylediklerinede inanma derim ben ,çünkü ne kadar iyi tanıyosunki onu?sevgilinide tanıyordun o neler yaptı işte bak gör cicimm.o yüzden kimseyle muhattap dahi olma bence.herşey güzel kalbin gibi olsun.herzaman mutlu ol tatlımm.dualarım seninle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?