Bir yıldır birlikteliğe aldatma yakışmadı !

emiko81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
62
2
46
Ankara
1 yıldır birlikteliğimizde kavgalar ayrılıklar oldu. 3 ay önce ben çok sevdiğim için döndüm ondan sonra sevdiğim insan çok değişti:(((( yine bir ayrılık sonrasından kısa süre sonra ...yılbaşı haftası konuştuk evlenelim deddi benlik bir sorun yok dedi....çok mutlu oldum havalara uçtum 3 gün sonra yine değişti... en ufak tartışmada sonunda sürekli fikirleri değişiyordu....

Böyle umursamaz sevmiyormuş gibi davranışlar... bende sorun bende ise kendimi değiştirip daha olumlu davrandım...ama o da olmadı yok ben onu çok kırmışım, çok üzmüşüm, geç kalmışım gibi konuşmalar saçma sapan....

derken... geçtiğimiz günlerde telefonuna gelen şu mesaj ile yıkıldım

Alewimsin (kızın ismi) :küsmüyüz
Ben : neden öyle düşünüyorsun?
Alewimsin: Msj ıma cvp vermedin

kızla ben mesajlaştım sonra benimki gördü yok neden karıştıyorsun gibi gibi ... benim yaptıklarıma bahaneler sunması yaptıklarım için beni saçma bir durumda suçlamaları....önce arkdaşım sonra 3 gün önce tanıştım sonrada doğruyu söyledi... 3 ay önce tanıştığını... duygusal birşey yaşamadım 2 sefer görüştük dedi....

yanından çıktım gittim kızın numarasını almıştım .... (benimki görmedi)... aradım aynı şekilde söyledi kız... ama benim onunla görüştüğüm gün kız iş yerinden izin alabilseymiş görüşeceklerini söyledi.... ama izin almadım işten ben bilmioyrdum hayatında biri olduğunu söylemedi dedi.... kızda bir hata yok asla.... bunca durumda benimki beni 5 saat hiç aramadı msj atmadı bıraktı beni kendi halime... kız arayacağım onu dedi... bende hyr demedim arasın içinde ne varsa söylesin dedim.... kız aradıktan sonra tlefonuma msj geldi....
'' ağferim beni rezil ettin bundan sonra beni ne ara nede sor ... ((( BEN ŞOK ŞOK İÇİNDEYDİM..... bu kız bukadar önmeliydi demek kış dedim... dayanamdım msjlarıma cvp yazmadı aradım dedim ki: NEDEN YAPTIN BUNU BİZE umursamaz konuşmalarından sonra kapattım....
VEEEEEEEEEEEEEEE 1hafta sonra görüştük pİŞman olduğunu affetmemesem bile ki böyle bişey isteyemem ben bile henüz kendimi affetmiş sayılmam dedi... ne olur bana şans verben seni aldatmadım... bunun adı ne peki dedim ... yalan böyle yalanmı olur.... tövbetövbe... bana şans ver ben seni çok seviyorum gibi gibilerrrrr.
ben daha düşünemeden ordan çıktığımızda ağlama krizine girince dayanamadım ama inanın ki çooook ağladı..... sanırım o yüzden kıyamadım... ve düşünme fırsatım olmadan sanki durumu kabul ettim ama düşünce bana nasıl yaptı bunu demekten kendimi alamıyorum .....(kızın ismi sakın acma olarak değişmiş hala kayıtlı) şimdi ben bunu sineye çeksem bu insan beni sevmiş olsaydı bunu yapmazdı ki zatn... ben bunları sineye ceksem değerimi kıymetimi nekdar bilecek... bilemiyorum.... yarın bir gün bir kavgada gidip başkasını mı bulacak hep ... ben hep biri mi var diye düşüneceğim.... tamam çok seviyorum ben 30 yaşındayım bunca yıl evlenmemişken beni altadacak birinimi bekledim bunca yıl aslaaaaaa..... ve maddi durumuda yok evlenecek olsak en uygun şekilde eşya ve düğün yapılması gerekiyor ben bunları göğüslediğime değecek mi bilmiyorum... Aldatma illaki duygusal değil ise neden gitti tanıştı neden yapar bir insan bunu veeee hata yaptığını ben görünce mi anladı 3 ay sürmüş.... ben görmesem ne olacaktı kim bilir kaç ay sürecekti :(((( lütfen yorum yapın iyi ve kötü böyle bişey yaşayan oldumu affedenler pişman mı yoksa bir şans verilmelimi?

İnsanın sevdiği insandan ayrılması tabiki zor. Ama sen demekki mesajı görmesen konuşmaya,buluşmaya devam edecekti,Bunada aldatma diyoruz malesef ki.30 yaşındayım demişssin gençsin daha bırak ta zamanını harcama.hem bak ne diyorsun durumu yok evlilik durumları uzar gider.içinde şüphelerin varsa sakın sürdürme derim :34:

evet bende aldatma olarak kabul ediyorum yaptıklarını ve ben onu bukadr severken sözde o da beni bukadar severken bunu nasıl yaptı bize anlamadım inan ki evet ... evlenme durumu maddi anlamda zor ..... en ucuz şekilde evlenmek istiyor ....
herşey eşya değil di bunları yapmamış olsaydı... bazı şeylere göğüs gerecektim... ama bu hatayı yaptığı için içimi param parça etti bir gönlüm şans ver diyor bir tarafım mantıklı tarafım bırak diyorrr.... 30 yaş genç bir yaş değil lakin insan bulmak zor seveceğin sana sevgisini sunacak insan çok zor... evlilik hiç şart olmadı bende ama bende istedim bir yuva kurmayı bunu yapmamış olsaydı herşeyi daha farlı düşünecektim...mantığım ve duygularım sürekli çatışıyor.... ve ben ondanşunu görmek isterdim ciddi anlamda beni kaybetmemek isteyen bir insan bunun için çok savaşırdı ve onun bunun için savaşacağını düşünmüyorum....

ve bunun görmek için kendisinden zaman isteyeceğim... ve sonunda yapamayacağımı söyleyeceğim... ozmananlaşılacak beni nekdar istediği yada istemediği... ki zannetmiyorum ki kılını kıpırdatsın...ulaşılamayan herşey güzel gelir insana ulaşıldıktan sonra bir süre sonrada değerini kaybeder...

Abla diyorum benden büyüksünüz. 30 yaş aslında geç bir yaş değildir. ama sen zaten kafanda bişeyleri ölçüp tartmışsın.Ona göre karar ver ki üzülme sonra.Eğer karşındakini tanıyorsan onun neler yapıp yapmayacağını bilirsin.Seni kaybetmekten çok korksaydı başka bir kızla gizli gizli konuşmazdı. O yüzden ablacım üzülmemek için kendi hayatını kendini düşünerek yaşa.

O kiz o gun isten izin alsaydi, o seni ekip belki o kizla bulusmayi tercih edecekti.
Ayrica alevimsin ne demek? Bence bu iki gorusmede masum olmayan seyler yasandiki, kiza oyle bir lakap takma ihtiyaci hissetti.
Hadi 1 kez gorusmus olmasi neyse, ama kizdan hoslanmiski ikinci kez bulusmus ve hatta 3 cu bulusmaya niyetlenmis.
Yakalanmasaydi devamida gelirdi..
Evlilik durustluk ister, guven ister, omur boyu diken ustunde yasamak cok kotu bisey.
Ayrilik zordur elbet, bir muddet uzulursun, canin yanar ama omur boyu diken ustunde yasamaktan iyidir.

yaşadıkların çok zor aynıları yaşadım ne hissettiğini anlıyorum ahh bu erkekler ne iğrenç yarattıklar yav her şey var deymez böylesinine be affedip onun ağlamasına kanıp her gün şüpe içinde yaşayacaksın her dediği batacak altında bi şey arayacaksın acaba diyeceksin benimki bana yapt yaptı şimdi körerdim ama çok büyük klavuzum oldu neden yaptı daha gerçek ne bilmiyorum bilmekte istemiyorum çünkü yeter canım yandı daha yansın istemiyorum çok sevdim halen çok seviyorum evet affettim halen birlikteyiz çok şükür düzelti mutluyum ama bazen aklıma gelince neden diyorum neden hak edecek ne yaptım neden onca zaman geçti daha yeni yeni güvenim geliyo o şüpheler kalkıyo artık inş cnm ben affettim bunları yaşadım karar vermek sende şimdi top sende :37:

evet bir tarafım diyorki şans ver bir tarafım diyorki ezdirme kendini.. evet seviyormuyum evt ama onsuz olamam mı olurum insan herşeye alışıyor... ben görmeseydim nekadar devam ederdi bilmiyorum... bunu düşünüyorum bilemiyorum ... onu affetmek sorun değil onun ilerde herşeyin çook iyi olabileceğini bilemiyorum. Eğer ki ilerde çok iyi olacağına inansam şu an bukadar kafam karışmazdı inan ki... yani affedipte ilerde başka bir sebepten dolayı ayrılmak koyar insana...

birde siz affettim demişsiniz.. affettirmek için ne yaptı ve ayrıca flört zamanında mı yaşadınız? yoksa evliyken mi?

evet bir tarafım diyorki şans ver bir tarafım diyorki ezdirme kendini.. evet seviyormuyum evt ama onsuz olamam mı olurum insan herşeye alışıyor... ben görmeseydim nekadar devam ederdi bilmiyorum... bunu düşünüyorum bilemiyorum ... onu affetmek sorun değil onun ilerde herşeyin çook iyi olabileceğini bilemiyorum. Eğer ki ilerde çok iyi olacağına inansam şu an bukadar kafam karışmazdı inan ki... yani affedipte ilerde başka bir sebepten dolayı ayrılmak koyar insana...

birde siz affettim demişsiniz.. affettirmek için ne yaptı ve ayrıca flört zamanında mı yaşadınız? yoksa evliyken mi?

ben de yaşadım çok benzerini. dediğiniz gibi benimki de çok ağladı. o an düşünemiyor insan. inanası gelmiyor. sürekli bi, acaba yanlış mı anlıyorum, hata mı yapıyorum, bu adam beni çok seviyor diye düşünüp affediyorsun ilk. sonra sorular seni tüketmeye başlıyor. allahım ne zor şey. insanın aklı almıyor. bazen hiçbir sorun yokken, o kadar ilgiliyken, ilgiden bunaltırken yapıyorlar bunu. en yapmaz görünenleri bile. allahın cezaları..

ben de yaşadım çok benzerini. dediğiniz gibi benimki de çok ağladı. o an düşünemiyor insan. inanası gelmiyor. sürekli bi, acaba yanlış mı anlıyorum, hata mı yapıyorum, bu adam beni çok seviyor diye düşünüp affediyorsun ilk. sonra sorular seni tüketmeye başlıyor. allahım ne zor şey. insanın aklı almıyor. bazen hiçbir sorun yokken, o kadar ilgiliyken, ilgiden bunaltırken yapıyorlar bunu. en yapmaz görünenleri bile. allahın cezaları..

ya sen ne yaptın??? affettin mi ?? evet flört yaşarken evlilik düşünceleri planları kurarken bunu yapan evlenince neler yapar bunları düşünüyorum...

bir sans falan verme kesinlikle.
onsuz pekala yapabilirsin sana ihanet etmis bu adam sen hicbisi olmamis gibi affedip devam edebilirmisin?
devam etsende evlensende bu konu yüreginin bi kösesinde hep olucak niye yapti bunu bana diye düsünüp durucaksin kendini yipraticaksin.
yol yakinken dön bence yasinda daha cok genc ne varmis rabbim iyilerle karsilastirsin.sakin o göz yaslarinada kanma derim:20:

Abla kusura bakma ama allah onun belasını versin.Arkandan sürünsün dursun.Şimdi affettiniz ama bence ona diyin ki bundan sonra küçük bir şüphe bile bitirir.Ben öyle yaptım şuan deli gibi pişman ve karşımda sürekli utanıyor eziliyor.

bir sans falan verme kesinlikle.
onsuz pekala yapabilirsin sana ihanet etmis bu adam sen hicbisi olmamis gibi affedip devam edebilirmisin?
devam etsende evlensende bu konu yüreginin bi kösesinde hep olucak niye yapti bunu bana diye düsünüp durucaksin kendini yipraticaksin.
yol yakinken dön bence yasinda daha cok genc ne varmis rabbim iyilerle karsilastirsin.sakin o göz yaslarinada kanma derim:20:

4 gündür görüşmüyoruz zaten sanki beni kendi halime bırakmış giibi... sanki o hatayı ben yaptım peşimde pervane olacağına kendi hayatını yaşıyor sanırım...
evet onunla olamayacak görünüyor... bi şekilde ağlamasına kıyamadım ondan sonra bana yaklaşımı bir hafta çok iyiydi ne oldu sonra hiç bişey her nekadr içimi yesede belki davranışları onu affetmesem bile onunla olmayı göze alabilecektim... ama yakında yüz yüze bile değil msn de yada telefonda konuşacağım... evet ben bir şans verdim ama bu şansı iyi kullanamadığı dile getireceğim ve benim yaptıklarını unutmamın mümkün olmadığını bir ilişki yaşıyorsam içinde leke bile olmamalı diyeceğim.. bizimkisine kocaman bir ihanet yapıştı.... (bir de komik bişey söyleyim size :))) dün dışarda olacağımı söyledim kudurdu hahahh bir trip bir trip oldu aradı aradı açmadım.... onun hberi olmadığı için ve kiminle olduğumu bilmediği için kudurdu ... bu şekilde kudurtup sonra konuşup bitireceğim... böyle bişeye bukadar kızan insan onun bana yaptığını ben yapsaydım ne yapardı BEN BİLİYORUM yüzüme bile bakmadan arkasını dönder giderdi okadar ....)

Öncelikle geçmiş olsun güzelim.Allah kurtarmış seni demek isterim.Benimde başıma senin yaşlarındayken ( şuan 43 yaşımdayım) böyle bir üzücü durum yaşadım.Benimki genelde telefonunu masada bırakırdı, son zamanlarda baktım ki telefon meydanda yok.şüphelendim.ilk fırsatta telefonu kurcalayabildim.Şok oldum senin gibi yıkıldım gerçekten.seni çok iyi anlıyorum canımcım.bana ağlamalar zırlamalar felan hiç inandırıcı gelmedi hiç bir zamanda gelmez.o yüzden bir şans vermek daha istemedim.Çünkü beni aldatmıştı senin içinde olduğun durum gibi.şimdi beni aldatan ilerde neler yapar evlenipte 1 çocugu başıma atıpta gider diye asla ve asla şans vermedim.sonradan duydumki o beni aldattığı kızla bir ilişki yaşıyolarmış..(allah aldatan erkeklerin belasını versin acizliktir) kendimi kurtardığıma çok sevindim.ileride hem kendimi hemde ailemi çok ciddi bir şekilde hem üzerdim hemde sorumluluk altına sokardım .bende sevmiştim ama sevmek bir yere kadar.böyle güclü olmanı ve senin değil onun ezik büzük olması gerekiyor.üstelik onun peşinde koşması gerekirken hayli rahat.güzelim kusura bakma ama sen bu adamın peşinde daha nie dolanıyorsu ki ben anlamadım.5 dk bile durmaman gerekiyor.üstelik sana 3 ay boyunca yalan söylemiş gözlerine baka baka.o kıza alevimsin diye kaydettiyse arkadaşıma katılıyorum aralarında mutlaka birşey yaşanmış olmalıki bunu yazma isteği hissetmiş.ayrıca sana gerçeği gene söylemiyor yok şöle yok böyle diyip geçiştirmiş,davranışları sürekli değişiyor demişsin evlenmek isteyem adam düşünceleri belli olur kararları kesindir sürekli değişmez bunu sende iyi bilirsin ve hissedersin.benden sana tavsiye onun için birşeyleri göze almaya deymez,çünkü seni ilerde bırakıp gider baksana şimdiden arayış içinde.Ayrıca tatlım burada dikkat ediyorumda bir sürü evlilik hazırlığı yapan kızlardan senin ne farkın var ,yani onlar onca güzel şeyleri yuvalarına alırken sen neden eksik kalasın??? kim için fedakarlık edeceksin onun içinmi aldatsın seni diyemi ,sende öyle güzel eşyalarını alıp burada bizimle paylaşmak istemezmisin?üstelik canımcım sen kendin söylemişin 30 yaşımdayım bunca sene beklemişsin neden seni aldatan biri olsunki daha gençsin elbette allah karşına çıkarır acele etme derim ben.senin değerini bilen kıymet veren,önemseyen,kararlı, ve seni asla aldatmayan birini bulacağından eminim.bende bu olay sonrasında biriyle tanıştım ve benim değerimi bilen biri çıktı ve evlendim 2 tane çocugum var şimdi çok mutluyum.bu benim için bir dönüm noktası oldu senin için öyle olmasını dilerim.Ablan olarak görbeni cicimmm benden sana tavsiye fazla uzatmadan ayrıl en güzeli bu kendinide üzme sevin bence!..

Öncelikle geçmiş olsun güzelim.Allah kurtarmış seni demek isterim.Benimde başıma senin yaşlarındayken ( şuan 43 yaşımdayım) böyle bir üzücü durum yaşadım.Benimki genelde telefonunu masada bırakırdı, son zamanlarda baktım ki telefon meydanda yok.şüphelendim.ilk fırsatta telefonu kurcalayabildim.Şok oldum senin gibi yıkıldım gerçekten.seni çok iyi anlıyorum canımcım.bana ağlamalar zırlamalar felan hiç inandırıcı gelmedi hiç bir zamanda gelmez.o yüzden bir şans vermek daha istemedim.Çünkü beni aldatmıştı senin içinde olduğun durum gibi.şimdi beni aldatan ilerde neler yapar evlenipte 1 çocugu başıma atıpta gider diye asla ve asla şans vermedim.sonradan duydumki o beni aldattığı kızla bir ilişki yaşıyolarmış..(allah aldatan erkeklerin belasını versin acizliktir) kendimi kurtardığıma çok sevindim.ileride hem kendimi hemde ailemi çok ciddi bir şekilde hem üzerdim hemde sorumluluk altına sokardım .bende sevmiştim ama sevmek bir yere kadar.böyle güclü olmanı ve senin değil onun ezik büzük olması gerekiyor.üstelik onun peşinde koşması gerekirken hayli rahat.güzelim kusura bakma ama sen bu adamın peşinde daha nie dolanıyorsu ki ben anlamadım.5 dk bile durmaman gerekiyor.üstelik sana 3 ay boyunca yalan söylemiş gözlerine baka baka.o kıza alevimsin diye kaydettiyse arkadaşıma katılıyorum aralarında mutlaka birşey yaşanmış olmalıki bunu yazma isteği hissetmiş.ayrıca sana gerçeği gene söylemiyor yok şöle yok böyle diyip geçiştirmiş,davranışları sürekli değişiyor demişsin evlenmek isteyem adam düşünceleri belli olur kararları kesindir sürekli değişmez bunu sende iyi bilirsin ve hissedersin.benden sana tavsiye onun için birşeyleri göze almaya deymez,çünkü seni ilerde bırakıp gider baksana şimdiden arayış içinde.Ayrıca tatlım burada dikkat ediyorumda bir sürü evlilik hazırlığı yapan kızlardan senin ne farkın var ,yani onlar onca güzel şeyleri yuvalarına alırken sen neden eksik kalasın??? kim için fedakarlık edeceksin onun içinmi aldatsın seni diyemi ,sende öyle güzel eşyalarını alıp burada bizimle paylaşmak istemezmisin?üstelik canımcım sen kendin söylemişin 30 yaşımdayım bunca sene beklemişsin neden seni aldatan biri olsunki daha gençsin elbette allah karşına çıkarır acele etme derim ben.senin değerini bilen kıymet veren,önemseyen,kararlı, ve seni asla aldatmayan birini bulacağından eminim.bende bu olay sonrasında biriyle tanıştım ve benim değerimi bilen biri çıktı ve evlendim 2 tane çocugum var şimdi çok mutluyum.bu benim için bir dönüm noktası oldu senin için öyle olmasını dilerim.Ablan olarak görbeni cicimmm benden sana tavsiye fazla uzatmadan ayrıl en güzeli bu kendinide üzme sevin bence!..

Öncelikle teşekkür ederim ... yazımı okuyupta zaman ayırıp yanımda olduğunuzu ve bana yardımcı olabilmek adına yazmış olduğunuz her kelime için tşk ederim. Veee diğer arkadaşlara da tşk ederim ...

evet aralarında bişey yaşanmadığını biliyorum merak etmeyin kızla konuştum her ikiside aynı şeyleri söylemişti... enson kız buna küfür edip kapatmış bildiğim kadarıyla... evet ben bunu öğrenmesedaydim nekadar daha sürecekti bilmiyorum bunlar sürekli düşündürüyor evet bazı şeyleri göğüsleyebileceğim biriydi ama taaki en son yanlışı yapana kadar .... oysaki ilk altı ay okadar güzeldiki... keşke herşey öyle kalabilseydi.... ben zor bir insanım bazı erkeklere göre yada erkek gibi görünenlere ... kendi tutumsuzlukları yüzünden suçlu hep ben oldum... kendini suçlu hissseden insan bu şekilde davranmamalıydı .... evet zmaan geçmeden görüşmeyi keseceğim bugün kısa bir konuşmamız olmuştu.... devamında konuşulur kapanır gider... hmm üzülürmüyüm evt üzülürüm... zamanla geçecekmi tabiiii... umarım bundan sonra doğru bir insan çıkar karşıma...

evet ben onunla evlenecek olsam en uygun en makul şeyleri almak durumundayız ... ve bunları birlikte yapmak zorundayız ... ve o kim ben kaybetmeyi göze alan biri sadece !!!

Öncelikle teşekkür ederim ... yazımı okuyupta zaman ayırıp yanımda olduğunuzu ve bana yardımcı olabilmek adına yazmış olduğunuz her kelime için tşk ederim. Veee diğer arkadaşlara da tşk ederim ...

evet aralarında bişey yaşanmadığını biliyorum merak etmeyin kızla konuştum her ikiside aynı şeyleri söylemişti... enson kız buna küfür edip kapatmış bildiğim kadarıyla... evet ben bunu öğrenmesedaydim nekadar daha sürecekti bilmiyorum bunlar sürekli düşündürüyor evet bazı şeyleri göğüsleyebileceğim biriydi ama taaki en son yanlışı yapana kadar .... oysaki ilk altı ay okadar güzeldiki... keşke herşey öyle kalabilseydi.... ben zor bir insanım bazı erkeklere göre yada erkek gibi görünenlere ... kendi tutumsuzlukları yüzünden suçlu hep ben oldum... kendini suçlu hissseden insan bu şekilde davranmamalıydı .... evet zmaan geçmeden görüşmeyi keseceğim bugün kısa bir konuşmamız olmuştu.... devamında konuşulur kapanır gider... hmm üzülürmüyüm evt üzülürüm... zamanla geçecekmi tabiiii... umarım bundan sonra doğru bir insan çıkar karşıma...

evet ben onunla evlenecek olsam en uygun en makul şeyleri almak durumundayız ... ve bunları birlikte yapmak zorundayız ... ve o kim ben kaybetmeyi göze alan biri sadece !!!

Rica ederim güzelimm yanında olabildik ise ve yol gösterebildiysek çok mutlu oluruz.:))Bence zor olman güzel birşey çünkü hiç birşey kolay olmamalı ,çünkü erkelerde şu var kolay olarak ulaştıkları herşeyden çabuk bıkıyolar.bende zor biriyim.beni böyle kabul edene zaten hayatımı verdim.baksana sizde 1 sene içinde neler yaşamısınız canımcım.3 aydır görüşüyorsa demekki 8 'inci aydan itibaren senden vazgeçmiş üstelik bunun önceside varsa ondan sana koca olmaz valla kusura bakma canımcımm.asla üzülmeni istemem çünkü o üzülsün o seni kaybetti.insan sevdiğinden başkasını gözü görmez derler ama bunun gözü çıksın be güzelim.kızın söylediklerinede inanma derim ben ,çünkü ne kadar iyi tanıyosunki onu?sevgilinide tanıyordun o neler yaptı işte bak gör cicimm.o yüzden kimseyle muhattap dahi olma bence.herşey güzel kalbin gibi olsun.herzaman mutlu ol tatlımm.dualarım seninle....

Rica ederim güzelimm yanında olabildik ise ve yol gösterebildiysek çok mutlu oluruz.:))Bence zor olman güzel birşey çünkü hiç birşey kolay olmamalı ,çünkü erkelerde şu var kolay olarak ulaştıkları herşeyden çabuk bıkıyolar.bende zor biriyim.beni böyle kabul edene zaten hayatımı verdim.baksana sizde 1 sene içinde neler yaşamısınız canımcım.3 aydır görüşüyorsa demekki 8 'inci aydan itibaren senden vazgeçmiş üstelik bunun önceside varsa ondan sana koca olmaz valla kusura bakma canımcımm.asla üzülmeni istemem çünkü o üzülsün o seni kaybetti.insan sevdiğinden başkasını gözü görmez derler ama bunun gözü çıksın be güzelim.kızın söylediklerinede inanma derim ben ,çünkü ne kadar iyi tanıyosunki onu?sevgilinide tanıyordun o neler yaptı işte bak gör cicimm.o yüzden kimseyle muhattap dahi olma bence.herşey güzel kalbin gibi olsun.herzaman mutlu ol tatlımm.dualarım seninle....

allah razı olsun... herkesin söyledikleri çok doğru... senden bir kere vazgeçebiliyorsa direk sepetleyeceksin hiç bir şekilde affedilmemeli... ben bunlara rağmen devam ettim aramızda başka şeyler yaşandı... beklememiz gereken şeyler vardı... sözde seviyordu ama sevmediğini beni bırakıp giderken anladım.. hiç sevmemiş beni... seven insan onun yaptıklarını yapmazdı ... şimdi mi yapayalnız kaldım... bomboşşş ... zaman ilacı biliyorum... evlilik öncesi benimleler evlenirken başkaları ile dilerim ki benden kortktukları ne var ise 2 katını ilk başta kendisi sonra ailesi yaşasın... dualarımda iyi bişey olamaz...

Arkadaşım kendine neden zulmediyorsun ? Affetmezsin ki sen onu ? Asla affedemezsin asla asla..! Sadece yanında olmaya devam edersin için paramparça bi şekilde.. Sana şu kadarını söyleyeyim, ayrılıp onu mazide bırakıp yeni bi sayfa açtığın zaman inan bana canın şuanki kadar yanmayacak.. Daha kısa sürede toparlanacaksın.. Her günün ihanetle geçmeyecek.. Özgüvenin yerine gelecek kısa bi süre sonra.. Hayata bakışın iyileşecek.. Yaraların kabuk bağlayacak.. Ama onla olduğun her gün bin defa kahrolacaksın.. Yapma bunu kendine ne olursun..! Ben de kısa süre önce 4 senelik canım, ruhum, nişanlım tarafından çook acı bi şekilde aldatıldım.. Hem de kendi kuzeni ile aldattı.. Hem de deliler gibi severken beni (!) .. Her gördüğünde bağrına basıp saçlarımı koklarken, kokumu içine çekip çekip sensiz asla asla olamam derken.. 2 gün öncesinde az kaldı yuvamızı kuracağiz derken.. En büyük hayali benle uzak diyarları gezmek, benle dünyayı keşfetmekken.. Yani bi şekilde hayatı paylaşırken aldattı ... Ne acı değil mi ? Ve beni kızları gibi gören ailesi de bu ihanete hem zemin hazırladı, hem ortak oldu..! hangisinin ihanetine yanayım ? Tabi.. işin şu boyutu da oldu sonrasında.. "affetmezsen ölürüm.. ne olur elimi bırakma bize bi şans daha ver.. Ben böyle bi hatayı nasıl yaparım.. ama onla aramda bişey geçmedi ne olur elimden gelen herşeyi yapip gönlünün kırgınlığını onaracağim.. Belki de sevgimin büyüklüğü korkuttu beni o yüzden böyle bi hata yaptım... ama sen de çook ilgisizdin... hayatında benden önemli şeyler vardı ve ben kendimi değersiz hissediyordum.. önceliklerin farklıydı.. ben değildim.. beni kıskanmıyordun beni sahiplenmiyordun.. bana hiç muhtaç değildin.. öyle güçlüydün ki.. bensiz de yaşayabiliyor olman beni deliye döndürdü belki de.. hiçbişey hissetmedim sadece seni yaralamaktı amacım.. vs..vs...vs...." :ssz: Tabi ki hanımefendiliğimi bozmadım ve onunla iletişime geçmedim.. onu çok sevmiştim arkadaşım. Hayatıma dair tüm ilkleri onunla yaşamıştım.. ailemden sonra benim için en değerli insandı, hayallerim onun üzerine inşa edilmişti.. geleceğimdi o.. düşlerimin ortağıydı.. hayatımın en anlamlı yanıydı.. Yemin olsun bu ihaneti yapmasaydı asla bırakmayacaktım ellerini..! Tırmalayarak kuracaktım yuvamızı.. işsizdi, parasızdı, ama olsun, sırt sırta çok güzel yerlere gelecektik biz..! benim herşeyim onundu.. Her ne ise... :ssz: kısacası sevgimiz en büyük darbeyi yemişti ve biz artık "biz" olamazdık.. sonsuz güven duygusu ile bakamazdık birbirimizin gözlerine.. Ve güzelce maziye karıştırdık.. umarım ve dilerim o da kendini affeder ve hayatına en güzel yerinden yeniden başlar.. Ben çook iyiyim.. Yasım 2 gün çok yoğun sürdü.. Gel-gitler yaşadım ama asla ona geri dönmeyi aklımdan geçirmedim.. sonraaaa sonsuz , garip bi huzur.. ona dönmediğim için ihaneti affetmediğim için (onu değil, onu yüreğimle affediyorum lakin ihaneti asla) kendime tarifsiz bir güven duyuyorum.. geleceğe umutla bakıyorum.. bi an kararlı ol sadece bi an.. bi an en koyusunu yaşa acının. bi an en dibi gör.. sonrası ışık, sonrası huzur, sonrası dinginlik, sonrası güven.. inan bana arkadaşım.. :34:

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun cnm, bende aldatıldım 1 aydır bunun sancısını çekiyorum, çok ah ediyorum üzülüyorum haketmediğim şeyleri layık gördü bana ve çekti gitti,, onu hayatında bulundurarak sürekli kuşku içinde yaşamak seni yer bitirir sağlıksız bi ilişki olur kendini yorarsın,, bırak gitsin aleviyle ne yaşarsa yaşasın onun hayatında ikinci seçenekler hep olacak huylu huyundan vazgeçmez, Allah böyle vicdansız erkeklerden korusun bizi, bende 29 yaşındayım cnm Rabbim doğru insanalrla karşılaştırsın bizi..

Allah belasını versin inşallah mutluluk nedir tatmasın.Utanmadan peşinde koşacağı yerde daha birde aramıyor demek yazık yaa...:50:

Back
X