Bir yoğurt üfleme meselesi 🤦‍♀️

Ay çok gençsin ya, bence olmaz

Yani ilk görüşmeye göre gayet güzel geçti. Tip olarakta beğendim. Hoş biriydi ve görsel açıdan herhangi bir eksiklik göremedim. 41 den fazla asla göstermiyor.
41 den fazla gostermemesi sizden 16 yas buyuk oldugunu degistirmiyorki. Evlenip ayni evde yasamaya baslayinca ki bilirsiniz bunu insan daha yakindan tanidigi icin bu kesinlikle sorun. Ben asilzade kisminada takildim. Genelde bu asilzadelerin sonrasinda iclerinden yurdum insani cikiyor da :)))

Gencecik kadın 50 yaşındaki biriyle evlenince hayatı kaçırmamış mı oluyor tam tersi olmasın durum
Hoşuna giden birisini kafana uygun birisini bulduğunda hayatı kacirmamis oluyorsun
İlla genç genç diye gidip yasutiyla evlenince mi hayatı yakalamis oluyor ?
Hem ben konu sahibine yorum yaparken sizin salça olmanız neden, sizi muhattap aldığımı hatirlamiyorum, şuana dek, konuşacak kimseniz mi yok?
Çok mu yalnizsiniz ?

Tamam sensin sen
Kocasının prensesi

Ben yaşı pek takmıyorum ama anne sıkıntısı kabul edilecek gibi değil pek

50 yaşını geçtikten sonra erkekler arıza çıkarmaya başlıyor (hadi 55 olsun). Kimi huysuzlaşıyor, kiminde kıskançlık başlıyor, kiminde takıntı başlıyor evde toz zerresi arıyor, asosyalleşebiliyor ve bu nedenle daha genç olan eşin sosyal olmasını sorun ediyor kavga çıkartıyor... Vardır elbet numune bir kaç tane düzgün.
Bunları kim çekiyor derseniz hemen hemen aynı yaşlarda olan eşleri. 25-30 yıl aynı yastığa baş koyunca kadınlar bu adamları idare etmesini biliyor. Çocuklarıyla torunlarıyla vakit geçiriyor, arkadaş gün çevreleri oluyor onlarla takılıyorlar.

Konu sahibi daha gençsiniz anne olacak yaştasınız. Bugün evlenseniz çocuğunuz ilkokulu bitirdiğinde kocanız 56, üniversiteyi bitirdiğinde de 70 yaşlarında olacak. Neredeyse kuşak farkı var aranızda.

Çok kibar, çok sosyal, çok beyefendi, çok sevgili, çok saygılı, çok sportif, mesleği-maddiyatı çok iyi... Herşeyi bu kadar çok iyi olan adamın niye boşandığını sorun araştırın. Kalıbımı basarım o aşılabilir sorun dediğiniz annesiyle bir ilgisi var boşanmasının. Bu kadar etkilenmişsiniz ama kendinizi kandırmayın. "Hayallerinin peşinden git" lik bir durum değil bu. Bir kere yaşıtımla evlendim olmadı, bir de böyle deneyeyim demeyin.

Bence yaşa bakmayın.
İkiniz de görmüş geçirmiş insanlarsınız.
Önemli olan uyumu yakalamak.
Çok mutlu olursunuz inşallah.

16 yaş çok diyen arkadaşlar cinsellik veya olgunluk açısından değerlendirmiş olabilirler. Cinsellik erkeklerde kadınlardan daha uzun zaman aktif bence. Esprili hoş çocuk ruhlu biriyse bir şans vermeniz taraftarıyım.

Gezmek isteyeceksiniz , beraber koşmak, şarkılar söylemek, bisiklet sürmek , dağ bayır gezmek , çocukça davranmak ...... Ayak uyduramayacak , koltukta içi geçecek , dışarıda bi kahveye bile eşlik etmeyecek...
Malesef yaş farkı çok önemli. En fazla 5 yaş, O da çok aşıksanız gerisi çekilecek gibi değil.
Bu dediklerim aynı evin içine girdikten sonra oluyor ama içlerinden tabiri caizse yaşlı bir adam çıkıyor .

Karşı tarafın da tatmin olabileceği bir cinsel birliktelik süresini gerçekleştirebilmek açısından söylüyorsanız inanın hiç öyle değil.Bakmayın ağız ishali olmuş gibi sürekli seksten bahsedip genç kadınlara yönelmelerine .. kadının tatmin olabileceği süre birlikteliği sürdüremiyorlar ve bunun sebep olarak da genelde gene kadını suçluyorlar

Resmen annesi sorunlu tiplerden. Kaç yıl evli kalmış?
Kaç yıldır annesiyle yaşıyor?

49 yaşında iyi bir maddiyatı olan boşanmış bir adamın ailesiyle yaşaması bana ilginç geldi.

Resmen annesi sorunlu tiplerden. Kaç yıl evli kalmış?
Kaç yıldır annesiyle yaşıyor?
Yaklaşık 2 yıl evli kalmışlar. Ailesi Almamya da imiş, kendi burada okumuş. Baba ölünce de annesi Türkiye’ye dönmüş. Kendi X şehrinde çalışıyor ve Y ilinde annesi yaşıyor. Evliyken ayda bir annesini görmeye geliyormuş. O yüzden de eski eşi ile sıkıntılar başlamış. Benim için sıkıntı olur mu durum? Olmaz çünkü benim ailemde, eski çevremde o Y şehrinde yaşıyor. Gelmek daha mantıklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…