Bir yoğurt üfleme meselesi 🤦‍♀️

49 yaşında iyi bir maddiyatı olan boşanmış bir adamın ailesiyle yaşaması bana ilginç geldi.
Şuan annesi yanındaymış yaklaşık birkaç aydır dedi. Ama ilerisini konuşmadık bizimle mi yaşamasını ister bilmiyorum. Annesiyle tanışırsam eğer anlayabilirim. Henüz biz tanışma aşamasındayız zaten

O olay öyle olmamıştır da..neyse

Belki de değildir bilemiyorum ki şuan , dediğim gibi yeni tanıştık
Daha bir kere görüşmüşsünüz. Ve artıları-ki ilk görüşmeden saydığınız artılar anlaşılmaz- eksilerinden az bence.
Gerek var mı sürdürmeye?

Belki de değildir bilemiyorum ki şuan , dediğim gibi yeni tanıştık
Ben sizi daha iyi anlayabilmek adına eski konularınızı da okudum. Sizin belli konularda kırılma noktalarınız var..ailenize yakışır bir adamla evlenme baskınız var(bu baskıyı kendi kendinize yapıyorsunuz) yanlış anlamayın lütfen pek çok kişi böyledir ama kabul etmez statüye önem veriyorsunuz. Adamın annesi ile yaşamasını devre dışı bırakırsak beni rahatsız edecek yaş farkı vs.sizi rahatsız etmeyecek diye hissediyorum.Adam gerçekten size göre uygun bir aday olabilir .Biraz gözlemleyin ,vakit geçirin ama birşey yolunda gitmezse adam sürdürmezse de lütfen alınganlık yapmayın

Eskiden olsa yaş dert değil derdim ama bence olmaz

Asilzadelikten ziyade ben 16 yaşa takılırdım. Aranızda bence kuşak var resmen. Aşkta yaş olmaz vs bir yere kadar.
Bence yas olayina gelene kadar, su an annesinle yasiyor olmasi ve sonrasini dusunun.

Asilzadeligine gelince, cok asilzade olsaydi, hayatta bekar kalmazdi, coktan kaparlardi. Vardir yamuk bir tarafi

Bence yas olayina gelene kadar, su an annesinle yasiyor olmasi ve sonrasini dusunun.

Asilzadeligine gelince, cok asilzade olsaydi, hayatta bekar kalmazdi, coktan kaparlardi. Vardir yamuk bir tarafi
Konu sahibine yazacaktiniz sanırım yanlışlıkla beni alintilamissiniz.

Maddiyati iyi bekar adam annesiyle neden yasasin? Bunu garip buldum. Pek bir cinselligi yok herhalde.
49 yasina gelip cocuk sahibi olmamasini da garip buldum, cunku erkekler 40'ta cocuk icin evlilik yapiyor genelde.
Bana adamin cinsel sorunlari var gibi geldi.
Annesi de yasini basini almistir onun, yalniz kalmayayim diye bu evliligi yapacak izlenimi aldim ama konuya ayirdigim sure 10 dk. Cikarimlarim ne kadar ciddiye alinabilir takdirinize birakiyorum.
Siz daha 30larin basjndayken adamin gerek 30larini gerek 40larini kacirmissiniz 50lerini yasayacaksiniz, ben istemezdim.

Evliyken ayda bir annesini görmeye geliyormuş. O yüzden de eski eşi ile sıkıntılar başlamış.
Bu forumda bunun gibi konular çok var ve bunun böyle olmadığına eminim. Kocası vefat etmiş yaşlı anneyi ayda bir gidip görmeye hiç bir kadın itiraz etmez. Ya annemi yanımıza alalım dedi eski eş kabul etmedi ya da o gitmeler ayda bir kez ve bir gün değildi. Bu konu geçiştiriliyor farkında değil misiniz?

Daha önce evlilik yapmışsınız ama hiç de yoğurdu üflüyormuşsunuz gibi durmuyor. Çoktan kafanızda oldurmuşsunuz da çevreden onay bekliyor gibisiniz.
Ayrıca bence de bu asilzade tavırların altında bir barzo yatabilir. Eski eşiyle boşanma nedenlerini tarafsız bir yerden öğrenmeniz gerek. Herkes karşı tarafı suçlar kendini haklı gösterir.

Anne olmak istiyormusuniz ilerde?Adam yaş olarak ilerde.Önumizdeki 5 yıl belki sorun olmaz ama ya sonrası? Yaş farkı ilerde sorun ma olasılığı çok yüksek

Yaş farkı çok fazla bence olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…