Bir Yol Bir Umut Isıgına Cok Ihtıyacım Var

Kaliteli yalnızlık, şerefsiz biri ile beraber olmaktan kat kat iyidir. Yaşınız genç. Yalnızlıktan korkmaktansa bu kişiliksize geri dönmekten korkun!

O el bir kere kalkti mi bir daha inmiyor. Siddetin dozu ve sıklıgı da giderek artiyor. Seven sevdigine kiyabilir mi? Kabul et erkek arkadasin normal degil.
Kesınlıkle kabul edıyorum normal degıl, benı de alt ust ettı ki herkesın hem fıkır oldugu konuda yprumlarda da soylendıgı gıbı hıc dusunmeme gereken sekılde dusunuyorum :(
Elımden suan gelmıyor farklısı :( Önerebılecegınız bır psıkolog var ıse cok sevırınım

Şimdi "sinirine yenik düştü, 1 kere olan bişeydi sonuçta" diye düşünüp barıştınız diyelim. Aradan zaman geçti tartıştınız sen ona rest çekmeye korkacaksın ya da olmuyo artık senle diyemeyeceksin çünkü tekrar sana vuracak ve bunun korkusu senin içinde hep olacak bundan adın gibi emin ol...

Kesınlıkle kabul edıyorum normal degıl, benı de alt ust ettı ki herkesın hem fıkır oldugu konuda yprumlarda da soylendıgı gıbı hıc dusunmeme gereken sekılde dusunuyorum :(
Elımden suan gelmıyor farklısı :( Önerebılecegınız bır psıkolog var ıse cok sevırınım
Onerebilecegim bir psikolog malesef yok. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama herhangi bir devlet hastanesinin ya da universite hastanesinin psikiyatri bolumunde psikolog da var psikiyatrist de. Eminim yardimci olacaklardir. Bu kisi sizin dengenizi bozmus. Saglikli dusunemiyorsunuz. Sanirim sindirilmissiniz. Bir an once toparlarsiniz umarim.

Onerebilecegim bir psikolog malesef yok. Hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama herhangi bir devlet hastanesinin ya da universite hastanesinin psikiyatri bolumunde psikolog da var psikiyatrist de. Eminim yardimci olacaklardir. Bu kisi sizin dengenizi bozmus. Saglikli dusunemiyorsunuz. Sanirim sindirilmissiniz. Bir an once toparlarsiniz umarim.
İstanbul da yasıyorum, tesekkur ederım yıne de tavsıye ıcın
Evet sındırılmıs kelımesı sanırım benı suan en ıyı acıklayan kelıme, tesekkurler umarım

Back
X