Alisamiyorum olmuyor yeni temizledigin duzenledigim yerden ertesi gun eser kalmıyor.Evlenmek çözüm değil ki yeri gelir evlenince annenin dağınıklığını bile özlersin
Biraz alışmaya calis asiri takıntılı olmak da iyi degil
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmada .En büyük yanlış kaçış olarak evlenmektir .Şöyle düşün dürüst birimi ?Ailesi nasıl ?Kendi annenden bıkmışsında .Birde el kahrı çekmek var .Kesin tanıyıp inanmadığın biriyle sırf evlilik yapmak için evlenme .S.a kendimi o kadar mutsuz caresiz hissediyorum ki.Yasim 26.Annemle hic anlasamiyorum ben cok duzenli temiz biriyim o da aşırı daginik.Çok yoruldum artik.Hergun tartisiyorum annemle, hemen ablanlar boyle degildi diye basliyor deliriyorum.Cok bunaldim hep evlilik icin dua ediyorum aglayarak.Ama o kadar yorgun ki ruhum anlatamam.Bazen Allahim al canimi diyorum o kadar bikiyorum.Cok yorgunum cok cok.Ne yapmami onerirsiniz? Evlilik icinde onereceginiz farkli dualar varmi?
Kimse yok ki hayatimda.Tabi ki o niyetle evlensem evli olurdum zaten ama istefigim gibi biri olsun istiyorumYağmurdan kaçarken doluya tutulmada .En büyük yanlış kaçış olarak evlenmektir .Şöyle düşün dürüst birimi ?Ailesi nasıl ?Kendi annenden bıkmışsında .Birde el kahrı çekmek var .Kesin tanıyıp inanmadığın biriyle sırf evlilik yapmak için evlenme .
Kimse olmadığını anladım .Yazdıklarınızdan evliliği bir kurtuluş yolu olarak görmeyin .Kötü bir adama birde çirkef bir aileye düşerseniz .Annenizi mumla ararsınız .Onu demek istedim .Evllilik için özel bir dua okuman gerekmiyor .İçten duanı et inşallah kabul olurda ,kaçış için acele edip evlenme .Evliliğin sorumlulukları çok ağır .Karşındakine ve kendine bu anlamda güvenmeden evlenme .Kimse yok ki hayatimda.Tabi ki o niyetle evlensem evli olurdum zaten ama istefigim gibi biri olsun istiyorum
Sorunuzun çözümü evlilik değil ,S.a kendimi o kadar mutsuz caresiz hissediyorum ki.Yasim 26.Annemle hic anlasamiyorum ben cok duzenli temiz biriyim o da aşırı daginik.Çok yoruldum artik.Hergun tartisiyorum annemle, hemen ablanlar boyle degildi diye basliyor deliriyorum.Cok bunaldim hep evlilik icin dua ediyorum aglayarak.Ama o kadar yorgun ki ruhum anlatamam.Bazen Allahim al canimi diyorum o kadar bikiyorum.Cok yorgunum cok cok.Ne yapmami onerirsiniz? Evlilik icinde onereceginiz farkli dualar varmi?
Ister evi her gün temizler ister haftada 1. Niye darliyorsunuz kadını
Cok yalnizim , istediklerimi yapamıyorum cok bunaldimtemizlik yüzünden mi ölmek istiyorsunuz
26 yaşındasın ve çalışmak aklına gelmiyor mu ? Marketlerde filan iş bulabilirsin bence .S.a kendimi o kadar mutsuz caresiz hissediyorum ki.Yasim 26.Annemle hic anlasamiyorum ben cok duzenli temiz biriyim o da aşırı daginik.Çok yoruldum artik.Hergun tartisiyorum annemle, hemen ablanlar boyle degildi diye basliyor deliriyorum.Cok bunaldim hep evlilik icin dua ediyorum aglayarak.Ama o kadar yorgun ki ruhum anlatamam.Bazen Allahim al canimi diyorum o kadar bikiyorum.Cok yorgunum cok cok.Ne yapmami onerirsiniz? Evlilik icinde onereceginiz farkli dualar varmi?
Ha haa evlendiğinde eşinle tasadığın evin temizmi olacağını sanıyorsun heleki bide çocuk eklenirse bu durumaAlisamiyorum olmuyor yeni temizledigin duzenledigim yerden ertesi gun eser kalmıyor.
S.a kendimi o kadar mutsuz caresiz hissediyorum ki.Yasim 26.Annemle hic anlasamiyorum ben cok duzenli temiz biriyim o da aşırı daginik.Çok yoruldum artik.Hergun tartisiyorum annemle, hemen ablanlar boyle degildi diye basliyor deliriyorum.Cok bunaldim hep evlilik icin dua ediyorum aglayarak.Ama o kadar yorgun ki ruhum anlatamam.Bazen Allahim al canimi diyorum o kadar bikiyorum.Cok yorgunum cok cok.Ne yapmami onerirsiniz? Evlilik icinde onereceginiz farkli dualar varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?