Bir yol..

nehirefe41

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
49
10
13
Babam annemi aldatıyor bunu önceden beri biliyorum fakat değişir diye düşündm snunda tak etti anneme söyledm bklediğim gibi tepki vermdi hiç bnle bu knyu konuşmadı.
Geçenlerde yine babmın tlefon kınşmasna kulak misafiri oldm aldattığı kadn evliymiş boşanalım diyordu bbm hayır sn yaoablirsin ama bn yapamam diyordu annemle 5 sneye yakn cinsel yaşamları yok annem kendini hayvan tarla işlerine vermiş durumda bakımsız ve iyice çökmüi bbm ona göre çok daha genç gözüküyor ne yapmalıyım dahil olmalı mıyım annem Allah göstermesin öldüğünde bbm kesn evlenir bu kadınla bnce bbmn annemle boşanmak istememesinin ndeni malları bölüşmemek annemn emekli maaşınıda yemk blmiuorm tm olarak qma bbm sürekli arkamda annme söylersem ikisinide kaybede bilirim bbm annemin aklını mutlaka çeler bbm sürekli kdnla msjlaşıyor ne yapıyımm çokk uzn oldu şimdiden teşekkürler

Merhaba , annenize söylemenize rağmen tepki vermediyse demek ki o da bu durumu biliyor ama bilmemezlikten gelmek istiyor. Demek ki çok garip aa halinden memnun.

Ne güzel annenizin emekli maaşı da varmış çok şanslı. Boşansa tek başına hayatını rahatlıkla sürdürebilir ama bunu istediğini sanmıyorum. Hikayeniz buna işaret ediyor.

Annene söylemişsin sallamamışım sanırım boşancağını sanmam anneninde..Bende de aynı durum var kavga gürültü oldu aile içinde ama boşanma yok annemde biliyor boşancak maddi durumuda var bazı kadınlar bile bile kabulleniyor oyuzdende sonuclarına razı olmalı.

annenin durumun farkında olduğu belli
bence sende dillendirme artık
belliki kadıncağızın elinden gelen birşey yok
ne terkedebilir nede hesap sorabilir durumda

eğer sen dillendirir ve ortaya dökersen
babanın hiçbir çekincesi kalmaz
annende bile isteye devam ediyor duruma razı pozisyonunda kalır

anlamadım,söylediniz mi annenize ,söylemediniz mi.
bu arada şu harfleri keşke yutmasanız. anlamakla zorlandım konuyu.

Söylediğim zaman küçktm ergnlik zmnlarmdı blki ondan inanmamıştır

Kari koca arasina cok girilmesi dogru degildir, arada olan sana olur sonra.
Ama baban adamsa eger, cocuklarindan biraz utanir, serefli bir sekilde kadinina sadik olur. Olmuyorsa yine adam olsun, bosansin. Bence sen karisma, ama bir sekilde bir buyugun girsin olaya, buyukbaban yok mu? yada babanin cok saygi duydugu bir amcan?

annenle babanın 5 yıldır cinselliklerinin olmadığını nerden biliyorsun?

bakarsın baban ölüverir belli olmaz

yaşadığın tabiki zor annen bakımsız diyorsun ya babanın nefsi aklı fikri kadındaysa annenın bakımlı hali bile babanı etkilemez.yapıcak adam yapar.

annen demek hissediyor tepki vermemesi ondan kaynaklı

sen babanla konuştun mu hiç?o kadını tanıyormusun?

5 yıldır cinsellikte olmaması kötü. bir erkeğin buna dayanmasıda zor. bence bu evlilikte boşanma sebebi. eğer olay buysa babanız boşanmalı. sonra ne yaparsa yapsın

Annem biriyle konuşrken duydum bbm anneme artk yapamıyorm demiş oysa bn bu kadınla olduğndan eminim mesjlarnı karıştırdığımda gecelerimiz güzel flan diyordu hayır kadını tanımıyorm bbama nasıl hesap sorabilirm ki öyle bir hakkım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…