- 13 Temmuz 2014
- 49
- 10
- 13
- Konu Sahibi nehirefe41
-
Kusura bkmaYaşım 32 bu yeni turkçeyi bılmıyorum..
Eski dilimizle yazaydın ya şunu..
Canım, şimdi annen hem tarla hem hayvanlarla uğraşıyor, hem de emekli maaşı var öylemi? Yanii kendi kendine yetiyor maddi olarak, Babanla da hiç bir sevgi bağı yok? Doğru mu anladım?Söylediğim zaman küçktm ergnlik zmnlarmdı blki ondan inanmamıştır
Annem biriyle konuşrken duydum bbm anneme artk yapamıyorm demiş oysa bn bu kadınla olduğndan eminim mesjlarnı karıştırdığımda gecelerimiz güzel flan diyordu hayır kadını tanımıyorm bbama nasıl hesap sorabilirm ki öyle bir hakkım yok
Babam annemi aldatıyor bunu önceden beri biliyorum fakat değişir diye düşündm snunda tak etti anneme söyledm bklediğim gibi tepki vermdi hiç bnle bu knyu konuşmadı.
Geçenlerde yine babmın tlefon kınşmasna kulak misafiri oldm aldattığı kadn evliymiş boşanalım diyordu bbm hayır sn yaoablirsin ama bn yapamam diyordu annemle 5 sneye yakn cinsel yaşamları yok annem kendini hayvan tarla işlerine vermiş durumda bakımsız ve iyice çökmüi bbm ona göre çok daha genç gözüküyor ne yapmalıyım dahil olmalı mıyım annem Allah göstermesin öldüğünde bbm kesn evlenir bu kadınla bnce bbmn annemle boşanmak istememesinin ndeni malları bölüşmemek annemn emekli maaşınıda yemk blmiuorm tm olarak qma bbm sürekli arkamda annme söylersem ikisinide kaybede bilirim bbm annemin aklını mutlaka çeler bbm sürekli kdnla msjlaşıyor ne yapıyımm çokk uzn oldu şimdiden teşekkürler
Yok aslında bence başka kişilerde biliyor ama annem inanmıyoKari koca arasina cok girilmesi dogru degildir, arada olan sana olur sonra.
Ama baban adamsa eger, cocuklarindan biraz utanir, serefli bir sekilde kadinina sadik olur. Olmuyorsa yine adam olsun, bosansin. Bence sen karisma, ama bir sekilde bir buyugun girsin olaya, buyukbaban yok mu? yada babanin cok saygi duydugu bir amcan?
Korkum annemi ve babamı kaybetmek anlatırsam annem babama anlatır belki babam yine aklını çeler evlilikleri hep saygı çerçevesinde hiç kavga kötü laf bağırma görmedimannenize anlatın telefon konuşmalarınıda bilmeye hakkı var annenizin, ayrıntıya kadar anlatın, eğer buna rağmen kabul ediyorsa anneniz kendi bilir
Annem çok başka çözemedim biliyor mu yoksa bu olaylaru bilmiyor mu bende bilmiyorum çok zor durumdayım annem hak etmiyor böyle bişeyi neden sussun ki biliyorsayaşadığınız ortamda boşanma durumları çokca kınanan bir yer galiba gerçi ikiside yaşını başını almış insanlar. bence sen bu konuda sessiz kal. duruma şahit olman kötü olmuş. bu annenin kararı ya tamam demeli ya devam ki kararı vermiş zaten. tabi baban senin gözünde ne pozisyonda bilmiyorum ama senin gözündende hoş olmamıştır
Nerden biliyorsun? Belki annen de farkında ve durumu kabullenmiş durumda?Yok aslında bence başka kişilerde biliyor ama annem inanmıyo
Neden çektiğini bilmiyorum anlamıyorum aslında çok güçlü kadın istediği herşeyi yapabilir kimse karışamaz ama bilmiyorumCanım, şimdi annen hem tarla hem hayvanlarla uğraşıyor, hem de emekli maaşı var öylemi? Yanii kendi kendine yetiyor maddi olarak, Babanla da hiç bir sevgi bağı yok? Doğru mu anladım?
Eee niye çekiyor bu adamı hala? Kendisini aldatsın pislik, bir de yaşlanınca da yine annenin eline kalır emin ol. O zamanda hizmetini mi görecek...Nedir kadının çektiği...
Bilmiyorum ki belki de haklısınızNerden biliyorsun? Belki annen de farkında ve durumu kabullenmiş durumda?
canım eski topraklar aman bozulmasın aman bu yaştan sonra boşanılırmı çoluk çocuk falan fişman fikirlerde olabilirler tabi bilemeyiz :/Annem çok başka çözemedim biliyor mu yoksa bu olaylaru bilmiyor mu bende bilmiyorum çok zor durumdayım annem hak etmiyor böyle bişeyi neden sussun ki biliyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?