Bir yola girdim,sonu aydınlık olsun.

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
Merhabalar.
Dün açtığım konudan da tahmin edebilirsiniz,okulumu bırakıp sınava tekrar hazırlanmaya karar verdim.
Tüm arkadaşlarımı bundan haberdar ettim neredeyse.
Hepsi çok üzüldü.
Ben daha çok üzüldüm.
Hep dua ediyorum.
Rabbim beni aldığım bu karardan dolayı pişman etmedin.
Çok sıkıntılı bir dönemdeyim.
Allah'ım bu dönemden rahat,mutlu,huzurlu,alnımın akıyla çıkmayı nasip etsin İnşAllah.
Rabbim herkesin,hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

senin adına gerçekten çok çok sevindim. bu sene sınava girsem bile ben puanın yarısı kesileceği için zor gözüküyor benim için. dün yazdığım gibi keşke senin kadar cesaretli olsam bir yıl sonunda. bence hiç üzülme arkadaşlarında çevrende zamanla anlayacaktır ve istediğin meslekte daha çok mutlu olursun Allah utandırmasın ve inşallah istediğin yere gidersin canım benim

Canım üzülücek birşey yok sen hedefinin peşine gidiyosun ne mutlu sana çoğu insan bunu yapıcak kadar güçlü ve cesaretli olamıyo..Bende hedefim uğruna 2 kez girdim sınava millete kalsa ilk seneden girmeliydim bir yere ve sonuç olarak aldığım karardan çok mutluyum.İnşallah hayırlısı olur hakkında başarılar diliyorum sana bu yolda canım..

Arkadaşlarım anlayışla karşıladılar.
Hepsi biliyordu hayalimdeki mesleği.
Okuduğum bölümü sevmediğimi.
Ama işte bırakmam onları da çok üzdü.
Ben onlar üzülünce daha da üzülüyorum.
Sen de istemiyorsan okula devam ederken çalış canım.
Pişman olacağın şeyler yapma.
Gerçekten sonradan çok yara alıyor insan.
Çok sağ ol bir tanem Amin.
Allah kimseyi verdiği kararlardan,yaptıklarından dolayı utandırmasın.

Ben o cesareti nereden buldum bilmiyorum inan ki canım.
Allah pişman etmesin.
Yaptığım delilik mi oluyor bilmiyorum ama evet gözümü kararttım 3 yılımı görmezden gelerek her şeye baştan başlıyorum.
Çok sağ ol canım.
Teşekkür ederim.
Senin adına da çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…