- 2 Ağustos 2013
- 38.652
- 130.708
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Sweet biliyo huyumuzuBu kız bizi bilerek mi cagirmadi barfi
Diyete basliyoruz kilo alıyoruz falan diye mi bize seslenmedi
Bizde çalışırdık bizde gelirdik dimi
Aa beybi salı günü olan etiketini ben görmemişim ki bugun misafirim vardı daha başlamadım kitapları sipariş vermedim daha direk videolarla mı başlayalım diyosunilknurrr22 nerdesin başladın mı?
Sipariş verene kadar başlayabilirsin. Sende mi Ramazan Yetgin izleyeceksinAa beybi salı günü olan etiketini ben görmemişim ki bugun misafirim vardı daha başlamadım kitapları sipariş vermedim daha direk videolarla mı başlayalım diyosun
Matematikte sıfırsan al yoksa çok basit kaçar busweetgirlcandy Gonulmeyvesi bu kitabı bitirip ondan sonra bunun videolarını izlemek daha iyi oluyomus. Arkadaşım almış kolaymış sorular baya temelden başlatıyomus bu kitap öyle hazırlıyormuş
Kızımı uyuturken uyuya kalmışım 11 de oturdum 1 saat izledim Ahsen uyandı bıraktım şimdi8-8.30 gibi derse oturacağım. Tarih 2.videodan devam
Evet güzel anlatıyo espirili akılda daha kalıcı oluyo anlattıklarıSipariş verene kadar başlayabilirsin. Sende mi Ramazan Yetgin izleyeceksin
Yani sıfırdan başlamak icin alcam ne durumdayım bilmiyorumMatematikte sıfırsan al yoksa çok basit kaçar bu
Demi bende seviyorum daha kalıcı oluyor sıkmıyor dinlerken. Onun video ders notunu mu alcan?Evet güzel anlatıyo espirili akılda daha kalıcı oluyo anlattıkları
Yani sıfırdan başlamak icin alcam ne durumdayım bilmiyorum
Oo teşekkürler öğretmenimTakıldığın coğrafya soruları için bir tık uzağındayım ajsjjs
Evet onu alırım önce türkce matematik ile baslıcam ama ben hepsine bi anda baslamak istemiyorum o zaman bunalıyorumDemi bende seviyorum daha kalıcı oluyor sıkmıyor dinlerken. Onun video ders notunu mu alcan?
Zor olur öyle zaten. Bende önce tarihle başladım. Sonra coğrafya sonra TürkçeEvet onu alırım önce türkce matematik ile baslıcam ama ben hepsine bi anda baslamak istemiyorum o zaman bunalıyorum
Tarihte bitmek bilmiyo ya cok uzunZor olur öyle zaten. Bende önce tarihle başladım. Sonra coğrafya sonra Türkçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?