• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yorum çok şey değiştirir

Karşındaki bir kadın olsaydı kıyafetine yorum yapardı.Ama işte o bir erkek :) Ve erkekler için kıyafet sadece bir detay.Onlar bütüne bakıyorlar.Yani senin kıyafetinin güzel olup olmamasına değil,senin iyi görünüp görünmemene bakıyor.Güzel demesi seni beğenmesi aslında.O yüzden sorunu beğeniye bağlaması gayet normal.

Erkekler düzdür..
2 cevap vardır : Güzel olmuş/Çirkin olmuş..
Nedeni niçini yoktur onlar için..
Bence sıradan bir erkek modeli,odun olanından..Alınacak bir şey yok..

Elbisenle pek ilgilenmemesinin seni beğenmediği anlamına gelmediğini, senin abarttığını ima etmiş bence...

buna benzer bir şey bende sormuştum sevgilime " ne alakası var onunla bir mi tutuyorsun kendini" demişti onunla derken dışarıda o elbiseyi giyen kadınlar. en azından açık sözlü begenmese begenmedim derdi emin ol begense de kıskandığı için iymemen için kem küm etmiş alınmana değmez bence canım o elbieyi al ve onunla buluşunca giy sana bakan gözleri gördükçe kendisi de kıymet bilir ben şahsen öyle yaparım :)

asıl sız ne yapamaya çalışıyorsunuz ? adam gayet normal davranıyor ya erkeklerıde pohpoh makınası gıbı görmemek lazım habıre iltıfat edemezlerki

Back
X