bir yorum

şimdikine karşıda çok boş değilsin anladığım kadarıyla
kimsenin hayatı 4x4 lük değil şimdikiyle devam edin
rahat batmasın gözünüzü kaydırmayın dışarı hele hele evli adamlara sakın ha

ayrıca adamın bende boşanırım lafına inanmadığınızı düşünüyorum salak olmak gerekir ?

ohhh adamda ki rahatlığa bak yaa! Bekle beni boşanırım. Sende buna inandın öyle mi? tebrik ediyorum seni. Çok duyduk bunları biz güzelim. Boşver sen bu adamı. Seni herşeyinle kabul eden adamı seç yoluna bak. Ha ona karşı birşey hissetmiyor musun onunla da görüşme o zaman. Ayrıca o eskisi seni gerçekten sevseydi ne olursa olsun evlenmeyi düşünmezdi. Silah mı dayamışlar kafasına ?

Eski sevgilinizin evlenip boşanmasını mı beklemek?
Yok artık..

Erkeksiz yaşamayı öğrenin.
Sevmediğiniz biriyle sırf şartları iyi diye birlikte olmayın.
Sevdiginiz insan musvettesini de şu durumda hala nasıl seviyorsunuz anlamadim ama sevmeyin.

yo yalnızda yaşarım ama etrafımdan sürekli birileri birileriyle tanışmamı istiyor bekliyor.
bende bir yuvm olsun istiyorum maddi gücüm ols ayrı ev alır yaşarım.
bir erkeğe meraklı değilim
maddi güclerimiz süper güç olarak verilmiyor. zahmet olacak ama çalışın kazanın.

Evlenip boşanıp o kızın hakkına girmek yerine erkek olsun adam olsun anasına ben hcrakbası istiyorum desin çok mu zor.

Ciddiysen çok komiksin. Şakaya hiç komik değil.

Fake olduğunu düşünmek istiyorum

Adam maço,sizi sevmiyor.utanmadan da evleneyim boşanayım bekle mi diyor.diyelimki niyeti bu.bu iyi birşey mi?öbür kıza yazık değil mi?siz nasıl dayanacaksınız onun cinsel hayat yaşamasına falan?böyle karaktersiz bir adamı sevseniz ne olur ki?
Öbür adam iyi biri ama sevmiyorum diyorsanız o da cok zor.nasıl sarılacak nasıl opeceksiniz?

Daha önce zaten iyi kötü bi tecruben olmuş artık kendi aşkın için değil evladın için hareket etmelisin. Sevgiliniz resmen hakaret niteliginde bişey söylemiş bence ikilemde kalmanız bile hata. Maalesef kadınlarda bu var kendini seveni bırakır gider canını acıtan bir adama. Bence siz yapmayın bi hatayı elinizde bi şans varken değerlendirin. Kimse unutulmaz değil insan oğlunun fıtratında var herşeye alışırsınız unutursunuz..

Siz şu evleneyim boşanayım sonra da seni alayım lafına inandınız mı yoksa kendinizi mi kandırıyorsunuz, adam resmen hem karnım doysun hem pastam dursun diyor. Hiç bir erkek sevmediği kızla evlenmez hangi devirdeyiz, oh ne ala hem evlenecek sizi de bekle boşanacağım diye diye metresi yapacak (kaba bir tabir oldu ama maalesef düşüncesi bu)... Ayrıca diyelim ki gerçekten niyeti evlenip sonra boşanmak, bu kadar vicdansızlık olur mu ya evleneceği kızın ne suçu var, aynı şeyi başka bir erkek size yapsa??? Bu fikri size sunan adama yazıklar olsun diyorum...

Evlenmen sart mi. Tattin o duyguyu desem ki merak ediyor ne bu acele gonlunu cocuguna ver
bnim gönlüm zaten çocuğumda boşanalı da çok oldu.sadece bir ilişki yaşadım.
acele etmiyorm evlenmek için ama ayrı bir evim yuvam olsun istiyorum ilk evliliğimde benim hiç suçum yoktu.
acele etmiyorum çocuğumuda çok seviyorum hem annesi hem babasıyım ben onun.
yorum yaparken bu kadar acımasız olmayın diğer arkadaşlarada söylüyorum yalnız size değil.
insanın sevilmeyede sevmeyede ihtiyacı oluyor

pardon??? istemedigi kizla evlenecek bi yandan da senle devam edecek? bi ihtimal bosanacak ? sonra senle evlenecek? sen de bunu soru diye sordun buraya??? yani ikinci kadin olmak ve ayni anda yurutmeyi hadi kabul etmedn diyelm sen bunu teklif eden adam icin ve dahası madem senle evlenecek ayrilip da niye ilk basta senle evlenmiyo die dusunmedigin adam icin gonlun ferman dinlemiyor??

Madem sizi çok seviyor evlenmesin. O kızada yazık değilmi bide evlenip sonra boşanıp sana dönerim bu nasıl bir mantık anlamadım. Sırf sizi ailesine kabul ettirmek için sanırım oda evlenip boşanacak ki ailesi anca o zaman boşanmış birini kabul edecek. Böyle bir adama nasıl güvenirsiniz. Çocuğunuz için daha mantıklı kararlar alın lütfen. Diğer adamıda sevmiyorsanız onuda bırakın. Kendi zevkleriniz için ne siz o adamın nede eski sevgiliniz o kızcağızın başını yakmayın yazıktır yaa.

evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir kadınsınız, yani hayatın bazı yollarından geçmiş tecrübe edinmiş blrisiniz şimdi eski sevgilinizin "ben bu kadınla evlenmeye mecburum dur bekle sen biraz, evleneyim de boşanırım, sonrada birlikte oluruz" demesine cidden inanıyormusunuz böyle birşey olma ihtimali gerçekten varmı sizce? böyle basit yalanlara inanacak kadar saf ve tecrübesiz olduğunuzu düşünmüyorum adamın amacı ayan beyan ortada gönül ferman dinlemiyor diye gerçeklerden uzaklaşmayın, sizin felaketiniz çocuğunuzunda felaketi olur

Eski sevgilinle evlenecek olan kızı tanısaydım, buraya yazdıklarını okuturdum. Nasıl bir mantık bu?

buradan mimiklerimi ifade edis tarzimi gormen mumkun degil. Yorumdan oyle anlamis olabilirsin maksat seni uzmek kirmak degil. Bu konularda duygusal davranmak pek iyi olmuyo mantikli konusma acimasizlik olabilir sizin icin

manyak mısın sen ya başlarım eskisine olan sevgine de onun mecburiyetine de. hiçte mecbur değil valla. ne bekarlar var ailesine ''ben bu kadını seviyorum onunla evleneceğim'' diye resti çekip sevdiğiyle evlenenler. aileleri istemese bile önünde sonunda kabullenmek zorunda kalıyorlar çok gördüm örneğini.

geçsin yahu bu mecburum ayaklarını falan. ayrıca ''ben de boşanırım BELKİ'' ne demek? adam seni sevmemiş farkında mısın? üstelik başından bir evlilik geçirmişsin zaten, başının ağrıdığı yetmez mi?

sana değer veren adamın yanında kal. eğer gerçekten ciddiyse. çocuğunu da herşeyden üstün tut. kimse için çocuğundan fedakarlık etme.

benim gözümde çocuğunu herşeyin üstünde tutan, herkesin önünde tutan anne en asilidir, hele ki bu anne bekar bi anneyse.

kendini de çocuğunu da elin beş para etmez karaktersizi için harcama. mutsuz etme. önceliğin her zaman çocuğun olsun. sonra da seni seven adam ciddiyse ve çocuğuna da iyi bi baba olabilecekse yuvanızı kurmaya bakın. aklına başına al.

Herşeyden önce bir evladınız var, evlenip ayrılmışsınız, tecrübeniz var.
Yaşadıklarınızı yakıştıramadım.
Sevgili edinmenizi değil,basiretsiz bir erkek uğruna ordan oraya savrulmanızı yakıştıramadım.
Sağlam durun, karşınıza olgun bir erkek çıkana kadar da saçma sapan ilişkilerden uzak durun.
Sizi olduğunuz gibi "kabullenecek" değil, sevecek birisi elbet vardır.

yorum yaparken bu kadar acımasız olmayın

bak arkadaşım burda hiç kimse birisini üzmek amaçlı konuşmaz. ''dost acı söyler'' diye bi söz var bilirsin. kimimiz daha ılımlı bi üslupla kimimiz daha sert bi üslupla sana doğruyu göstermeye çalışıyoruz.
senin iyiliğini düşünüyor herkes ve objektif bakabiliyoruz biz olaya uzaktan. ve objektif bakıldığında yapman gereken neyse sana onu söylüyoruz, belki sert bi üslupla olabilir ama senin kötülüğün için yapmıyoruz bunu.

şu durumu yaşayan benim öz kardeşim olsa ona da aynı şekilde konuşurum, ona da doğru yolu göstermeye çalışırım. sana nefretle yazdığımızı düşünme.

teşekkür ederim öncelikle.
doğru diyorsunuz ama bazen bazıları çok kırıcı konuşuyor.sanki ben kötü bir anneymişim gibi.
ben her detayı burda yazmadım ben şiddet yüüznden ayrıldım eski eşim bir kuruş dahi çocuğa ödemiyor ben hem annelik hem bablık yapıyorum.iyi bi şkeilde büyütmeye çalışıyorum.her insan zaman zaman hata yapabilir.bende yaptım.
ben burda diyorumki engelledim uzun süre görüşmüyorum ama ya kimse okumuyor yda herkes işine geldiği gibi anlıyor hala görüşüyorum sanıyor.ben onunla uzun süredir görüşmüyorum ancak farklı bir numaradan ararsa eğer kim olduğunu bilmediğim için açıyorum ama konuşmayıp kapatıyorum.
yolarıma çıkıyor bana kendisi yalvarıyor.bende dedim evlenme o ailenin bulduğu zavallı kızın günahına girme o zman diye o bana ben napayım diyor.
evet burayada konu açtım yorumlardan etkileniyorum ben ve ona dönmek adına değil daha çok diğer kişiye nasıl davranmam konusun da fikir olur diye yorumlara bakmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…