'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

cnm arkadaşım doğru diyosun sana en son attığı msj gönderiimm!!! anlıyorum seni şuan hiç iyi durumda değilm. işimden de oldum çalışmıyorum param dünya kadar borcum var bankalar alfemo vs. sürekli ariolar ödeyecek durumda değilim hapse bile girebilirmi ailem zaten bitmiş durumda lütfen biraz bekle anlayışlı ol çok kötü durumdayım beni bekle düzeleyim seni arcm diyo.... iki haftadan beri hala ses soluk yok:S anlamıyor

canim benim öyle diyorsa birak bence üstüne gitme hic arama belki o zaman onun aklna gelir aramak. belki sen aradikca o kaciyordur:( Rabbim yardmcn olsun..

cnm arkadaşım doğru diyosun sana en son attığı msj gönderiimm!!! anlıyorum seni şuan hiç iyi durumda değilm. işimden de oldum çalışmıyorum param dünya kadar borcum var bankalar alfemo vs. sürekli ariolar ödeyecek durumda değilim hapse bile girebilirmi ailem zaten bitmiş durumda lütfen biraz bekle anlayışlı ol çok kötü durumdayım beni bekle düzeleyim seni arcm diyo.... iki haftadan beri hala ses soluk yok:S anlamıyor

canım yani bunalıma mı girmiş eşin oyüzden mi böyle davranıyor?oysaki elele verip her zorlugun üstesinden gelebilirsiniz.

yaşadıkların çok zor. yeni evli olduğunuz için mahkeme sizi hemen boşamaz
bu süre içerisinde birbirinizin üzerine fazla gitmeyin derim ben
güzellikle , tatlı dille , anlayışla herşey çözüme bağlanır inş.
çünkü yeni evlisiniz ve ikinizinde en azından bir şansa daha ihtiyacı var
ne yalan söyliyim okuduklarım bir kez daha evlilikten soğumama neden oldu
her nekadar sevsekte bir Risktir evlilik insanın hayatında..
Allah yar ve yardımcın olsun..

Naz canım benim senin yazını daha yeni okudum, kendimle o kadar yogundum ki senin durumunu daha yeni gordum.Buda dun senin bana yazdıgın yazı ile oldu.
Canım kardeşim ne diyeceğimi bilemiyorum ama sadece dua edebilirim ikimiz içinde...
Allah yardımcımız olsun canım benim.

hayır benmim anlamadıgım bu adam bekle seni arıyacam diyo gel ozaman evinde bekle neden evne gelmiyoo :uhm::uhm: burada birşey var ama anlayamadım

amin canlarım doğru diyosunuz amaa!!! inanın çıkar yolum yok babamın evine gitsem aileme laf gelcek 5 ay da boşandı geld yapadi. ewde oturup gelmesini beklesem o ayrı bi ızdırap napcam bilmiyorum inanın kızllar

eğer istemiyorsa zorlamanın bir anlamı yok hem o nasıl bir koca ki her kavgada
kadın gibi evi terk eden o oluyor seni yalnız bırakıyor canım benim sen daha fazla
yıpranmadan bırak gitsin derim ben hani tartışsanız sadece neyse iş erkeğin evi terk edip gitmesine
gelince fazla uğraşma ne yapmak istiyorsa onu yapsın derim ben
boşanmak istiyorsa da boşansın ama tabi yine de sen bilirsin hep kadınlar yuvayı kurtarma
çabası içine giriyor o yüzden eziliyor sen istedin dönmemi oluyor
birazda bırakın istiyorlarsa sizi gerçekten onlar çabalasın birazda

şuan düğün kına cd mi izliyorum kızlar o kadar zor ki hıçkıra hıçkara ağlayarak allahım duy sesimiiiiiiii:'( yuvamın yıkılmasına izin verme ya rabbim....

amin canlarım doğru diyosunuz amaa!!! inanın çıkar yolum yok babamın evine gitsem aileme laf gelcek 5 ay da boşandı geld yapadi. ewde oturup gelmesini beklesem o ayrı bi ızdırap napcam bilmiyorum inanın kızllar

Ahh be arkadaşım ben seni anlıyorum ama yazık değil mi sana da?benneyaptımki
Ne zamana kadar bu eziyeti çekeceksin..
Sana hayır gelir mi bu adamdan artık?benneyaptımki

canım çok zor zamanlar geçiriyosun okumda Allah yardımcın olsun başka ne denir..kocanda da hayır gelmez diye düşünüyorum artık öyle hemen ev terkedilememeli..ailenin yanına dön ve boşan en iyisi tekrar yeni bihayata başlamaya çalış zor olsada başarabilirsin..

naz yapma böle nolursun.tek başınasın ve kına düğün cd ni izliyosun.daha fazla acı çekmek için mi.ailen neden seni yalnız bıralıyo ki.birileri gelse ya yanına.ALLAH yardımcın olsun.eminim çok çok zor bir durumdur.

cnm benim belli ki çok seviyorsun ama güçlüolmak zorundasın,bundan bi beş yıl sonra geriye dönüp baktığında bu kadar üzüldüğün için pişman olursun,hayat çok kısa ve kimse için üzülüp ağlamaya değmiyor,bunları söylemek belki bize basit geliyor,tabi ki yaşayan bilir ama güçlü olmak zorundasın,dönse bile bana inan hiç bişi eskisi gibi olmayacak,sen bu yaşadıklarını unutamayacasın,ömrün boyunca bidaha gitmesede inan bugün yaşadıklarını silemiceksin,onun için iyi düşün,ne yapacağına karar vericek yine yalnız sensin..Allah yardımcın olsun,dualarımdasın..

:'( :'( :'( :'( çok zor kızlar onsun yaşayamam ben çok seviyorum ben kocamı yaaaaaaa:( allah büyük son güne kadar beklicemmm nolursa olsun yuvayı her zaman dişi kuş yapar gelse de gelmese mücadelem son güne kadar:'(

Merhaba yazdıklarını okudum ve sana birkaç şey söylemek istedim bilmiyorum düşüncelerime katılırmısın ama üzüldüm evliliğinin bitiyor olmasına
Hayat tecrübelerime göre (çok yakınlarım yaşadı böyle durumları)maalesef
bence eşinin bir sevgilisi var ilişkisi yeni değil evlenmeden öncede vardır büyük ihtimalle onu bırakamadığı için çıkıyor bütün tartışmalar eşin doğru olanı eninde sonunda yapacak evine dönecektir
Madem ölümüne seviyorsun tahsilini,çevreni,gururunu at bir kenara eşine sahip çık boşanma derim ben
Zaman her derdin ilacıdır pişman olacaktır yaptıklarına birsürü kadın evliliğinin ilk yıllarında problem yaşıyor evliliğin kıyısından dönüyor yok öyle vazgeçmek yuvayı kadın yapar evli bir çift boşanırsa yer gök inlermiş Allah sevmez boşanmayı sabret biraz daha lakin eşini sıkmadan sabret Rabbim yardımcın olsun

Back
X