'' Bir yuvayı yıkmak bu kadar basit mi ?''(2008 yılı konusu)

canım daha barışma olmadı konuşoruz işte biraz zaman geçince görüşcez biliyorum rabbim herkez için hayrlısını versin! Sen naptın?

biizmki si ayni ne ariyor ne soruyor dilekçeyi verdim zaten ben mahkeme günü oldu ama o gelmedi şimdi ise tatil yeni gün alindi o vakit gitcem .kisacasi bitti bizimkisi ama hala kötüyüm nasil unutacam tam 4 sene mi verdim ..?3 ay evli kaldik

cnm ben aile içi geçimsizliğin çok fazla olduğu bir evde büyüdüm.Babam gerçekten iyi bir baba oldu hakkını yemek istemem ama anneme hiç rahat vermezdi.Hem kavga çıkarırdı.Sebep bulamazsa eski kavgalardan birini hatırlatır yine kavga ederdi.Evlenene kadar nasıl bir ortamda olduğumu anlamamışım.Şimdi dönüp baktığım zaman annem nasıl çekmiş,3 günlük dünyada hep üzülmüş hep gözyaşı dökmüş.Ama annemin ekonomik özgürlüğü yoktu,çocuklarının başında durmak istiyordu.Yani mahkumdu babama.Şimdi bile düşününce içim cız ediyor.
Benim sana diyeceğim kendine bunu yapma,hayatını mahvetme.İyice düşün
annem yaşlanınca düzelir diye hep umut etti ama inan 2 kat daha aksi oldu.Tabi eşinde böyle olacak demiyorum ama düzeleceğine umudun yoksa daha fazlada sürdürme.Yaşanacak daha çok güzel günlerin var.

ben de aynı durumdayım bir yuvayı yıkmak kolay degil bir de 6 yaşında oğlun vaesa ama istenmemek çok zor özellikle emek verdinse şu an sanki onsuz yasayamam gibi geliyor diyeceksiniz ki yaşanmaz mı ama şu an ben böyle hissediyorum

eşin biraz zaman istiyosa bekle,5 ay çok az.evl,ilik kolay bi olay değil.hep soruyolar bana
net bişey diyemiyorum ama zor işte.bencede zaman.bide şunu anlamıyorum herşey saniyesinde aileyle
paylaşılmamalı bence.artık kendi yuvanı kurdun,kol kırılır yen içinde kalır.hemen annene gitmene gerek yoktu.evini terk etme derim ben.
yaşadğını en iyi sen bilirsin tabi..

Canım ben zaten ewimdeyim giden eşim ben değil doğru diyosun bi yuva kolay kurulmuo ve bitmesiii o kadar çabuk oluyomuş kii artık gücüm kalmadı çünküü tek taraflı mücadeleeeeee etmek ölüm gibii bişey cnm inan:'(

Canim yaa yasadiklarina cok üzüldüm inan.bi arkadasim vardi ayni sorunlari yasadi çevirgel duasini okudu ama 7 kere okuyacakmisin..onun isminle...ve eşi 1 haftaya gelmişti..gercekten ...bi dene abdestini al 7 kere oku içinden gelerek inanarak...biliyorsunuz ki bu dünya dualarla ayakta duruyor...cuma günü cuma süresini oku...yuva yikmak bu kadar kolay değil..tamam iyi hos bazilari düşünmeden ayril diyoda ayrildiktan sonraki hayatin nasil olcak diye soran yok yani...cok fazla üzme kendini..düzelceğine inanarak bi süre daha bekle..inancıni yitirme ama sakin...tamammi nazcim...iyi bak kendine..ailenede cokta üzüldüğünü belli etme..üzme onlarida yaziktir...bişey sormak istiyorum bu duruma ailesi ne diyor...ailenle hiç konusmadilarmi...yada eşinle seninle ...yardimci olmuyorlarmi...

Canim yaa yasadiklarina cok üzüldüm inan.bi arkadasim vardi ayni sorunlari yasadi çevirgel duasini okudu ama 7 kere okuyacakmisin..onun isminle...ve eşi 1 haftaya gelmişti..gercekten ...bi dene abdestini al 7 kere oku içinden gelerek inanarak...biliyorsunuz ki bu dünya dualarla ayakta duruyor...cuma günü cuma süresini oku...yuva yikmak bu kadar kolay değil..tamam iyi hos bazilari düşünmeden ayril diyoda ayrildiktan sonraki hayatin nasil olcak diye soran yok yani...cok fazla üzme kendini..düzelceğine inanarak bi süre daha bekle..inancıni yitirme ama sakin...tamammi nazcim...iyi bak kendine..ailenede cokta üzüldüğünü belli etme..üzme onlarida yaziktir...bişey sormak istiyorum bu duruma ailesi ne diyor...ailenle hiç konusmadilarmi...yada eşinle seninle ...yardimci olmuyorlarmi...

Canım benim çok teşekkkür ederim! vakit buldukçaa olkuyorum haklısın bazılar ayrıl boşan herşey çok ii olcak bazılar boşanma daha yenisiz dioo napcağımı bilemiyorum durucum. benim mantığımda bitti bitridimm ama kalbim deki acı çok yenii!:teselli: yani iki gün önce şu msjı çekti sana ''zamanını ben belirliçem dedim gelmiçek olsam seninle konuşmazdımdım bile burda..anlamıyormusun.ama zamanını ben belirli.em ok tamam sende uzatma bende uzatmıyorum ok.iyi akşamlar'' diye nolcak bende bilmiyorum teyzesii geldii yanmıa 3 gün öncesinde ailesi ayrılmamımiz istioo heralde bugüne kadar 1 kere aramadılar bu kadar adilikk ömrü billay ömrümde görmedim! amaa dillerim allah benden beter etsin! Desteğin için teşşekkür ederim durucum...:1no2::1no2:

allah sana ettiklerini cıkarır hiç merak etmem kimsenin ettiği kimseye kalmaz.allah kızlarında diğer evlatlşarında göstersin onlara senin yasadıklarını hakkınıda hiç birine helal etme...hep dua et deki allahım sen kocamı islah eyle yola getir akıl fikir ver de.tamammı canım iyi bak kendine...ailen sessiz kalıyor sanırım biraz..ailen ailesine gidip dişini göstersin yada cagırsınlar onları..resmen su lafı desinler bu iş düzelşecek biz size 5 aylık kirslık vermedik ya bu iş düzelecek ya bu iş düzelecek baslka yolu yok desin...adi insanlar...

slm nazcım acıların çok büyük seni çok iyi anlıyorum daha öncede yazmıştım bende senin yaşadıklarını yaşadım evet ayrılık sonrası dönem çok ağır ama sende benim gibi şanslısın arkanda ailen var. onların sayesinde o dönemide atlatırsın. birazdaha bekle diyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum daha 5. ayda kaçıp giden bir adam sizce bir evliliği ne kadar sağlıklı yürütebilir. biz kadınlar çok hassasız içimize yerleşen o '' acaba yine gider mi ? '' korkusuyla ne kadar sağlıklı bir psikolojiye sahip olabiliriz. hayatını hergün kabus gibi yaşamaktansa 1-2 yıl ayrılığın acısıyla yaşa bence. yapmayın arkadaşlar evet bir yuva çok zor kuruluyo ama tek taraflı fedakarlıklada yürümez. adam kaçsın gitsin kızı yüz üstü bıraksın hemde daha 5. ayda nazda onun geri gelmesi için evde oturup beklesin. üstelik çocuğun ailesinden kimsede nazın yanında değil anladığım kadarıyla. birtek nazın bukadar fedakarlık yapmasını beklemek hata olur bence. nazcım hakkında hayırlısı olsun.
sevgilerimle

Canım benim çok teşekkkür ederim! vakit buldukçaa olkuyorum haklısın bazılar ayrıl boşan herşey çok ii olcak bazılar boşanma daha yenisiz dioo napcağımı bilemiyorum durucum. benim mantığımda bitti bitridimm ama kalbim deki acı çok yenii!:teselli: yani iki gün önce şu msjı çekti sana ''zamanını ben belirliçem dedim gelmiçek olsam seninle konuşmazdımdım bile burda..anlamıyormusun.ama zamanını ben belirli.em ok tamam sende uzatma bende uzatmıyorum ok.iyi akşamlar'' diye nolcak bende bilmiyorum teyzesii geldii yanmıa 3 gün öncesinde ailesi ayrılmamımiz istioo heralde bugüne kadar 1 kere aramadılar bu kadar adilikk ömrü billay ömrümde görmedim! amaa dillerim allah benden beter etsin! Desteğin için teşşekkür ederim durucum...:1no2::1no2:

SLM ANLADIĞIM kadarıyla eşin msj ile kafanı karıştırıyor....
eşini al karşılıklı konuş
belki düzelirsiniz...sanırım onun ailesi seni artık istemiyor bu durumuda gözden geçir
çünkü birleşseniz bile senin mutluluğunu hep rahatsız edecekler seni
seni bırakmıyacaklar
hayırlı olsun herşey kaydirigubbakcemile4
bende çok üzülüyorum hem sana hem kendime...:1no2:

Kızlar ben artık hiç bir şey yapmıyorum mahkeme günü bekliyorum açtım ona davalarmı da maddi manevi 100 milyara yakın akıllları başlarına gelisn benlee dans etmek o kadar koly değil eşim zaten şuan borç batağınaaa girmiş bide bunlarr beter olsun artık üzülmüyorum. kızlar sadece boşanmanınn bi anönce bitmesini istiyorum okadarr allah yolunu açık etsin ama benim ahımlaa sürünen bi adammm:) sırtıı hiç yere gelmesn bende 100000 beter acılar yaşasınlarr!!! bundan sonraa onlar kahrolcak!!!

kelebek07,naz83 ve ben galiba şuan sitede aynı durumda olan 3 kişiyiz.sizi takip ediyorum.ya bildiğim tek şey var yeni bi hayat düşüncesi beni korkutuyor ve eşimi seviyorum.ama hala eşimin annesinin etkisinde kalıp gelip beni ailemin yanından almaması beni bitiriyor.ya bi insan bu kadar mı ana kuzusu olur anlayamıyorum.hep beni sevdiğini söylüyor ama hiç bişey yapamıyor.ailesinin istemediğini çok mücadele ettiğini söylüyor.beni istediğini söylüyor.beni sinirle ailemin yanına kendisi gönderdi pişman olduğunu söylüyor.ama buraya gelip beni alırsa ailesinin gururu kırılırmış yani annesi öyle söylüyormuş.annesi istemiyor beni ve eşime beni almasın diye elinden geleni yapıyor.gelip beni alsa düzelcekmi herşey onuda bilmiyorum.ya bıktım artık 1 aydan beri çektiğimi ben bilirim.Allahım nolur derman olsun dertlerimize.

canım benim bu sitede o kadar çok var ki bu sorunları yaşayan allah dediğin gibi ıslah etsin eşlerimizii tez vakitte bulsunlar ewinin yolunu siz de sadece ew ayrılığımı var tamamen bitmedi dimiS

Bunlar ne biçim insanlar çok afedersin k........ güvenmiyolarsa niye evlendiler niye bizi yaktılarr ne biiçim insanlar aileler girmio mu sizde bi büyük bizde kimseeeeee girmediiiii allahlarından bulsun yaptıklarım burunlarından fitil fitil gelsin benden iki cihan da helallik alamıcaklar bu insanlarr allahından bulsunlar sinirim bozuldu yinee:'(

canım arayı bozmak için girdi annesi araya.eşim bana bigün dediki annemi aratacağım annenle konuşsun aileler iyi olmadan biz iyi olamayız dedi tamam dedim.annesi annemi aradı ve iyi konuşacak diye beklerken.kadın küfürü bastı telefonu açaraçmaz ve niye kızın oğlumun aklını karıştırıyor nekadar gurursuz senin kızın dedi.bende eşimi arayıp annesinin konuşmalarını dinletim.ama aklını başına almadı hala eşim.abimle annemle babamlakonuştu eşim benim ailem bu evliliğin artık yürümeyeceğini düşünmelerine rağmen sırf ben istiyorum diye eşimle olumlu konuştular.ama o kaynanam varya herşekilde eşimin beynine girmeyi başarıyor.

Bilmiyorum lavantacım seven insan eşini görmeden nasıl yapar 1 ay 2 ay.... benim eşim bensiz bi saat duramayan adam! şimdiii yüzümü görmek bile görmek istemesii çok garip aile beyin yıkıoo ama bizii gerçekten sevselerdii anaların yanında değil bizim yanımızda olurdu! ben iki aydan beri hep evimde kaldım annmede bilee kalamadımm! dilerim rabbim süründürsün onlarınaaaa inşlhh!!!

kızlar ya cok üzüldüm ne biçim insallar bunlar allah onları kahretsin varya sinirden duramıyom burda onları benim elime verseler söyle evire cevire dövsem...heleki eşleriniz öyle bi dayagı hakediyolarki essek sudan gelene kadar adam olsalar analarının sözünü dinlemezler zaten...

Durucum Var ya!!! benim iş yerimle anasının ewii bi arkaa sokak karşmaaa birii çıksa tükürcem yüzlerine amaa onu bile haketcek insan değiller benim gözümdee alllah cezalarnıı versin pislik insan bunlarr şereflii bi ana baba olsa yada eş olsaaa bunlarıııı yapmazlardııı defolsun gitsinler benim hayatımdann

kızlar ya büyü yaptırmasınlar sakın size...inanırmısınız böyle seylere...valla ben inanırım nazarada büyüyede cokta korkarım böyle seylerden...bi baktırın bişey yapmasınlar eslerinizi sizden sogutmak için..

Bilmiyorum canım kim kii öyle bişey yaptıysa rabbim versin cezasını benim evime pek kimse girmedi büyü olay zor diye düşünorum amaa bilmiyorummm yinede! çokk kötüyüm kızlarrrr şimdii alışverişten geldim migrosa gittm ya sankiii dünyandan ilişkimii kestim çok kötüyüm sankiiiiiii her anımda o var onu düşünüyorum çok kötüyüm allahım nolur aklımdan kalbimden sevigisini al:'( dayanamıyorum artıkkk

Back
X