- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
işte aynı yüzüğü bulamadım.Birşey demesen. Aynı yüzükten al tak.
aynısından bulamadım işte problem ordayüzüğün nasıl olduğunu biliyorsun zaten. herkesin her şeyi bilmesine gerek yok al tak bitti gitti.
ikisi birden nasıl kayboldu diye soracaktır nişanlım onu düşünüyorum. Yarın alacağım yoksaOlmuşla ölmüşe çare yok öncelikle.
Babana bişey diyemeyeceğim.
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Kaybettim diyeceksin yenisini alırsın bu kadar büyütme
Ara biraz daha ya belki bulursun. Hiç mi ümit yokişte aynı yüzüğü bulamadım.
aynısından bulamadım işte problem orda
ikisi birden nasıl kayboldu diye soracaktır nişanlım onu düşünüyorum. Yarın alacağım yoksa
Nişanlım askerde yok bu güne kadar sormadı bir iki kere annesigile gittim onlarda birşey sormadı. Hani sorsalardı da ne derdim bilmiyorum.3 aydır sormadı mı
ne bileyim yüzük bu evladiyelik set değil ki
nişanlı kız her gün takar
nişanlın başka şehirde diyelim 3 aydır kimse sormadı mı yüzük nerede diye
yok öyle değil de nasıl kaybettin diye sorar yaniYüzük kaybolmuşsa kaybolmuştur ne yani bunun lafını edecek kişiler mi ?
Satıp yedigini mi düşünecek ?
Eger öyle bir aile yapısına ve kendisi de öyle bir kafaya sahipse hiç evlenmeyin daha iyi.
Nişanlım askerde yok bu güne kadar sormadı bir iki kere annesigile gittim onlarda birşey sormadı. Hani sorsalardı da ne derdim bilmiyorum.
o zaman al sen yüzüğü
fark edip sorarsa güzelce anlat kaybettim diye
hikayeyi anlat çöpe mi gitti araya mı düştü bilemedik de biraz da ağla
askerdesin diye anlatamadım diye de özür dile
bu arda evde kaybolmaz deme kaybolur
ben evde eldivenimin tekini kaybettim kocaman eldiven bu ya çöpe falan da atılmaz ki
şimdi mesaj attım bakalım ne diyecek panik oldum nedense. panik atağım tuttu yineo zaman al sen yüzüğü
fark edip sorarsa güzelce anlat kaybettim diye
hikayeyi anlat çöpe mi gitti araya mı düştü bilemedik de biraz da ağla
askerdesin diye anlatamadım diye de özür dile
bu arda evde kaybolmaz deme kaybolur
ben evde eldivenimin tekini kaybettim kocaman eldiven bu ya çöpe falan da atılmaz ki
kaybettim dedim ne cevap verecek bilmiyorum panik oldum ama ben ya yalan söyleyinceBir baba nasıl böyle bir şey yapar aklım almıyor.
Babam çaldı diyemeyeceğinize göre, sanki parmağıma olmuyordu ikisini de satıp değiştirdim dersiniz.
yani kaybolur demi yüreğim ferahladı ama yalan söylemek hoşuma gitmedi.Valla bende koskoca evde annemin aldığı altın bilekligi kaybettim. O gun misafir vardi evde. Eşim alsa zaten ister yani. Durumumuzda kotu degil eşim alıp satsın. Günahına girmem kimsenin ama misafir aldı diye düşünüyorum hep. Anneme cok ayıp oldu. Kayıp oldu deyince olsun kızım senden önemli degil dedi ama üzüldü tabi biliyorum.
Askerde olunca fark etmedi yoksa ederdi tabi. Yani o da doğru3 aydır hiç sormadimi nişanlınin yüzüklerin nerde diye
İnsanlık hali oda kaybedebilirdi bende bir sorun olmaz ya
kaybettim dedim kızdı biraz yarın alacağım artık. Evet meseleye artık düşünmek istemiyorum. o konu üzücüKaybettim deyin,inanır,ne var insanlık hali,kayıp olabilir.
Ve siz yenilerini alın,aynısı olmasa da benzer olsun bari,alın takın, sorun olmaz pek.
Ailesi farkederse değiştirdik dersiniz,kime ne..
Yalnız,bu durumun sorumlusu babanızsa cidden bu çok büyük bir ayıp,yüzüne bakmama sebebi..ahh çok ayıp yaa,çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?