- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
Ailesine söylemeyin yüzüğünü kontrol edecek değiller ya. Anlamazlar bile.Bizimkilere nasıl diyeceksin diyip duruyor çok pis kavga edeceğim ya
bende doğruyu söylerim yalan mı söyleyeceğim dedim. Bir şey demedi beraber gidip alın hem yeni modeller gelmiştir diyor şimdi de kendisi askerdeYahu ikiniz aranizda hallettikten sonra ve yenisini aldiktan sonra oraya gidince kv kp sizin elinize bakip "aaa senin yuzugune ne oldu, bu degisik" mi diyecek? Hadi dediler diyelim, ikiniz bir olup onu begenmemistik degistirdik diyemiyo musunuz...
Sen bence yuzukten once nisanlinin bu tutumunu bir dusun derim. Zira bizimkilere ne diyeceksin diyen biri her isinizde, her adiminizda ailesini olaylara müdahil ettirecek, agirligi olmayacak demektir..
bende gidip kendi paramla alacağım zaten. Sinir oldum şimdi de yeni modeller gelmiştir annemle gidin alın diyorkaybolabilir, olabilir, bunda saklanacak bisey yok bence. ayyyyni sey geldi basima, ustelik keske alyansimi kaybetseymisim ama hayir tektasimi kaybettim. saaaaaatlerce aramalarimiza ragmende bulamadim, sanki yer yarildida dibine girdi. kendimi okadar kotu hissettimki sonraki gun kuyumcuya gidip yenisini (kendim) aldim. nisanlima kaybettigim an aglaya aglaya soyledim telefonda, alirim yenisini uzulme dedi. okadar para verdirip yenisi aldiracak kadar vicdansiz degilim, kendi hatam yuzunden (birdaha bulunmayacagindan emin oldugum biyerde) kaybettim, o yuzdende gidip kendim ayni buyuklukte yenisini aldim.
cana gelmesin, uzulmeyin. anlatin, anlayisla karsilayacaktir karsindaki insanlar.
İşte sinir ediyor beni bu davranışı bende doğruyu söylerim falan dedimNişanlının söylediği şey çok saçma. Ailesi senin yüzüğünün şeklini aklına mı kazımış, ki hatırlasalar dahi bunu daha çok beğenince değiştirdik dersiniz.
Gerçekten kaybetmiş olabilirdin, nişanlının tavrı hiç hoş değil daha şimdiden. Senden kıymetli mi
Yani bende pek anlayacaklarını sanmıyorum pazar bize gelecekler ondan dedi sanırımAilesine söylemeyin yüzüğünü kontrol edecek değiller ya. Anlamazlar bile.
Askerde kendisi yarın bir şey çıkmazsa gidip alacağım yenisini zaten. Kendine de kaybettim dedim biraz sinirlendi falan ama annemle gidip yenisini al dedi3 aydir yuzuk takmadiniz mi?
Yuzugum kayboldu yenisini aliyorum demenize sorun cikaracak bir tipse 3 aydir yuzuk takmamaniza yeri gogu yikmiyor mu?
Uzak mesafe sanirim... iyi gormeden duymadan halledin bari. Dolandirmadan soyleyin derim.
Yahu ikiniz aranizda hallettikten sonra ve yenisini aldiktan sonra oraya gidince kv kp sizin elinize bakip "aaa senin yuzugune ne oldu, bu degisik" mi diyecek? Hadi dediler diyelim, ikiniz bir olup onu begenmemistik degistirdik diyemiyo musunuz...
Sen bence yuzukten once nisanlinin bu tutumunu bir dusun derim. Zira bizimkilere ne diyeceksin diyen biri her isinizde, her adiminizda ailesini olaylara müdahil ettirecek, agirligi olmayacak demektir..[/QUOTE çok yerinde bi yorum olmuş
Babam mı çaldı desin kız??Dolandırmadan doğrusunu söyle en temizi
bende doğruyu söylerim yalan mı söyleyeceğim dedim. Bir şey demedi beraber gidip alın hem yeni modeller gelmiştir diyor şimdi de kendisi askerde
bende gidip kendi paramla alacağım zaten. Sinir oldum şimdi de yeni modeller gelmiştir annemle gidin alın diyor
İşte sinir ediyor beni bu davranışı bende doğruyu söylerim falan dedim
Evde kaybolmuş desinBabam mı çaldı desin kız??
Ya da düşürdüm desinBabam mı çaldı desin kız??
Tamam bence de kaybettim desin ama doğru olan bu değil maalesefEvde kaybolmuş desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?