Bir Yüzük Meselesi

Yahu ikiniz aranizda hallettikten sonra ve yenisini aldiktan sonra oraya gidince kv kp sizin elinize bakip "aaa senin yuzugune ne oldu, bu degisik" mi diyecek? Hadi dediler diyelim, ikiniz bir olup onu begenmemistik degistirdik diyemiyo musunuz...

Sen bence yuzukten once nisanlinin bu tutumunu bir dusun derim. Zira bizimkilere ne diyeceksin diyen biri her isinizde, her adiminizda ailesini olaylara müdahil ettirecek, agirligi olmayacak demektir..

kaybolabilir, olabilir, bunda saklanacak bisey yok bence. ayyyyni sey geldi basima, ustelik keske alyansimi kaybetseymisim ama hayir tektasimi kaybettim. saaaaaatlerce aramalarimiza ragmende bulamadim, sanki yer yarildida dibine girdi. kendimi okadar kotu hissettimki sonraki gun kuyumcuya gidip yenisini (kendim) aldim. nisanlima kaybettigim an aglaya aglaya soyledim telefonda, alirim yenisini uzulme dedi. okadar para verdirip yenisi aldiracak kadar vicdansiz degilim, kendi hatam yuzunden (birdaha bulunmayacagindan emin oldugum biyerde) kaybettim, o yuzdende gidip kendim ayni buyuklukte yenisini aldim.

cana gelmesin, uzulmeyin. anlatin, anlayisla karsilayacaktir karsindaki insanlar.

Nişanlının söylediği şey çok saçma. Ailesi senin yüzüğünün şeklini aklına mı kazımış, ki hatırlasalar dahi bunu daha çok beğenince değiştirdik dersiniz.
Gerçekten kaybetmiş olabilirdin, nişanlının tavrı hiç hoş değil daha şimdiden. Senden kıymetli mi

3 aydir yuzuk takmadiniz mi?

Yuzugum kayboldu yenisini aliyorum demenize sorun cikaracak bir tipse 3 aydir yuzuk takmamaniza yeri gogu yikmiyor mu?

Uzak mesafe sanirim... iyi gormeden duymadan halledin bari. Dolandirmadan soyleyin derim.

bende doğruyu söylerim yalan mı söyleyeceğim dedim. Bir şey demedi beraber gidip alın hem yeni modeller gelmiştir diyor şimdi de kendisi askerde

bende gidip kendi paramla alacağım zaten. Sinir oldum şimdi de yeni modeller gelmiştir annemle gidin alın diyor

İşte sinir ediyor beni bu davranışı bende doğruyu söylerim falan dedim

Ailesine söylemeyin yüzüğünü kontrol edecek değiller ya. Anlamazlar bile.
Yani bende pek anlayacaklarını sanmıyorum pazar bize gelecekler ondan dedi sanırım

3 aydir yuzuk takmadiniz mi?

Yuzugum kayboldu yenisini aliyorum demenize sorun cikaracak bir tipse 3 aydir yuzuk takmamaniza yeri gogu yikmiyor mu?

Uzak mesafe sanirim... iyi gormeden duymadan halledin bari. Dolandirmadan soyleyin derim.
Askerde kendisi yarın bir şey çıkmazsa gidip alacağım yenisini zaten. Kendine de kaybettim dedim biraz sinirlendi falan ama annemle gidip yenisini al dedi

Neden onun annesi ile gidecekmişsinki?
Çok farklı bir yüzük değilse kayınvalide farketmezdi bile değiştiğini..
Ahh etse ne olacak?

Süreklş taşı düşüyordu.
Parmağımı çok terletiyordu.
Sıkıyordu.
Bol gelmeye başlamıştı.
Vs...
Yalan mı yok..
Uydurur geçerdiniz.
Nişanlınızın tutumu yanlış,saçma

Annesiyle neden gidiyosunuz annesi mi odeyecek parasini?

Nisanliniza nedediniz babam alip bozdurmus demediniz umarim

Illa bi resim bisey vardir gosterin kuyumculara bulursunuz aynisindan

Hazir ortada yüzük de yokken iyice bi düşünün derim:)

Şuraya yaziyorum evlendikten sonra buraya "eşimin falanca sorunu ....." , "Eşimin ailesi ...." Gibi birsuru konu basligi acacaksiniz... Demedi demeyin...

Doğruyu söyle diyenler olmuş, elbete ki her zaman doğruyu söylemek en güzeli fakat ilerde ufacık bir sorun olursa ( evinizden bir şey kaybolursa, veya bir tartışma olursa gündem konusu sürekli baban olucak).

Kış temizliği yaptım de, fazlaca temizlik malzemesine maruz kaldığı için biraz parlaklığı gitti bende yüzüğü temizlerken fazla baskı yapmışım kırıldı de :) altında sonuçta kırılıyor. Uyumlu olsun diye kuyumcuya götürüp iki yüzüğü satıp; Yenilerini aldım hatta iyi oldu bunlar daha çok hoşuma gitti de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…