Evet kıbarca kovdu eşimKişi kendinden bilir işi derler.
demek ki o şahsın bu konuda bir kaşıntısı / sorunu var der susarım
bundan sonra hiç görüşmeyin bence. çok hadsizlermiş.
Köpüş uykucu böcükKöpüs napiyor köpüs :) tut oglum deseydin
Hayır yuzugun guvenle bagdaştırılması ayrı bşr saçmalık zatenTaksan dert takmasan dert. Bizde yuzuklerimizi takiyoruz diye bazilarina dert oldu. Neymiş güven olursa yuzuge gerek yokmuş, güvensizliktenmiş yuzuk takmak.
Sanki yuzuk cebe atilmiyor, takinca cikmiyor aldatacak olduktan sonra. Isteyen takar, istemeyen takmaz.
Evde ikş lavobo varHem girip incelediği lavaboda gördüğü yüzükle ilgili yorum yapmış hemde yüzsüzlüğe vurup eşide ortak olmuş, yuk yani.
İyiki başka birşey görmemiş onunda yorumunu yapardı. eşiniz iyi yapmış anlamışlardır heralde bi daha gelmeyin dediğinizi.
Öp yerime kiyamam ya daha anne karninda psikilojisi var ondaKöpüş uykucu böcük
Habire uyuyor
Takmıyorsun yğzüğünü kerata dedı adamYüzüğünü takmayan insanın yüzüğü lavaboda değil diğer ziynetlerin yanında durur.
Ben kötü düşünmedim, yani size söylediklerini düşünmedim üzerinize alınmamanız gerekiyordu. Demek ki onların fikri o yönde.
Siz de kendinize göre doğru olanını söylerdiniz konu kapanırdı, eve gelen misafiri “kibarca” da olsa kovmak bana hiç doğru bir davranış gelmedi asıl.
Ömrümü yedi bitirdi dibini sıyırıyor şuan :))Öp yerime kiyamam ya daha anne karninda psikilojisi var onda
Bunu söylerken yüzük büyükbabanızın parmağında mıydı?Takmıyorsun yğzüğünü kerata dedı adam
Büyükbabama söykemedi sonucta ortamda bunu
İroniye ironiyle cevap verecek kadar ayılamadım dahaBunu söylerken yüzük büyükbabanızın parmağında mıydı?
Olsun ya evlattan sonraki en guzel sey :) yani bana gore, sana ve evladina dost olacak. Hemde karsiliksizÖmrümü yedi bitirdi dibini sıyırıyor şuan :))
Zaten farksız şuan :)Olsun ya evlattan sonraki en guzel sey :) yani bana gore, sana ve evladina dost olacak. Hemde karsiliksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?