- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
Başka canımÖnce hazırlıksız yakalanman lazım
Sonra alelacele süslemen lazım format bu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka canımÖnce hazırlıksız yakalanman lazım
Sonra alelacele süslemen lazım format bu![]()
Yanlız gerçekten bizde alyanslarımızı değiştireceğiz eşimle senin paylaştığın fotoyu telefonuma kopyaladım gerçekten çok güzelDimi ama :) zevkliyiz bacım biz![]()
Dimi sade ve şık ilerde evlenirsem öyle tercih ederim bende :)Yanlız gerçekten bizde alyanslarımızı değiştireceğiz eşimle senin paylaştığın fotoyu telefonuma kopyaladım gerçekten çok güzel
Ay bakma onlara bizimde bi komşu zamanında vitriniyle övünüyordu hava atıyordu şimdilerde ünite aldı ayy vitrin çok demode diyorBaşka canımallahım ben bunları yaparsam millet kıyamet geliyor sanar hiç tarzım tipim değil evlenirken vitrin takımım Yok diye çevremdeki bayanlar tarafından veto yedim ben
![]()
Selam söyle kızlara bacım ben gidiciyimBibi seni tanımak güzeldi![]()
İnşallah rabbim gönlüne göre versin değerini bilecek insanlara ünitemde Yok benim direk duvarda onların yerine kitaplarım varDimi sade ve şık ilerde evlenirsem öyle tercih ederim bende :)
Ay bakma onlara bizimde bi komşu zamanında vitriniyle övünüyordu hava atıyordu şimdilerde ünite aldı ayy vitrin çok demode diyor![]()
Ayhhh siz ne anlarsınız ayol yüzükten. O kızın zarafetini güzelliğini yansıt... AsadgadafaffaMilyoncu yüzüğü gibi![]()
Vall görünce direk aklıma pazar malı yüzükleri geldiMilyoncu yüzüğü gibi![]()
Saol canım benim :)İnşallah rabbim gönlüne göre versin değerini bilecek insanlara ünitemde Yok benim direk duvarda onların yerine kitaplarım var![]()
Kizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Nisanlim bana evlenme teklif ederken guzel sade bir tek tas almisti.
Gecen gun de dedi ki "sana evlilik yuzugu alicam nasil bir sey istersin?"
Evlilik hediyesi gibi bir sey dusunuyor galiba kafasinda.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Ama ben oyle tasli parlak tek taslardan hoslanmiyorum ki.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Ya kizlar tarzim degil. Koca koca tam turmus beş taşmış.
Benim parmagim degil mi istemiyorum esek kadar pirlanta.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486
Kizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Nisanlim bana evlenme teklif ederken guzel sade bir tek tas almisti.
Gecen gun de dedi ki "sana evlilik yuzugu alicam nasil bir sey istersin?"
Evlilik hediyesi gibi bir sey dusunuyor galiba kafasinda.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Ama ben oyle tasli parlak tek taslardan hoslanmiyorum ki.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Ya kizlar tarzim degil. Koca koca tam turmus beş taşmış.
Benim parmagim degil mi istemiyorum esek kadar pirlanta.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
Eki Görüntüle 1920486
işte konu sahibi o.. kapmıştı yüzüğü..Geçen bi konu vardı aileden yadigar kalan yüzüğü görümceme kaptırmadım bana takıldı falan diye bağıran bi kadın. O geldi aklıma