Saç Kesim Şekilleri bir zamanlar dalgalı olan saçlarım artık yok :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cceylann

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
39
0
16
Eskişehir
merhaba kızlar, sorunum bir zamanlar dalgalı olan saçlarım
Saçlarıma hiç boya sürmeden önce banyodan sonra biraz saç kremi sürdüğümde su dalgası gibi olurdu ama saçımı boyadıktan sonra artık saçlarım ağırlaştı ve eski dalgalı halinden eser kalmadı.
Banyodan sonra saçıma şekil vermezsem çok kötü görünüyo. ya düzleştirmem gerekiyo yada öaşa yapmam gerekiyor.
Ama ben eski su dalgası gibi olan saçlarımı özledim.
Sizin bildiğiniz uygulayabileceğim yöntemler var mı varsa paylaşırsanız sevinirm kızlar.

merhaba kızlar, sorunum bir zamanlar dalgalı olan saçlarım
Saçlarıma hiç boya sürmeden önce banyodan sonra biraz saç kremi sürdüğümde su dalgası gibi olurdu ama saçımı boyadıktan sonra artık saçlarım ağırlaştı ve eski dalgalı halinden eser kalmadı.
Banyodan sonra saçıma şekil vermezsem çok kötü görünüyo. ya düzleştirmem gerekiyo yada öaşa yapmam gerekiyor.
Ama ben eski su dalgası gibi olan saçlarımı özledim.
Sizin bildiğiniz uygulayabileceğim yöntemler var mı varsa paylaşırsanız sevinirm kızlar.

saçlarım yıllarca iri dalga ve lüle lğle idi.fakat son 5yıldır deyim saçlarım sanki dik dik duruyor herhangi bir kıvrım yok.sadece akşamları hafif nemli saçla yatarsam ve ıslak saça köpük sürersem sabah uyandığımda lüle lüle oluyor.sanırım saçlarımızı boyamakdan oluyor ama mecburum beyazlarım oldukça fazla
saçlarımın yarısı dalgalı çoğu kez uçları düz anlamadım bu işi.kendimi bildim bileli saçlarım dalgalıydı.

ama ben bi ara boyamadm 2 sene kadar ozamn yine eskisi gibi dalgalı oldu. boya ağırlaştırdı.
Sizin arada dalgalı oluyosa şöyle bi önerim var
Banyodan sonra saçlarınızı nemliyken saç köpüğü veya jöle sürün, kafanızı öne eğip saçlarınızı o şekilde kurutun
kuruturkende elinizle saçlarınızı dalga vermeye çalışın. ben bu şekilde kullanırdm çok daha güzel bukleler olurdu.

Back
X