- 24 Mart 2019
- 135
- 293
- 23
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Bunda sizin bi sucunuz yok. Duyulur mu diyede hic panik yapmayin farkli bi yer sonucta. Biraz da iş ortamlarinda politik olmak gerekiyor siz onu yapmamissiniz :)Kafa dengi olmayan insanlarla muhattap olunca böyle oldu. İnsanların ne kadar dedikoducu, pis , iğrenç olabileceğini gördüm. Ben de iki üç kat fazla agresifleşip tepki gösterdim. Sonra konuşmadık bir müddet. Daha sonra diğerleri de onları tutup benimle küstüler konuşmadılar. Diğerlerinin lafıyla gaza gelip benimle konuşmayan insanlara dedim bir yemek yiyelim konuşalım aramızdaki sorunu çözelim. Yok kabul bile etmediler attığım adımı. Ben de kimseyle konuşmuyordum bir ara. Sonra da tayinim çıktı zaten.
Öğretmenim geldiği okulda sorunlu olan öğretmenlerle mesafeli olurum. Tayininiz başka ile çıkmadıysa biliyordur yeni okulunuzdakiler. Duyuluyor çünkü.Arkadaşlar zamanında çalıştığım bir okulda bayağı herkesle kötü olmuştum. Herkes arkamdan atıp tutuyordu. Bazıları kulağıma geliyordu çok şaşırıyordum. Millet ağır sallıyordu arkamdan. Ben de kimseyle muhattap olmuyordum, konuşmuyordum. Sonra başka okulda çalışmaya başladım, konular kapandı. Aslında şu an düşünüyorum da gerçekten olduğumdan çok farklı bir imaj çizmiştim. Hem atılan iftiralar hem de benim bu durum karşısında fazla agresifleşmem. Normalde böyle biri değilimdir. Bazen düşünüyorum da artık internet, sosyal medya iletişim çok kolay. Yeni bir çevre kurduğumda bunlar bir şekilde duyulur da insanlar bana önyargılı davranır mı? Sorunlu bir tipmiş buna bulaşmayalım gibisinden. Ne dersiniz kızlar.
Tayininizin çıkması isabet olmuş o zaman işte huzur çok önemli.Kafa dengi olmayan insanlarla muhattap olunca böyle oldu. İnsanların ne kadar dedikoducu, pis , iğrenç olabileceğini gördüm. Ben de iki üç kat fazla agresifleşip tepki gösterdim. Sonra konuşmadık bir müddet. Daha sonra diğerleri de onları tutup benimle küstüler konuşmadılar. Diğerlerinin lafıyla gaza gelip benimle konuşmayan insanlara dedim bir yemek yiyelim konuşalım aramızdaki sorunu çözelim. Yok kabul bile etmediler attığım adımı. Ben de kimseyle konuşmuyordum bir ara. Sonra da tayinim çıktı zaten.
Geçmiş geçmişte kalır. Kendinize dert aramayın.Arkadaşlar zamanında çalıştığım bir okulda bayağı herkesle kötü olmuştum. Herkes arkamdan atıp tutuyordu. Bazıları kulağıma geliyordu çok şaşırıyordum. Millet ağır sallıyordu arkamdan. Ben de kimseyle muhattap olmuyordum, konuşmuyordum. Sonra başka okulda çalışmaya başladım, konular kapandı. Aslında şu an düşünüyorum da gerçekten olduğumdan çok farklı bir imaj çizmiştim. Hem atılan iftiralar hem de benim bu durum karşısında fazla agresifleşmem. Normalde böyle biri değilimdir. Bazen düşünüyorum da artık internet, sosyal medya iletişim çok kolay. Yeni bir çevre kurduğumda bunlar bir şekilde duyulur da insanlar bana önyargılı davranır mı? Sorunlu bir tipmiş buna bulaşmayalım gibisinden. Ne dersiniz kızlar.
Kesinlikle çok doğru bir cümle. Krizi yanlış yönettim. Ondan sonra olan arkadaşlıklarımı da kaybettim. Yazık oldu ama geri dönüşü yok. Zaten aynı okulda da çalışmıyorum. Aklıma takılan bu önyargılarla önümdeki ilişkileri etkiler miyim?Nasıl kötü olabildiniz insanlarla? Bazı krizleri yanlış yönettiniz sanırım. Susulacak yer ayrı, bağırılacak yer ayrı, mesafe koyulacak zaman ayrıdır. Bunları karıştırmış olacağınızı düşündüm bilemiyorum ne derece doğru tespitim. Bundan sonra kişilere ve durumlara karşı temkinli yaklaşım hemen parlamayın. Hayırlı olsun yeni okulunuz
Yüz kızartıcı değil ama insanlara sorunlu, geçimi zor, hani derler ya arıza, öyle bir imaj çizdim. Aslında öyle de değilim.Yüz kızartıcı şeyler değilse hakkınızda söylenenler umursamayın bence. Kavgacımı diyorlar desinler boşverin. Zaten zamanla tanıdıkça yanıldığını anlar herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?