HepBaharOlsa Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 4.543 1.905 373 Hollanda 16 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #41 Bu bolum yine cok guzeldi yaa
merve02 AŞK'sın Sen! CAN'sın Sen! Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2011 21.447 48 163 17 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #42 eSmerimSin .!.: Canseza yanı aslı tandogan ne kadar güzel bır kadın öyle rölü cok yakısmıs bence ona Genişletmek için tıkla... Evet hele gözlerine koyu makyaj çok yakışıyor Bide tül peçe ile ağzını kapatıyor ya çok hoş oluyor
eSmerimSin .!.: Canseza yanı aslı tandogan ne kadar güzel bır kadın öyle rölü cok yakısmıs bence ona Genişletmek için tıkla... Evet hele gözlerine koyu makyaj çok yakışıyor Bide tül peçe ile ağzını kapatıyor ya çok hoş oluyor
rehnuma14 Nirvana Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2007 684 13 643 İstanbul 27 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #43 ben bu diziyi sevdim olaylar güzel işleniyor hiç olmasa bi arkadaşın dediği gibi meme yok halvet yok :) inşallah daha iyi şekilde devam eder,millet osmanlıyı muhteşem yüzyıldan öğrenmeye devam etmez...
ben bu diziyi sevdim olaylar güzel işleniyor hiç olmasa bi arkadaşın dediği gibi meme yok halvet yok :) inşallah daha iyi şekilde devam eder,millet osmanlıyı muhteşem yüzyıldan öğrenmeye devam etmez...
azul Muchas Gracias a DİOS..! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 3.236 14 158 Ankara 27 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #44 Yalnız bu kez Türkan Şoray tehlikeli bir rolde,abisine suikast düzenlicek yaaa, Oldu mu şimdi Hatice Sultanım yani, Sarayda ne kadar çok Osmanlı düşmanı var bir de, Çalan müzikler de çok etkileyici doğrusu,insanı alıp götürüyor... Son düzenleme: 27 Nisan 2012
Yalnız bu kez Türkan Şoray tehlikeli bir rolde,abisine suikast düzenlicek yaaa, Oldu mu şimdi Hatice Sultanım yani, Sarayda ne kadar çok Osmanlı düşmanı var bir de, Çalan müzikler de çok etkileyici doğrusu,insanı alıp götürüyor...
Kazen Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀 Administrator 14 Kasım 2001 21.499 En iyi cevaplar 2 69.632 1.623 102 1 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #45 http://www.kadinlarkulubu.com/dizil...inlar-kulubu-xii-iyi-televizyon-odulleri.html Adresinden dizinize, favori oyunculariniza oy verin lutfen !
http://www.kadinlarkulubu.com/dizil...inlar-kulubu-xii-iyi-televizyon-odulleri.html Adresinden dizinize, favori oyunculariniza oy verin lutfen !
S sadakat_1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2010 76 0 86 30 İzmir 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #46 bu dizii güzel
HepBaharOlsa Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 4.543 1.905 373 Hollanda 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #47 pazartesi dizi saatinde calistigim icin diziyi geriden takip ediyorum. Guzel dizi ya ozelliklede Sultan Ahmetin namaz kilip ettigi dualar cok guzeldi.
pazartesi dizi saatinde calistigim icin diziyi geriden takip ediyorum. Guzel dizi ya ozelliklede Sultan Ahmetin namaz kilip ettigi dualar cok guzeldi.
azul Muchas Gracias a DİOS..! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 3.236 14 158 Ankara 24 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #48 Yeni bölümler ne zaman başlayacak acaba,Cemal Hünal de ayrılmış diziden diyorlar,nasıl başrol oyuncusunu çıkarırlar ki, Ne olacak şimdi,nasıl devam ettirecekler diziyi merak ediyorum,Leyla ile Mecnuna döndürüp bozmasalar bari güzelim diziyii, Karakteri çıkarmasalar da yerine başka birini koysalar bari,yoksa kurgu tamamen değişir,tüm karakterleri etkiler Muratın ölmesi yani... Son düzenleme: 24 Ağustos 2012
Yeni bölümler ne zaman başlayacak acaba,Cemal Hünal de ayrılmış diziden diyorlar,nasıl başrol oyuncusunu çıkarırlar ki, Ne olacak şimdi,nasıl devam ettirecekler diziyi merak ediyorum,Leyla ile Mecnuna döndürüp bozmasalar bari güzelim diziyii, Karakteri çıkarmasalar da yerine başka birini koysalar bari,yoksa kurgu tamamen değişir,tüm karakterleri etkiler Muratın ölmesi yani...
nilim Guru Kayıtlı Üye 11 Aralık 2009 4.848 103 363 Hollanda 24 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #49 diziye ozcan deniz de dahil olmus
azul Muchas Gracias a DİOS..! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 3.236 14 158 Ankara 24 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #50 nilim .!.: diziye ozcan deniz de dahil olmus Genişletmek için tıkla... Amannn yaa hiç sevmem o adamı da,hayret başka adam mı bulamamışlar yani... Son düzenleme: 24 Ağustos 2012
nilim .!.: diziye ozcan deniz de dahil olmus Genişletmek için tıkla... Amannn yaa hiç sevmem o adamı da,hayret başka adam mı bulamamışlar yani...
HepBaharOlsa Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 4.543 1.905 373 Hollanda 22 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #51 Ben bu diziyi seviyorum ya. Adamlar diziyi cekerken seyircilerin genel kulturunude genisletiyor. Helal olsun trt'ye
Ben bu diziyi seviyorum ya. Adamlar diziyi cekerken seyircilerin genel kulturunude genisletiyor. Helal olsun trt'ye
azul Muchas Gracias a DİOS..! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 3.236 14 158 Ankara 22 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #52 HepBaharOlsa .!.: Ben bu diziyi seviyorum ya. Adamlar diziyi cekerken seyircilerin genel kulturunude genisletiyor. Helal olsun trt'ye Genişletmek için tıkla... Aynen valla,çok kaliteli bi yapım,çok fazla emek verilmiş her sahneden belli, Bir tek Özcan Deniz değil de başkası olsaydı daha çok sevicektim,hiç sevmem o adamı da, Önceki kadro çok iyiydi aslında niye anlaşamadılar anlamadım...
HepBaharOlsa .!.: Ben bu diziyi seviyorum ya. Adamlar diziyi cekerken seyircilerin genel kulturunude genisletiyor. Helal olsun trt'ye Genişletmek için tıkla... Aynen valla,çok kaliteli bi yapım,çok fazla emek verilmiş her sahneden belli, Bir tek Özcan Deniz değil de başkası olsaydı daha çok sevicektim,hiç sevmem o adamı da, Önceki kadro çok iyiydi aslında niye anlaşamadılar anlamadım...
HepBaharOlsa Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2011 4.543 1.905 373 Hollanda 22 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #53 azul .!.: Aynen valla,çok kaliteli bi yapım,çok fazla emek verilmiş her sahneden belli, Bir tek Özcan Deniz değil de başkası olsaydı daha çok sevicektim,hiç sevmem o adamı da, Önceki kadro çok iyiydi aslında niye anlaşamadılar anlamadım... Genişletmek için tıkla... Evet onceki kadro iyidi, Ben yinede sevdim yeni bolumleri. Dizidide cok fazla olay oluyor ama, Bir anini bile kacirmaya gelmiyor
azul .!.: Aynen valla,çok kaliteli bi yapım,çok fazla emek verilmiş her sahneden belli, Bir tek Özcan Deniz değil de başkası olsaydı daha çok sevicektim,hiç sevmem o adamı da, Önceki kadro çok iyiydi aslında niye anlaşamadılar anlamadım... Genişletmek için tıkla... Evet onceki kadro iyidi, Ben yinede sevdim yeni bolumleri. Dizidide cok fazla olay oluyor ama, Bir anini bile kacirmaya gelmiyor