bir zamanlar sevgilinken şimdi başka bi kızla..

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
34
İstanbul
eski sevgilimin (ilk aşkım)ın birisiyle ilişkisi olduğunu öğrendim =( böyle bişey başıma ilk defa geliyo bi garip oldum gerçekten.. daha ayrılalı 5 ay olmuştu ve 3 ay önce en yakın arkadaşıma beni unutamadığını hala kalbinin derinliklerinde olduğumu söylemiş.. bu aklıma geldikçe çok kötü bi garip oluyorum.. ama bu unutamamaktan değil unu unuttum gibi ama anılar fln işi bozuyo işte ..

sizinde başınızdan gelmiştir böyle olaylar peki siz ne hissettiniz yazarmısınız o an ki duygularınızı..

herşeye rağmen gülmek istiyorum lülülülülülü :teytey: üzülmücem ...

Son düzenleyen: Moderatör:
eski sevgilim nişanlanmışşboshayallersmile
bişiy hissetmedim,aksine dua ettim Allah tamamına erdirsin diye..zemuszemus

Ben benzerini yaşadım..
Başkasını sevdiğini duyduğumda "şimdi onun yanında olmak istiyordur..onu merak ediyordur..ona sevdiğini söylüyordur." diye aklımdan geçti..
Kötü oldum üzüldüm ... çünkü unutulduğunu hissettiğinde herkesin zoruna gider..
ınsan hep hatırlanmak ister.. birinin hayatında unutulmaz olmak ister..
Ama şu varki ne kadar başka biriyle çıksa da sonuçta yaşanmış birşeyler var anılar var senin aklına geldiğine gibi onunda ara sıra aklına gelecektir..
Sizde galiba unutmuşsunuz onu..
Bir iki güne alışırsınız bu duruma çok düşünmeyin.. bu konu üzerinde ne hissettiğinizi açıkca anlamaya uğraşmayın....
Eğer çok kurcalarsanız takıntılı hale gelip aklınızdan çıkmaz unutamazsınız kendi kendinizi aşık bile edebilirsiniz tekrardan..
o yüzden bırakın...

Benim için bu değilde ...
Eski sevgilimin ayrılırken...Biz sevgili olmayı başaramadık arkadaş kalalım demesi...kötükedihüso

ışte bu beni çok sinirlendirmişti.. Dün aşkım canım dediğin insana bugün sevgili olmayı başaramadık nasıl der bi insan ya kendime saygım olmasa yapacağımı bilirdim ben ona ama neyse..Çok üzgünüm
çoook

Geldi geçti yolu açık olsun..

valla canm ben sevgilimin beni aynı ortamda bulunduğumuz bi kızla aldattığını öğrendim.Gözlerimin önünde onunla çıktığını da gördüm..kahroldum..Aylarca ağladım,mahvettim kendimi..sonunda unuttum,çıkardım kalbimden de.şimdi yine aynı ortamda bulunduğumuz başka bi kızla birlikte..baştan üzülsem de artık umrumda bile değil..
umarım sen de en kısa zamanda unutursun..Allah yardımcın olsunn...

Ben benzerini yaşadım..
Başkasını sevdiğini duyduğumda "şimdi onun yanında olmak istiyordur..onu merak ediyordur..ona sevdiğini söylüyordur." diye aklımdan geçti..
Kötü oldum üzüldüm ... çünkü unutulduğunu hissettiğinde herkesin zoruna gider..
İnsan hep hatırlanmak ister.. birinin hayatında unutulmaz olmak ister..
Ama şu varki ne kadar başka biriyle çıksa da sonuçta yaşanmış birşeyler var anılar var senin aklına geldiğine gibi onunda ara sıra aklına gelecektir..
Sizde galiba unutmuşsunuz onu..
Bir iki güne alışırsınız bu duruma çok düşünmeyin.. bu konu üzerinde ne hissettiğinizi açıkca anlamaya uğraşmayın....
Eğer çok kurcalarsanız takıntılı hale gelip aklınızdan çıkmaz unutamazsınız kendi kendinizi aşık bile edebilirsiniz tekrardan..
o yüzden bırakın...

saol canım çok güzel analtmışsın yardımcı oldun... a.s.

Benim için bu değilde ...
Eski sevgilimin ayrılırken...Biz sevgili olmayı başaramadık arkadaş kalalım demesi...kötükedihüso

İşte bu beni çok sinirlendirmişti.. Dün aşkım canım dediğin insana bugün sevgili olmayı başaramadık nasıl der bi insan ya kendime saygım olmasa yapacağımı bilirdim ben ona ama neyse..Çok üzgünüm
çoook

Geldi geçti yolu açık olsun..

canım yaşadığın durum çok kötüymüş gerçekten erkek işte düşüncesiz .. dediğin gibi gelmiş geçmiş ..bizde önümüze bakıcaz..

valla canm ben sevgilimin beni aynı ortamda bulunduğumuz bi kızla aldattığını öğrendim.Gözlerimin önünde onunla çıktığını da gördüm..kahroldum..Aylarca ağladım,mahvettim kendimi..sonunda unuttum,çıkardım kalbimden de.şimdi yine aynı ortamda bulunduğumuz başka bi kızla birlikte..baştan üzülsem de artık umrumda bile değil..
umarım sen de en kısa zamanda unutursun..Allah yardımcın olsunn...

teşekkürler canım senin yaşadığında gerçekten zor şey her insan dayanamaz.. o halde unuttuysan çıkardıysan aklından ne mutlu sana

eski sevgilim beni unutmadı unutamazda adım gibi biliyorum..
birbirimizi çok üzüyorduk, aşkım bitmişti ama bırakmıyordu beni.
ağır konuştum hemde çook..
bir daha aramadı, kırdım onu ama böyle olması gerekiyordu bana göre. yoksa daha çok üzülecekti diye düşünüyorum..
bir süredir hayatında başka biri varmış.
hiç bişey hissetmedim. inşallah kendi kalbi gibi temiz iyi niyetli birisidir. inşallah üzülmez diyorum şimdi..
ama unutmuş mudur beni, hayır yine adım gibi eminim. hayatına kim girerse girsin..
hayırlısı :Saruboceq:

canım sonuçta ayrıldınız dimi birbirinizi bklicek değilsiniz dimi?
sende hayatını yaşamalısın o da yaşamalı hayat böyle tatlımm
üzlmek hiçbişeyi geri getirmiyo

Canım sonuçta ayrılmışsınız artık ikinizin de yeni bir hayat var düşünmeye değmez...

bencede boshayallersmile abartcak dert etcek bi durum yok ayrılmışsınız bitmiş gitmiş sizinde hayatınıza birileri gircek onunda...öbür türlü tuhaf olur bi düşünsenize herkes bi kişide takılı kaydirigubbakcemile3 hiç hoş değilll kaydirigubbakcemile2

yaşadımm.bende ondan wazgeçmeme rağmenn yinede içim bi tuhaf olmuştuu.

geçer cnm merak etmee.

evet geçicek biliyorum hatta geçti bile dediğim şey üzülme filan değil sadece bi tuhaf oluyo insan o kadar.. tabikide ikimizde yalnızx kalmıcak olacak bişeyler.. ben ondan daha önce birini buldum gerçi o beni buldu .. öle işte hayatta herşey oluyo

bugün başıma geldi kaydirigubbakcemile2 eski erkek ark.la ortak arkadaşlarımız var hep bir buluşcaktık kız arkadaşıyla geldi kıza çok kötü davranıyor zaten saf temiz bi kız üZüldüm hatta söyledim insan gibi davran kıza çok istiyorsan az ye de kendine bi fino köpeği al diye çok bozuldu iyi yaptım günah değil mi o kıza :olmaz: kızda beni sevdi mi ne hep gözümün içine baktı güzel gündü yani zemuszemus

eğer çok sevdiysen iyi anılar paylaştıysan bu durum olur
bence ne kadar unuttum desende yaşanır bu
yani bu senin ona karşı bişey hissettiğinden değil
seninle yaşadıklarının aynısını onunlada yaşayacak olmasından kaynaklanıyor bence

Bu durumu bir şarkıyla ifade etmek istiyorum:

Bir zamanlar benim sevgilimdin
Yanımdayken bile hasretimdin
Şimdi başka bir aşk buldun
Mutluluk seni bulsun
Ben daha ne çile,dertlere yolcuyum...
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

hmmmm peki sevgilimin eski sevgilisi fln evleniyor hem de bi arkadaşıyla :)
acaba ne hissediyordur diye düşünmek çok mu zor sizce?:)

Back
X