kadinlarin boyle ozellikleri oldugunu soyluyor yani. saka mi?düşünmeden anlamsızca konuştukları, gereğinden fazla duygusallaştıkları, araba süremedikleri, mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri gözlendi
Konu mazinin dibi de, ben de aynı şeyi yazacaktim. Bira mı kötülenmiş, kadın olmak mı belli değil yazanın amaci.kadinlarin boyle ozellikleri oldugunu soyluyor yani. saka mi?
Velev ki, kadınlar böyle.Konu mazinin dibi de, ben de aynı şeyi yazacaktim. Bira mı kötülenmiş, kadın olmak mı belli değil yazanın amaci.
Araba süremezmiş, mantıklı konuşamazmis, düşünemezmis vs vs...ne menem şeymiş kadın olmak da, haberimiz yokmuş bunca yıl....adam 6 biradan sonra sarhoş oldu demiyorda, kadın oldu diyor. Bu haberi yapan pislik tam bir kadın düşmanı. Iktidarsizdir muhtemelen.
Tüm bu olumsuz özellikler kadınlardamı varmış erkekler sütten çıkmış ak kaşıkmıymışKanada Sağlık Enstitüsü'nün yaptığı bir araştırma sonucunda, erkeklerin bira tüketimi konusunda daha dikkatli olmaları gerektiği, çünkü birada kadın hormonları bulunduğu ortaya çıktı. "Erkeklerin bira içince kadınlaştığını" iddia eden bu teori şu şekilde test edildi: 100 erkeğe 6 bira bardağıyla bira içirildikten sonra davranışsları izlendi ve hepsinin de; kontrolsuzce kilo aldıkları, düşünmeden anlamsızca konuştukları, gereğinden fazla duygusallaştıkları, araba süremedikleri, mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri gözlendi. Enstitü, daha başka teste ihtiyaç duyulmadığını açıkladı.
Kadınlaşmak bu muymus?kontrolsuzce kilo aldıkları, düşünmeden anlamsızca konuştukları, gereğinden fazla duygusallaştıkları, araba süremedikleri, mantıklı düşünme yeteneğini kaybettikleri, hiçbir konuda uzlaşamadıkları, ve hata yaptıklarını asla kabul etmedikleri
Peki bundan şeyin haberi var mı?
Erkeklerin..
Ahahahhahaha2006 konusu
Üniversite sınavına girmiştim.
Ey gidi mazi, ey gidi gençlik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?