sizinki kaç yaşında?Üzgünüm yapabileceğiniz hiçbir şey yok, ben de kardeşim için cok şey hayal ediyorum ama kendisinin umrunda değil
İçine sinen birisi olsun belli bir yaştan sonra bu işler daha zor oluyor ama yapacak bir şey yok maalesef. Umarım gönlüne göre birini bulur kardeşinizkısa süreli oldu ama uzun ilişkisi yok, evliliği istiyorum diyor, çocuk hayali filan da var ama en ufak girişimi yok
umarım, teşekkürlerİçine sinen birisi olsun belli bir yaştan sonra bu işler daha zor oluyor ama yapacak bir şey yok maalesef. Umarım gönlüne göre birini bulur kardeşiniz
olabilir çünkü yakın arkadaşlarının çoğu boşandıBelki dışardaki yapmacık sahte sevgileri görüp evlenme fikrini rafa kaldırmıştır. Kim bilir
Dayımda hiç evlenmesi. Bazı insanlar evliliğe uygun değildir. Ha baksanız toplumunun yarısı evlilik yürütecek bilince ve pskiolojiye sahip değilArkadaşlar benim erkek kardeşim,39 yaşında ve hala bekar,hiç evlenmedi,nişanlamadı,annemin tanıştırdığı herkese bir kulp takti, bildiğim uzun ilişkisi yok, bizimle hiçbirşey paylaşmaz zaten, dışardan bakınca işinde gücünde sessiz maskulen bir adam, gay olduguna ihtimal vermiyorum ,ama artik bir yuva kursun istiyoruz, ne yapılabilir sizce? ya da benim goremedigim başka bir sorun olabilir mi? yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?