Biraderim

35 i geçince mantıksız geliyordur. Bir de çevresinde boşanmış arkdşları çoksa baştan neden bu strese gireyim diyebilir. Belki mutlu da olmayacak. Keyfine bırakın. Yardım isterse bakınırsınız etrafa. Çok arkdş çevremizde 40 lımyaşlarda bekar adam. Bence haklılar. Kadınlar zor. Erkek olsam hiç evlenmezdim

Evlenmek istemiyor olabilir mi?

Benim kardeşim de 33 yaşında. Evlenmeyi hem istiyor hem istemiyor. Kendi iş ortamında pek kimseyle tanışma şansı olmuyor. Bizim tanıştırmak istediklerimizin de ya yaşını küçük buluyor, ya büyük, ya boyu kısa diyor ya şişman.
Ben saldım artık umursamıyorum ama annem çok üzülüyor, ben de anneme üzülüyorum.

gayım dese olsun diyecek yapıdayım, tek istediğim hangi cinsten olursa olsun sağlıklı uzun ilişkiler kurabilsin, sevsin, benim için ok

Keşke Rus gelinmz olsa...asla hayır demem

belki gerçekten evlenmek istemiyordur
birde yanlış anlamayın cinsel anlamda kendine güvenmiyordur, istekli değildir (iktidarsız mı deniyordu ona)
ya da cinsel sorunu vardır

gay olmadığını düşündüğünüzden bunları sıralıyorum
benimde burda okuya okuya aklıma gay lik geliyor
hiç konuştunuz mu abinizle ne diyor mesela?
hayırlısı olsun

Son düzenleme:
uygun kimse çıkmadı diyor, ama bir çabası da yok

gayım dese olsun diyecek yapıdayım, tek istediğim hangi cinsten olursa olsun sağlıklı uzun ilişkiler kurabilsin, sevsin, benim için ok
Bence uzun ilişki veya evlilik kişinin kendi tercihi.. baskıyla olacak bir durum değil.. baskı kuruldu evlenildi mutsuz olundu diyelim o zaman daha kötü olur.. bırakn herkes nasıl mutluşsa öyle yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…