Biraderim

Aşkı aramak yormuştur belki veya akışına bırakmıştır, gerçekten aşık olacağı biri çıksa evlenmek için gün sayar, üzülüyorsunuzdur tabii ama evlensin diye de gözünün içine bakmayın, sırf sizi mutlu etmek için evlenir ama hayal kırıklığına uğrarsa daha çok üzülürsünüz.
Yok be Mune cim, değil gözünün içine bakmak üstümüze benzin döküp ana -kız kendimizi yaksak bile kafasına yatmıyorsa sırf biz mutlu olalım diye bi işi yapmaz, o konuda rahatım en azindan, benim derdim kafasına yatacak birini bulmak, o da kısmet iste, 40 yıldır olmadı

Son düzenleme:
doğru valla, keyfi o kadar yerinde ki umrunda değil, baba olmak için geç kaldığıni farkettiginde üzülmesin istiyorum , abla olarak bu yıla kadar destekledim yalnızlığını, annemin ataklarına göğüs gerdim ama yanlış mı yapıyorum, artık biraz dürtüklesem mı diye düşünüyorum şu anda, ne yapayım, kazık kadar da olsa kardeş
Belki baba olmak istemiyordur olamaz mı mesela ben öyleyim eskiden evliyken de çocuk istemedim şimdi de istemiyorum hani herkes anne baba olmaya hevesli değil ki

Öyle mi dersin. Son yıllarda hiç görmedim böyle karşılıksız fedakar hanımlar. (Geçmişin, annelerin ezikliğidir belki) Devir değişti. Erkekler de farkında belli yaştan sonra bekar dolu adam var ortalıkta. Dediğin gibi olsa can atarlardı.
Belki bölgeden bölgeye kültürden kültüre fark vardır
Ama benim çevremdekiler hem çalışıp hem evin ve çocugun sorumluluğunu üstlenen tipler

bir de kızların hepsi koca peşinde diyollaaaa....hanı nerde? çöpsüz üzüme bile bir tane kısmet çıkmadı sabahtan beri, yok yok çocuğun kismeti bağlı belli, boşuna günahıni almışım uğraşmıyor filan diye

Valla ben talip olayım dedim izmirliymiş diye ama hala olmak istiyorumu okuyunca vaz caydım :confused:

Benim kızkardeşim de evlenmek istiyor ama evlenmeye niyetli adamlara hep kulp buluyor. Nerde ipsiz sapsız var onları beğeniyor ama onlarla da evlilik olmaz diyor. Pisikoloğa gidecek şimdi bakalım neden böyle yapıyor. Biz “sorumluluk almak istemiyor” teşhisi koyduk, doktorun teşhisini bekliyoruz şimdi😄

kısa süreli oldu ama uzun ilişkisi yok, evliliği istiyorum diyor, çocuk hayali filan da var ama en ufak girişimi yok
İnsanlar evlenmek zorunda değil. Evlenmeyende bir sorun aramak ise normal değil ☺️ Çevremde çok öyle. Evlenmek istiyorum deyip aileyi oyalayıp parasını dilediği gibi harcayıp hayatını yaşayan. Ben evlendim bi b.k olmadı. Bence nasıl mutlu ise öyle yaşasın.

Benim kızkardeşim de evlenmek istiyor ama evlenmeye niyetli adamlara hep kulp buluyor. Nerde ipsiz sapsız var onları beğeniyor ama onlarla da evlilik olmaz diyor. Pisikoloğa gidecek şimdi bakalım neden böyle yapıyor. Biz “sorumluluk almak istemiyor” teşhisi koyduk, doktorun teşhisini bekliyoruz şimdi😄
keşke ben de ikna edip gönderebilsem ama kendi dert etmiyor ki doktora ne anlatsın?

keşke ben de ikna edip gönderebilsem ama kendi dert etmiyor ki doktora ne anlatsın?

Erkek olunca farklı tabi. Kadının biyolojik saati var. Kardeşim şu anki hayatından çok memnun ama yaş ilerliyor diye evlenmek istiyor. Allah iyi insanlar çıkarsın hepsinin karşısına.

yok ya keşke, bütün gün işte, akşam ya pc de ya sap arkadaşlariyla alemlerde, haftasonu teknede..işyerinde kız yok, alemlerde tanışsa keşke ama o da yok, denizin ortasında ağa oltaya da takılan yok...yok

eğer gerçekten amerika daki benzerleri gibi profesyonel bir matchmaking sitesi açılsa voleyi vurur. evlenme maksatlı tanışma geçmiş araştırması, ilgi alanları falan gibi detayları olan.
çevremde o kadar çok 35 yaş üstu bekar var ki sayamam bile.
bir sureden sonra gerçekten seçici oluyor insanlar, en azından garantili bir iş veya ev olsun diyen çok fazla.
hem romantizm olsun, hem gelir uyumu,hem boy pos uyumu falan, zor iş gerçekten çok zor 40 yaştan sonra evlenmek.

Back
X