Biraderim

Olur bence hemen gir gitsin 🥰 bakın hemen kısmeti açıldı çocuğun
Önce sen demiştin ama kısmetini baltalamış gibi olmayayım. :KK53:

Beyaz tenli kumral uzun boyluyum. Fitim yıllardır spor yaparım. Mesleğim bilişim alanında, teknolojiden anlarım. Gezmeyi görmeyi pek severim. Ha bir de Karadenizliyim. Siz bir görüşün uyarsa haber edersiniz. P piraye 🤣🤣

Beyaz tenli kumral uzun boyluyum. Fitim yıllardır spor yaparım. Mesleğim bilişim alanında, teknolojiden anlarım. Gezmeyi görmeyi pek severim. Ha bir de Karadenizliyim. Siz bir görüşün uyarsa haber edersiniz. P piraye 🤣🤣
allahım bu bir rüya mı? hemen hepinizi tanıştırasım var :rolleyes: da ne diyecem kendisine , kk da başlık açıp gelin aradım desem yer beniEn Büyük KK

Valla bence sizin is olur, cok pozitif bir elektrik aldim ... ben zaten romantik adam severim bence sen bu biradere bir bak yolunuz acik olsun :KK73:

Insta'mı atayım özelden sosyal medyada gördüm dersiniz. :KK71:
:KK61: ben insta kullanmıyorum, zaten kullansam da, gördün de noldu ne alaka diycek illa ki, şeytan hemen anlar...sen yine de at benim özele instanı, açık açık söylerim anasını satayım, kk dan denk geldim derim, kızarsa kızsın, napayım:KK43:hadi hayırlısı

öyle deme be cherry m...belki kendi gibi özgür ruhlu bir kız bulur, iki özgür kafa kafaya verip, çocuğu bana bırakıp , kolkola fırt fırt gezip mutlu olurlar, hiç mi ihtimal yok diyosun? :KK43:
Yalnız bunun ss'ini aldım haberiniz olsun. Çocuğu bırakınca görümcelik yaparsanız vallaha dayarım suratınıza. 😂

Arkadaşlar benim erkek kardeşim,39 yaşında ve hala bekar,hiç evlenmedi,nişanlamadı,annemin tanıştırdığı herkese bir kulp takti, bildiğim uzun ilişkisi yok, bizimle hiçbirşey paylaşmaz zaten, dışardan bakınca işinde gücünde sessiz maskulen bir adam, gay olduguna ihtimal vermiyorum ,ama artik bir yuva kursun istiyoruz, ne yapılabilir sizce? ya da benim goremedigim başka bir sorun olabilir mi? yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum
Başlığı her gördüğümde içimde benfero biraderim için çalıyor 😂. Artık yazayım dedim hem belki ilk banımı yerim 🤪😂. Biraderim için biraderim kardeşlerim için kardeş kardeş.... 😂

23 yaşındaki bir kızın 39 yaşında görmediği adamla da ne işi olur normalde?
mesela bu benim kafamı karıştırır, gayet de ciddisiniz:emir_bebek:
P piraye dikkatli ol bacım:halay:
sağol tatlım, yarı şaka yarı ciddî başladık ama şakaların arasında bile niyetin yuva kurmak olduğunu vurguladım hep, şakayla karışık da olsa yine bu iyi niyettedir yorumu yazan diye düşünüyorum, kimseyi kırıp dökmek değildi amacım, adam 40 yaşında,cin gibi bir adam, sosyal medya ilişkilerini de yalayıp yutmuştur zaten bana mahal yok aslında ama güldük eğlendik işte kusurum olduysa affola

sağol tatlım, yarı şaka yarı ciddî başladık ama şakaların arasında bile niyetin yuva kurmak olduğunu vurguladım hep, şakayla karışık da olsa yine bu iyi niyettedir yorumu yazan diye düşünüyorum, kimseyi kırıp dökmek değildi amacım, adam 40 yaşında,cin gibi bir adam, sosyal medya ilişkilerini de yalayıp yutmuştur zaten bana mahal yok aslında ama güldük eğlendik işte kusurum olduysa affola

estağfurullah canım, çok net şekilde belirtmişsin niyetini zaten.
inşallah bir an önce yuvasını kurar kardeşin.

23 yaşındaki bir kızın 39 yaşında görmediği adamla da ne işi olur normalde?
mesela bu benim kafamı karıştırır, gayet de ciddisiniz:emir_bebek:
P piraye dikkatli ol bacım:halay:

şaka yapıyorum lutfen alınma piraye
Bacım iki dakika geyik yapıyoruz burada. 😊 Konu sahibinin hiç tanımadan bana güveneceğini ya da 39 yaşında bir adamın sosyal medyadan tanıştığı kadınla evleneceğini veya benim bu yaşımda kendimden 16 yaş büyük biriyle hop diye nikah masasına oturacağımı düşündünüz mü gerçekten? Bu aralar moralim bozuk. Gülmek eğlenmek çok iyi geldi yalan yok. Allah razı olsun konu sahibinden. 😊

Bacım iki dakika geyik yapıyoruz burada. 😊 Konu sahibinin hiç tanımadan bana güveneceğini ya da 39 yaşında bir adamın sosyal medyadan tanıştığı kadınla evleneceğini veya benim bu yaşımda kendimden 16 yaş büyük biriyle hop diye nikah masasına oturacağımı düşündünüz mü gerçekten? Bu aralar moralim bozuk. Gülmek eğlenmek çok iyi geldi yalan yok. Allah razı olsun konu sahibinden. 😊
o da kötü niyetle demedi ben anladım.. sosyal medya ilişkilerindeki riskleri vurguladı,sonuçta herkes giriyor buraya, bizi de tanımıyor ki..aklımdan geçirmedim desem yalan olur ama kendi kardeşim de olsa herşeyden önce hemcinsimi düşünür sosyal medya tanışıklığından sorumlu olmak istemem, ordan bulacaksa kendi bulsun, bütün gün pc nin başında bakıyordur zaten

Bence durustce soyle, ben bir kiz taniyorum valla tam sana gore tanis bir bak ne kaybedersin de CocoParisien CocoParisien in sosyal medya hesabini goster. Bana uyumlu geldiler. Adam bilgisayar seviyor demissin, kiz da o alanda calisiyor bence sirf ordan bile bir muhabbet cikar :KK73:Bunu da soyle biradere bence ilgisini cekecektir.

Back
X